Biraz boşluktayım neşemi yerine getirecek komedi olur umut olur aşk vb. biraz kafamı toplamamı sağlıyacak bi film önerirseniz sevinirim
Normalde beni düşünmeye iten filmler izlerim ama . Bu aralar sinemada olan Kick ass 2 hoşuma gitti . En azından eğlenmeni sağlar.
quote:Orijinalden alıntı: ACBO Normalde beni düşünmeye iten filmler izlerim ama . Bu aralar sinemada olan Kick ass 2 hoşuma gitti . En azından eğlenmeni sağlar. düşündürsün sadece biraz kendime geleyim kafam karışık biraz
quote:Orijinalden alıntı: claderan quote:Orijinalden alıntı: ACBO Normalde beni düşünmeye iten filmler izlerim ama . Bu aralar sinemada olan Kick ass 2 hoşuma gitti . En azından eğlenmeni sağlar. düşündürsün sadece biraz kendime geleyim kafam karışık biraz Shutter Island Memento The Jacket Machinist 23 Number Oldboy İzlemişsindir belkide bunları bilindik filmler. İzlemediysen ve canın sıkkınsa henüz izleme daha da sıkılabilirsin
quote:Orijinalden alıntı: claderan quote:Orijinalden alıntı: ACBO Normalde beni düşünmeye iten filmler izlerim ama . Bu aralar sinemada olan Kick ass 2 hoşuma gitti . En azından eğlenmeni sağlar. düşündürsün sadece biraz kendime geleyim kafam karışık biraz Shutter Island Memento Mulholland Drive