Bildirim
'Nestle After Eight' Naneli çikolata
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Alsancak gül sokak civarındaki bakkallarda mevcut .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaker -- 23 Eylül 2010; 1:01:31 > -
Geçen gün oralardaydım ama göremedim... -
Koca forumda kimse bilmiyor mu? -
genelde tobacco shoplarda oluyor,en azından benim gördüğüm yerlerde böyle.izmirde nasıl bilemem. -
ulan ne biçim memleket yahu , çikolata bile bulamıyoruz -
Sadece çikolata deyip geçmeyelim -
Ya ben sadece yutdışına çıkarken Atatürk havalimanın free shopunda görmüştüm o çikolatayı.Ama eve gelene kadar eridiği için(yazındı)kutusundan dışarı çikolatanın içindeki sıvından damlıyordu o sıvı neydi hala öğrenemedim(tabi annem o kutunun o halini görünce direk çöpe attı kutuyu okuma fırsatım olmamıştı) -
ben baya bi almıştım kıbrısa gittiğimde free shoptan eğer işi düşen varsa getirt bence daha koly olur çok güzeldir ben oturduğumda baya yiyorum tavsiye ederim (Atatürk hava limanından almıştım ) -
biraz geç gibi cevap lakin umarım faydası olur..
aradığınız çikolata izmirde satılmakda gg aracılığıyla..bende deneyeceğim lokumdan nefret ederim ama nanelisini severdim
çikolatasıda eminim güzeldir..
http://urun.gittigidiyor.com/AFTER-EIGHT-NANE-LI-CUKULATA-GELDI_W0QQidZZ32777436
geç olsda afiyet olsun :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X