Şimdi Ara

Nereye böyle? İyi mi oldu kötümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi akşamlar.Knight da uzun zamandan beri sorun vardı iyi düzelmiş gayet te güzel ama eskiden gene kasardık girerdik şimdi hiç kasamıyoruz pre siz olanlar giremez olmuş bile.Sizce oyunun gidişatı nedir iyi mi olmuş kötümü?Sizce arkadaşlar?

• Pre'sizlerin girermemesi daha iyi
    çünkü bende de pre yok
  • Bence kötüydü düzeldi.Eskiden direk non-pre vermiodu tak dc...
  • Evet düzelmiş ama eskiden(eh biraz) kasar girerdik şimdi presiz hiç giremiyoruz '^^
  • beyler su anda cok kotu basıyom once alıyo gibi oluyo sonra dc resmen tamamen paralı oldu anca gece 12 ile oglen 2 arası oyuna girebiliyoruz
  • bu oyuna para verenler oldukca adamlarda para kazanmanın taktıklerını gelıstırcekler tabıkı pre ıcın dayatacaklar bukadar tutulan ve bagımlılık yapam bır oyun ıcın konusuyoruz
    para vercegımızı zaten bılıyorlar herkez bagımlı ıken presız gırmessek mecbur pre alırız onlarda kose olurlar
  • iyi oldu
  • Haklısında kardeş ne yapabiliriski?Eve geldiğimden beri oyuna giremedim.(6.30)
  • Ya böylece oyunun kalitesi arttı ama mesela sürekli premium alan birisin son gün alamadın aksilik oldu 1 gün oynayamıyorsun hiç adam gibi mesela.
  • Aynen öle bi ek süre tanımaları lazım pre alırken...
  • kötü oldu eskiden cift enterla girioduk :(
  • BENCE KÖTÜ OLDU KARDEŞİM NE BU YA YA TAMAMEN PARALI DİYECEKSİN YA DA PRESİZLERİDE OYUNA ALACAKSIN BUKADARDA Ş.SİZLİK OLMAZ UTANMADAN BİDE YAZMIŞLAR FRE TO PLAYMİS ÖFFFFFFF YETER BE
  • Bence ii olmus oyuna atrık ߣߣ ler doldurmuo hiç olmadı bılen ksıler oynuyordur
  • quote:

Orjinalden alıntı: NotSweetGirL

Bence ii olmus oyuna atrık ߣߣ ler doldurmuo hiç olmadı bılen ksıler oynuyordur

bunları diyerek sen ßeße oluosun bilion dimi Biz bilioruz ama Premiz yok oyunada para werilmeyeceini bilioruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: sLavetothedaRk

Ya böylece oyunun kalitesi arttı ama mesela sürekli premium alan birisin son gün alamadın aksilik oldu 1 gün oynayamıyorsun hiç adam gibi mesela.

ztn pre bıtımıne 3 gun kala pre alabılıyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: 62deRdo62

quote:

Orjinalden alıntı: sLavetothedaRk

Ya böylece oyunun kalitesi arttı ama mesela sürekli premium alan birisin son gün alamadın aksilik oldu 1 gün oynayamıyorsun hiç adam gibi mesela.

ztn pre bıtımıne 3 gun kala pre alabılıyosun

ama hemen olmuyo ki be abi.tak diye para yok kimsede.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NotSweetGirL

Bence ii olmus oyuna atrık ߣߣ ler doldurmuo hiç olmadı bılen ksıler oynuyordur

saçma saçma konuşma yaw sensin bebe her oyuna para vermek istemeyen bebe mi oluyo asıl bebe sensin bu durumdayken oyuna para veriyosun
  • Allah İçin ßen ßu ßeße Lafını Sevmiyorum Nedir ßu LAf İcat Eden Kim yaf
    AnkaraLa'ılarmı Kullanır ßu lafı. Şimdi ßenım Pre Yok yaşım 22 ßen ßeße'mi Oluyorum
    ßeße Lafı Kullanan Kullanıcıya ltf
  • quote:

Orjinalden alıntı: DjSummer

Allah İçin ßen ßu ßeße Lafını Sevmiyorum Nedir ßu LAf İcat Eden Kim yaf
    AnkaraLa'ılarmı Kullanır ßu lafı. Şimdi ßenım Pre Yok yaşım 22 ßen ßeße'mi Oluyorum
    ßeße Lafı Kullanan Kullanıcıya ltf

+1
  • Buldum Demekki ßu Ankara'lıların Meşhur LafıymıŞ :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjSummer -- 4 Mayıs 2007; 23:28:33 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.