neroda resimlerle slayt gösterisi yapamıyorum.movie makerda yapıyorum.cd ye yazdığımda vcd player oynatmıyo.bu arada nero ingilizce.nasıl yapıp vcd de izlerim arkadaşlar.please...............
photo story 3 diye bi yazılım var onu kullan neroda video cd yap ben öyle kullanıyorum gayet iyi oluyo ama lisanslı yazılım istiyor photo story microsoft un ücretsiz ve türkçe yazılımı
quote:
Orjinalden alıntı: zeki1981
photo story 3 diye bi yazılım var onu kullan neroda video cd yap ben öyle kullanıyorum gayet iyi oluyo ama lisanslı yazılım istiyor photo story microsoft un ücretsiz ve türkçe yazılımı
sorun senin yapamanmi yoksa nero da mi
eger sen bilmiyorsan kisaca aciklayim; vcd slayt yap secegini sec , acilan pencerede sag tarafinda üst yarisinda hedef veya dosya secme secenegi var ( benimkide almanca tam türkcesini cevirimedim) iste o secenegi tikla ve istegin resimleri sec ve pencereye indir, sag üste gözükür indirdiklerin sonraki islemde istedigin resmi ister tut birak yaparak istersen ekleye tiklayark alttaki bandda yerlestir . istersen resimler arasi gecisde efektler yapabilirsin, gine reimleri indirdigin gibi muziklerde indirerek arka fonda calmasini saglia bilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme