Şimdi Ara

'Nestle After Eight' Naneli çikolata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bu çikolatayı kaç zamandır arıyorum. İzmir'de aramadık yer bırakmadım sayılır. Bu çikolatayı bilen bilir :)
    Eğer İzmir'de nereden alabileceğimi bilen varsa yardım etsin, lütfen...

• Alsancak gül sokak civarındaki bakkallarda mevcut .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaker -- 23 Eylül 2010; 1:01:31 >
  • Geçen gün oralardaydım ama göremedim...
  • Koca forumda kimse bilmiyor mu?
  • genelde tobacco shoplarda oluyor,en azından benim gördüğüm yerlerde böyle.izmirde nasıl bilemem.
  • ulan ne biçim memleket yahu , çikolata bile bulamıyoruz
  • Sadece çikolata deyip geçmeyelim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya ben sadece yutdışına çıkarken Atatürk havalimanın free shopunda görmüştüm o çikolatayı.Ama eve gelene kadar eridiği için(yazındı)kutusundan dışarı çikolatanın içindeki sıvından damlıyordu o sıvı neydi hala öğrenemedim(tabi annem o kutunun o halini görünce direk çöpe attı kutuyu okuma fırsatım olmamıştı)
  • ben baya bi almıştım kıbrısa gittiğimde free shoptan eğer işi düşen varsa getirt bence daha koly olur çok güzeldir ben oturduğumda baya yiyorum tavsiye ederim (Atatürk hava limanından almıştım )
  • biraz geç gibi cevap lakin umarım faydası olur..

aradığınız çikolata izmirde satılmakda gg aracılığıyla..bende deneyeceğim lokumdan nefret ederim ama nanelisini severdim
    çikolatasıda eminim güzeldir..

http://urun.gittigidiyor.com/AFTER-EIGHT-NANE-LI-CUKULATA-GELDI_W0QQidZZ32777436

geç olsda afiyet olsun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.