Şimdi Ara

Nereyi yazabilirim? bir sene daha beklemeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bu sene gerek ailevi gerek başka sorunlardan dolayı ne ygs'ye ne lys'ye çalışabildim. Sonuç olarak mf3-79k mf4-91k sonucum geldi. Hedefim 50.000'lere yakındı ki aslında sonucumu da öyle bekliyordum fakat olmadı. 1 Sene daha geçirmek de çok eziyet geliyor. Olan puanlarla ilerisi için çok açık olan. mühendislikler ya da mf3 dalından yazabileceğim bir yer var mı aklınızda?
    Benim şu an düşündüğüm nanoteknoloji ve malzeme mühendisliği var tobb %50 burslu. Onun dışında çocukluktan beri elektrik elektronik mühendisliği istiyordum. İstediğim bölüm de 9 eylül elektrik elektronik mühendisliğiydi. Önerilerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler

• Merhaba. Mf bölümleri hakkında pek bir bilgim yok tm mezunum ancak 1 sene daha kalmak hakkında bi tavsiyede bulunayım. 2. sene kalırsan emin ol öyle harıl harıl ders çalışma hevesi olmayacak. Belki sıralmanı sonraki sene biraz öne çekersin veyahut sabit bırakırsın ancak sonuçta 1 sene daha geri kalacaksın değer mi? 1 sene daha çalışmaya gücüm var mı bunları otur değerlendir buna göre karar ver :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.