< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umitcinar03 -- 30 Mart 2020; 11:8:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umitcinar03 -- 30 Mart 2020; 11:8:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaş fırsat paylaşmış , işine gelen alır gelmeyen almaz. Saçma sapan eleştiri nedir. Çocuklar gayet severek oynuyor. Neymiş mermi atiyormus onları toplamak gerekiyormuş, sanırım milletin kafa iyice güzel oldu bu kalitesiz kolonya kullanımı yüzünden.
|
Dünyanın en gereksiz ve en amaçsız oyuncağı sünger mermi atıyor attıktan sonra gidip onları topluyorsun ve tekrar atıyorsun sünger atmak ne kadar eğlenceli olabilir orası da tartışılır
|
Laf söylemek için söylüyorlar işte hocam. 40 yaşıma merdiven dayadım, çocuklarımla nerf oynamaktan çok zevk alıyorum. Arkadaş fırsatı paylaşmış, yakalayanlar sevinsinler, çok iyi fırsattı.
|
ne işe yarayacak bu, yer işgal etmekten başka
|
kelli fesli adamlar çocuk oyuncağını sorguluyor. yavrum hedef sen değilsin zaten. çocuğumuza yeğenimize alıyoruz ve hatta çok şaşıracaksın ama ben de oynuyorum. 2 ay önce 150 vermiştim bi tanesine. bunun üstüne de boşlayabilirsiniz
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|