Şimdi Ara

Nescafe kurtlanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
4.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bununla ilgili 2 olay yaşadım. İlki yaklaşık 2-3 hafta önce kahveyi hazırladıktan sonra kahvenin üzerinde yüzen beyaz kurttu(veya benzeri birşey). Ev ahalisine soylediğimde kahvenin içinde değil termosdan gelmiştir gibi bir cevap alınca çok üstelemedim. O günden sonra 3u 1 arada kullanmaya özen gösterdim. Bu sıralarda kavanozdaki nescafe değiştirildi. İkincisi bu sabah oldu. Hemen hemen pirinç tanesi boyutunda ve renginde kurt gördüm. Kavanozdan kaşıkla almaya çalışırken de aşağılara doğru gitti kendileri. Birde tabağa döküp kahveye baktığımda da bulamadım devamında da çöpe attım zaten kahveyi. Böyle bir durum olunca madem kurtlanmıyor bu ne diye internete bakıyım dedim. Benimle benzer bir olayı bir kişi paylaşmış. Oda pek bir bilgi verememiş. 2 farklı nescafe olmasına rağmen böyle bir durum olması rahatsız etti beni. Bu durumun nedenini bilen var mı acaba veyahut kurt değilse ne olabileceği hakknda bilgi sahibi olan? bu arada kavanoz ve kullandığım kaşıklar aynı, kaşık tahta bir kaşık.

p.s Konu yanlış yere açıldıysa özür dilerim.

• bu gun basıma geldi. goldla normali karıştırıp sütle içiyorum ben. kutuyı açtım kasıgı daldırdım kasıga kurt geldi

kutuyu tabağa boşalttım kozasını buldum.
    bu kadar birşeyın ıcınde nasıl kurt oldu neden oluştu hala şokdaym
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.