Şimdi Ara

Sütlü Nescafe Nasıl Yapılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
40.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 11 Ocak 2015; 22:14:15 >

• Su karşıtırma, nescafe ve 2 şeker at, üzerine sıcak sütü devir ve arkana yaslan.
  • Ben su yerine süt kullanarak yapıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suyu kaynatip sutu isitiyosun, nescafeyi dokuyosun bardaga ardindan suyu ekliyorsun ortasindan biraz asagisina kadar. Ardından sutu ekliyorsun, tipki rengi kucuk pakettekini yapinca gibi oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3/2 süt 3/1 su koy kaynat cezvede sonra ekle nescafenin üzerine. sade sütle yaparsan çok ağır olur tadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pit0N

Su karşıtırma, nescafe ve 2 şeker at, üzerine sıcak sütü devir ve arkana yaslan.

babam mutfağa laaaaaaaan diyerek daldı. aha pohu yidik dedim.

süt su gibi değilmiş, taşmış her taraf süt olmuş, sütlü kahve benim neyime bir daha yapan ne olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofsaytı Bozan Stoper

quote:

Orijinalden alıntı: Pit0N

Su karşıtırma, nescafe ve 2 şeker at, üzerine sıcak sütü devir ve arkana yaslan.

babam mutfağa laaaaaaaan diyerek daldı. aha pohu yidik dedim.

süt su gibi değilmiş, taşmış her taraf süt olmuş, sütlü kahve benim neyime bir daha yapan ne olsun

Kaynayana kadar bekleme çünkü sütün kaynama sıcaklığı sudan daha azdır. Bu yüzden daha çabuk kaynar. Ve süt aşırı ısındığında taşar. Ben biraz keyfime düşkün olduğumdan fincanıma yarıya kadar kaynar su koyup kahve ve şekeri atıp karıştırıp kalanını ılıtılmış süt ile dolduruyorum. SS ekleyeceğim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yarım bardak değil 6/5 sıcak su 6/1 süt. Süt zaten tüm bardağı kaplar.

• İlk şık knk.Sütle daha iyi.Su ne kadar karışırsa o kadar kötüleşir
  • Nescafe ve turevleri markalarini kullanmayalim islam dusmanlarinin markalarini kullanmayalim kendimizi ve baskalarini ziyan etmeyelim bi nescafe icmeyiver :( olmessin

• Şimdi tarfimi veriyorum hiçbir yerde bulmazsınız :)

Standart 1 Kupa için;

1. 2 tepeleme çay kaşığı Nescafe (kahve tadını bol istiyorsanız çeyrek çay kaşığı daha ekleyin)
    2. 1 Kupa sıcak süt
    3. Bitter çikolata (2 gr bile yeter azcık)
    4. Blender yada çırpıcı tel vb.
    5. Şeker

Sütü cezvede değilde küçük bir tencerede kaynatıyoruz. Kaynamış sütü tencerenin içinde Blender la 2-3 sn köpürtüyoruz üzerinde oluşan köpüğü bardağa kaşık yardımıyla koyuyoruz. Sonra Kahveyi ve 2 yada 3 adet Küp şekeri ekliyoruz üstüne bitter çikolatayı çok azcık rendeliyoruz (bir tutam gibi) Tekrar blender la 1-2 tur döndürüyoruz sonrasını kaşıkla karıştırıp daha fazla köpürmesini engelliyoruz. Bardağı yan tutup kenarından kenarından döküyoruz ve üstünü yine bitter çikolatayla süslüyoruz. Starbucks tan bile güzel bir Latte oluyor :)

• Soguk kahve geldi aklima. Yazin yapardim sutle kahveyi blenderde karistir seker at Ic. Cok severim:)

• Nescafeleri bardağın %70'ine kadar dolduruyosun soğuk su koyuyosun hazır.
  • tozu bardağa dök sonra kaynamış suyu üstüne yavaşça dök bardak dolunca kaşık ile karıştır isteğe bağlı şeker de ekleyebilirsin.
    edit sütlü olması için bence yarı yarıya koy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deleted_User-01 -- 11 Ocak 2015; 22:14:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f0rs4ky

Şimdi tarfimi veriyorum hiçbir yerde bulmazsınız :)

Standart 1 Kupa için;

1. 2 tepeleme çay kaşığı Nescafe (kahve tadını bol istiyorsanız çeyrek çay kaşığı daha ekleyin)
    2. 1 Kupa sıcak süt
    3. Bitter çikolata (2 gr bile yeter azcık)
    4. Blender yada çırpıcı tel vb.
    5. Şeker

Sütü cezvede değilde küçük bir tencerede kaynatıyoruz. Kaynamış sütü tencerenin içinde Blender la 2-3 sn köpürtüyoruz üzerinde oluşan köpüğü bardağa kaşık yardımıyla koyuyoruz. Sonra Kahveyi ve 2 yada 3 adet Küp şekeri ekliyoruz üstüne bitter çikolatayı çok azcık rendeliyoruz (bir tutam gibi) Tekrar blender la 1-2 tur döndürüyoruz sonrasını kaşıkla karıştırıp daha fazla köpürmesini engelliyoruz. Bardağı yan tutup kenarından kenarından döküyoruz ve üstünü yine bitter çikolatayla süslüyoruz. Starbucks tan bile güzel bir Latte oluyor :)

kesin deniyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.