Şimdi Ara

nero 9 yükleme hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nero 9,4,1b sürümünü indirip yükledim. sonra bi kaç defa korsan şifre ile süresiz kılmak istedim ama bu sefer hiç açılmadı. silip nero 9,2,6,0 sürümünü yüklemeye çalıştım yükeme yapmadı update yapıyor tekrar 9.4.1b yüklemek istedim bu sefer sadece nero start smart ı yüklüyor diğerlerini yüklemiyor. ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim

• Nero yazılımlarınızı hiçbir iz bırakmayacak şekilde bilgisayarınızdan kaldırmak için: General Clean Tool Nero'nun kendi özel kadırma (uninstall) aracını kullanmalısınız. Çeşitli sorunlar nedeniyle Nero yazılımlarını yeniden kurmanız gerektiğinde veya başka bir yazılıma geçiş yapmak istediğinizde bu araç ile Nero'nun tüm kalıntılarını silebilirsiniz. Özellikle bir sorun nedeniyle yeniden kurmanız gerektiğinde tüm kalıntıları silmeniz, başarılı bir yeni kurulumun ilk aşaması olacaktır. İşlemin başarı ile sonuçlanmasını istiyorsanız, silme işlemine başlamadan önce bilgisayarınızı Güvenli Mod'da başlatmanız yerinde olacaktır.

nero 9 yükleme hatası

ftp://ftp6.nero.com/tools/General-CleanTool.zip

Ayrıca; Başlat -> çalıştır -> regedit (yazıp-tamam) Kayıt Defteri Düzenleyicisi penceresinde F3 veya ctrl+f ile "nero" diye arat ne kadar Nero ile ilgili kayıt varsa silin, problemsiz tekrar kurulum yapın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.