Bildirim
nero da yazdırma hatası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
yokmu bi yardımcı olcak??? -
Onu önce dekode edip boyutunu daha da azaltıp öyle yazdırabilirsin
D.N : Dekode etmek : Uzantıyı değiştirmek -
Dostum nrg. neronun imaj dosya uzantısı.Bunu neronun açması lazım..Olmadı sanal bir sürücü yarat nero ile imajı bu sürücüye ata.Yada deamon toolsla felan dene -
yaf full dvd filmi niye encode ediim ben zaten bu seklıyle dvd ye yazmak ıstedıgım ıcın uc gun bekledım 42 partı.ve ılk defada yapmıyorum ama oncekıler hep vıdeo_ts dosyasıydı.bu seferkını nero ımages e cevırıp upload etmısler ve bu sekılde dvd olarak yazamıyorum.acaba nero ımages ıcındekı dosyalara ulasabılırmıyım yanı _vob ve _ifo seklınde oluyo ya dvd ler.onlara ulasabılsem belkı cıkarabılırım.ama nasıl yapılır bılmıyorum.sadece images.nrg olarak gosukuyo.aslında bu sekılde upload edenın eseklığı.biz ugrasıyoruz ıste napalım.tesekkurler yardımlarınız ıcın. -
quote:
Orjinalden alıntı: balabushka
yaf full dvd filmi niye encode ediim ben zaten bu seklıyle dvd ye yazmak ıstedıgım ıcın uc gun bekledım 42 partı.ve ılk defada yapmıyorum ama oncekıler hep vıdeo_ts dosyasıydı.bu seferkını nero ımages e cevırıp upload etmısler ve bu sekılde dvd olarak yazamıyorum.acaba nero ımages ıcındekı dosyalara ulasabılırmıyım yanı _vob ve _ifo seklınde oluyo ya dvd ler.onlara ulasabılsem belkı cıkarabılırım.ama nasıl yapılır bılmıyorum.sadece images.nrg olarak gosukuyo.aslında bu sekılde upload edenın eseklığı.biz ugrasıyoruz ıste napalım.tesekkurler yardımlarınız ıcın.
Arkadaşım neronun içerisinde nero image drive diye bişi var.Sanal bir dvd sürücü yaratacaksın.Sonra indirdiğin nrg.uzantılı imajı bu dvd sürücüsüne atayacaksın.Bu şekilde bir dene.Umarım açılır
-
çok saol ustam.hallettim.ilk defa sanal surucu yaptım acemılıkten karıstırdım bıraz ama bıkac seyı yapınca corap sokugu gıbı gelıyo.içeriğe ulasınca sorun kalmadı sımdı yazıyorum dvd ye.çok tesekkurler
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ortak klasör oluşturma
- bilgisayar yeniden başlatma ekranında kalıyor
- tanılama ilkesi hizmeti çalışmıyor
- cable not connected ne demek
- garson tip puanı hesaplama
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmiyor
- ekran kartı resetleme
- udf indir
- zyxel modem kurulumu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X