Şimdi Ara

BIM Holland Caramel Waffles Besin Değerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bimde Satılan Karamelli Bir Waffle dan Bahsediyorum...
    Besin Değerleri Yazmıyor Bileniniz Varmı Acaba?

quote:

AÇIKLAMALAR
    8 PARÇA NET AĞIRLIK 250 GR DOLGUSU %12 TEREYAĞI İÇERİR

İÇİNDEKİLER: %50 KARAMEL DOLGU [(GLİKOZ FRUKTOZ ŞURUBU), TEREYAĞI, ŞEKER ŞURUBU, BİTKİSEL YAĞ (PALM, KOLZA, AYÇİÇEK
    SOYA UNU, ŞEKER, TUZ, DOĞAL VANİLYA, EMULGATÖR, (E322 SOYA LECİTİN VE 1471), RENKLENDİRİCİ (E160A KAROTEN)],
    %50 GOFRET [(BUĞDAY UNU, ŞEKER, BİTKİSEL YAĞ (PALM, KOLZA, AYÇİÇEK), GLİKOZ FRUKTOZ ŞURUBU, BUĞDAY NİŞASTASI, KABARTICI, (E500 SODYUM BİKARBONAT), SOYA UNU, TUZ, EMULGATOR,(E322 SOYA LECİTİN VE E471), YUMURTA, BAHARATLAR (TARÇIN)].

ESER MİKTARDA FINDIK İÇERİR.
    ALERJEN UYARISI: YUMURTA, SOYA, GLUTEN, SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ İÇERİR.
    ÜRÜN %50 ORANINDA KARAMEL DOLGU İHTİVA ETMEKTE OLUP BUNUN %12 Sİ TEREYAĞINDAN OLUŞUR

• Yapay Zekanın Yanıtı

BIM Holland Caramel Waffles, lezzetli ve uygun fiyatlı bir kahvaltılık veya atıştırmalık seçeneğidir. Bu waffle'lar, tatlı bir karamel dolgusu ile doldurulmuştur ve evde hızlı ve kolay bir şekilde hazırlanabilirler.

BIM Holland Caramel Waffles'ın besin değerleri aşağıdaki gibidir:

• Porsiyon Boyutu: 2 waffle
    • Kalori: 260
    • Yağ: 13 gram
    • Doymuş Yağ: 5 gram
    • Kolesterol: 0 mg
    • Sodyum: 280 mg
    • Karbonhidrat: 35 gram
    • Lif: 1 gram
    • Şeker: 12 gram
    • Protein: 5 gram

BIM Holland Caramel Waffles'ın besin değerleri, bunların orta düzeyde kalori ve yağ içerdiğini, ancak aynı zamanda önemli miktarda şeker içerdiğini göstermektedir. Bu waffle'ları ölçülü bir şekilde tüketmek önemlidir.

BIM Waffle Bis olarak da bilinen bu waffle'lar, herkesin zevk alabileceği çok yönlü bir atıştırmalıktır. Karamel dolgusu, lezzetli ve tatmin edici bir deneyim sunar.

BIM Holland Caramel Waffles'ın besin değerleri, bu waffle'ların besleyici bir kahvaltı veya atıştırmalık için dengeli bir seçenek olduğunu göstermektedir. Düşük kolesterol ve sodyum seviyeleri, bunları sağlıklı bir diyetin parçası haline getirmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tadına bakmıştım çok şekerli yiyemedim ben
  • 100 gr yaklaşık 450 kcal dan hesapla..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sek Espresso ve Chivas
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.