Şimdi Ara

nero

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • neroda resimlerle slayt gösterisi yapamıyorum.movie makerda yapıyorum.cd ye yazdığımda vcd player oynatmıyo.bu arada nero ingilizce.nasıl yapıp vcd de izlerim arkadaşlar.please...............

• photo story 3 diye bi yazılım var onu kullan neroda video cd yap ben öyle kullanıyorum gayet iyi oluyo ama lisanslı yazılım istiyor photo story microsoft un ücretsiz ve türkçe yazılımı
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeki1981

photo story 3 diye bi yazılım var onu kullan neroda video cd yap ben öyle kullanıyorum gayet iyi oluyo ama lisanslı yazılım istiyor photo story microsoft un ücretsiz ve türkçe yazılımı

• sorun senin yapamanmi yoksa nero da mi
  • eger sen bilmiyorsan kisaca aciklayim; vcd slayt yap secegini sec , acilan pencerede sag tarafinda üst yarisinda hedef veya dosya secme secenegi var ( benimkide almanca tam türkcesini cevirimedim) iste o secenegi tikla ve istegin resimleri sec ve pencereye indir, sag üste gözükür indirdiklerin sonraki islemde istedigin resmi ister tut birak yaparak istersen ekleye tiklayark alttaki bandda yerlestir . istersen resimler arasi gecisde efektler yapabilirsin, gine reimleri indirdigin gibi muziklerde indirerek arka fonda calmasini saglia bilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.