Şimdi Ara

Dondurulmuş pizza nasıl yapılır beyler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
74.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler dondurulmuş pizza var dolapta bunu nasıl pişiricem biri anlatsın mikro dalga fırında var onda yapılıyorsa ondada yapayım

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dondurulmuş Pizza Pişirme Rehberi

Dondurulmuş pizzalar, hızlı ve kolay bir yemek seçeneği sunar. İşte dondurulmuş pizzayı mükemmel şekilde pişirmek için adım adım bir rehber:

Malzemeler:

• Dondurulmuş pizza

Pişirme Talimatları:

Fırında Pişirme:

1. Fırını {dondurulmuş pizza fırında nasıl pişirilir} paket üzerinde belirtilen sıcaklığa önceden ısıtın.
    2. Dondurulmuş pizzayı paketinden çıkarın ve fırın tepsisine yerleştirin.
    3. {dondurulmuş pizza nasıl pişirilir} süresini takip ederek pişirin.

Hazır Pizza Pişirme:

1. Fırını {hazır pizza nasıl pişirilir} paket üzerinde belirtilen sıcaklığa önceden ısıtın.
    2. Dondurulmuş pizzayı paketinden çıkarın ve fırın tepsisine veya ızgarasına yerleştirin.
    3. {donmuş pizza nasıl pişirilir} süresini takip ederek pişirin.

Nimet Pizza Pişirme:

1. Fırını {nimet pizza nasıl pişirilir} paket üzerinde belirtilen sıcaklığa önceden ısıtın.
    2. Dondurulmuş Nimet pizzayı paketinden çıkarın ve fırın tepsisine yerleştirin.
    3. {nimet dondurulmuş pizza nasıl pişirilir} süresini takip ederek pişirin.

İpuçları:

• Pişirme süresini takip etmek için bir zamanlayıcı kullanın.
    • Pizzayı fazla pişirmeyin, aksi takdirde kenarları yanabilir.
    • Pizzanın daha çıtır olması için pişirmeden önce tepsiye biraz zeytinyağı sürebilirsiniz.
    • Üzerine istediğiniz malzemeleri ekleyerek pizzanızı kişiselleştirin.

Dondurulmuş pizzayı bu basit adımları takip ederek kolayca ve hızlı bir şekilde pişirebilirsiniz. Afiyet olsun!

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam çok kolay içinde sanırım 4 tane pizza var hangi marka veya ne aldın bilmiyorum ama ben pınar'ın pizzalarını kullanıyorum arada.

Fırında yapmanı öneririm mikrodalgada hiç denemedim sana fırında nasıl yapılacağını anlatayim;

Önce fırını en son derecede açıp 3-5 dakika fırının ısınmasını bekle sonra pizzaların paketini açıp fırının tepsisine koy en alttan bir üst sıraya koyarsan hem güzel pişer hemde yavaş yavaş heryeri olur.

Fırının nasıl bilmiyorum eğer koruyucu kağıt yoksa tepsiyi önce çıkar peçeteye hafif yağ döküp o peçeteyi tepsinin heryerinde gezdir eğer kuru kuru atarsan piştikten sonra tepsiye yapışır çıkartman zor olur hem de temizlemesi bir zor olur. Eğer kağıdı varsa problem yok tabii.

Paketin arkasında belirli bir süre var 11 dakika gibisinden ama ben genelde duruma göre çıkartıyorum hamuru pembeleşmeye başlayınca bir de peyniri erimeye başlayınca çıkar afiyetle ye.

Şimdiden afiyet olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 20 Kasım 2011; 16:19:18 >

• koy mikrodalgaya üzerinde kaç dakika ısıtılacağı yazıyordur yazmıyorsa 10 dk ısıt
  • mesajım bulunsun.
  • Pizza makineleri var onlardan alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Hocam çok kolay içinde sanırım 4 tane pizza var hangi marka veya ne aldın bilmiyorum ama ben pınar'ın pizzalarını kullanıyorum arada.

Fırında yapmanı öneririm mikrodalgada hiç denemedim sana fırında nasıl yapılacağını anlatayim;

Önce fırını en son derecede açıp 3-5 dakika fırının ısınmasını bekle sonra pizzaların paketini açıp fırının tepsisine koy en alttan bir üst sıraya koyarsan hem güzel pişer hemde yavaş yavaş heryeri olur.

Fırının nasıl bilmiyorum eğer koruyucu kağıt yoksa tepsiyi önce çıkar peçeteye hafif yağ döküp o peçeteyi tepsinin heryerinde gezdir eğer kuru kuru atarsan piştikten sonra tepsiye yapışır çıkartman zor olur hem de temizlemesi bir zor olur. Eğer kağıdı varsa problem yok tabii.

Paketin arkasında belirli bir süre var 11 dakika gibisinden ama ben genelde duruma göre çıkartıyorum hamuru pembeleşmeye başlayınca bir de peyniri erimeye başlayınca çıkar afiyetle ye.

Şimdiden afiyet olsun.

Sağol hocam deniyorum şimdi dediklerini telefondan konuya girdim bi yandan okuyup bi yandan yapıcam

• Ben minifırında 200 C'de 15 dk. ısıtıyorum tam kıtır oluyor üstteki kaşar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben hep mikrodalgada yaparım koyarım pizzayı 5 dk ya ayarlarım tamam hazır.ama pizzanın kalitesi önemli bimden alınan pizzaların alltan suyu akıyor hamuru yumşuyor vıcık vıcık oluyor tavsiye etmem.normal fırında hiç denemedim henüz en kısa zamanda orda da denicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassa

ben hep mikrodalgada yaparım koyarım pizzayı 5 dk ya ayarlarım tamam hazır.ama pizzanın kalitesi önemli bimden alınan pizzaların alltan suyu akıyor hamuru yumşuyor vıcık vıcık oluyor tavsiye etmem.normal fırında hiç denemedim henüz en kısa zamanda orda da denicem

Eminmisin eğer mikrodalgada oluyorsa fırınla uğraşmak istemiyorum 1 tane yapıcam zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: YouCannotChangeYourFate

Beyler dondurulmuş pizza var dolapta bunu nasıl pişiricem biri anlatsın mikro dalga fırında var onda yapılıyorsa ondada yapayım

peynir eriyene kadar ısıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: YouCannotChangeYourFate

quote:

Orijinalden alıntı: tassa

ben hep mikrodalgada yaparım koyarım pizzayı 5 dk ya ayarlarım tamam hazır.ama pizzanın kalitesi önemli bimden alınan pizzaların alltan suyu akıyor hamuru yumşuyor vıcık vıcık oluyor tavsiye etmem.normal fırında hiç denemedim henüz en kısa zamanda orda da denicem

Eminmisin eğer mikrodalgada oluyorsa fırınla uğraşmak istemiyorum 1 tane yapıcam zaten

mikrodalgada oluyor zaten eğer kullanma kılavuzu duruyorsa aç oku orda illa dondurulmuş pizza felan yazar bizimkinde dondurulmuş gıdalar için otomatik ayar var onu ayarlıyom ısıyı felan kendi ayarlıyor ben sadece süreyi 4.5-5 dk civarı yapıyorum bazen daha kısa bile gayet güzel oluyor.evde pizza olsa şimdi yapar ss koyardım ama yok sen yap ss bekleriz

• Hunharca mikrodalgaya koydum max ısıda 4 dakika şuan pişiyor
  • Hocam 3 saat geçti mikrodalga patlamış olmayasın Durum nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Hocam çok kolay içinde sanırım 4 tane pizza var hangi marka veya ne aldın bilmiyorum ama ben pınar'ın pizzalarını kullanıyorum arada.

Şimdiden afiyet olsun.

bu kadar kasmaya gerek yok. Mikrodalgayı JET e alıp 2dk 45sn süreye ayarla.işlem tamam.

• tavada olurmu bu dondurulmuş pizza alıcamda fırın kullanmayı bilmiyorum
  • bir kere arkadaşa gitmiştim o mikrodalgaya koyunca şaşırdım, şahsen biz fırına koyuyoruz 220C civarı 15dk boyunca ve mikrodalgaya göre çok daha güzel oluyor.

bu arada bahsettiğim pizzalar, dr. oetker'in
  • Tost makinasında yapma Başka bi konudan aldım;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c3b1r -- 10 Aralık 2012; 23:50:02 >
  • Pizzayi al buzluga at, donsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalPWN -- 10 Aralık 2012; 23:54:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: c3b1r

Tost makinasında yapma Başka bi konudan aldım;

• mikrodalganın derecenisini yükseltip 5 dakkada yapıyorum ben
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.