Evet beyler 6. tercihim gelmiş < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CiCo123 -- 15 Ağustos 2022; 9:15:51 > |
NEREYE YERLEŞİYORUM DEV ANKET
NEREYE YERLEŞİYORUM DEV ANKET
(En Son Oy Tarihi: 16.8.2022)
-
-
hayırlı olsun.
-
Ankara Politika gibi görünüyor. Dil bölümleri hakkında yorum yapamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fato65 -- 8 Ağustos 2022; 10:1:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hacettepe kamu sanki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
6
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
up devam ediyor
-
amerika kültürü ne amerikancımısın git amerikaya o zaman burda niye sınava giriyon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 8 Ağustos 2022; 14:24:50 > -
boğaziçi felsefe yazmamak için kendimi zor tutmuştum siz odtü felsefe yazmışsınız :D Hayırlı olsun 1. tercihiniz umarım hayatınızda ve kariyerinizde mutlu olursunuz.
-
para
-
pardon 1 gelmeyebilir haberiniz olsun geçen sene sayısallar ea sıralamalarında gerçek ealardan öndeydi ea ile alan programlar baya geri atmış gibi gözüküyordu ama 2020 gibi gelir 5 aşağı 5 yukarı
-
ankara politika gelir diye yorumladım
-
up devam ediyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
devaaam
-
Hacettepe kamu gelir gibi. EA sıralamaları yüksek ihtimal 2020 gibi sıralamalar aşağı çekecek
-
1 diyenler geçen sene matematiğin zorluğundan dolayı sayısalcıların eşit ağırlıkçıların önüne geçmesi nedeniyle ea bölümlerinin taban sıralamalarının çok düştüğünden bihaber galiba. 2021 sıralamasına değil 2018 2019 2020 sıralamasına bakılması gerekiyor eşit ağırlıklarda. ortadakilerin gelmesine imkan yok. ya 8-9 gelecek ya da açıktasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnowyOwl -- 9 Ağustos 2022; 16:51:2 > -
up
-
2 soru daha çözseydim giriyordum ya şaka gibi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X