Şimdi Ara

.net 2005

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar projem localhostta çalıştıgı halde server a atgımız zaman aşagıdsaki hatayı veriyor bu hatanın ne oldgunu anlamdım bir localde calısyo oldugu halde server da neden calısmıyor bu sorularıma bilen arkadaslarımız verya bu sorunla karşılaşmış arkadaslarımız varsa bir yorum da yazabilirler en azından cok teşekkürler şimdiden

Runtime Error
    Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This tag should then have its "mode" attribute set to "Off".

<!-- Web.Config Configuration File --><configuration> <system.web> <customErrors mode="Off"/> </system.web></configuration>

Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.

<!-- Web.Config Configuration File --><configuration> <system.web> <customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/> </system.web></configuration>

• Bunun birden fazla nedeni olabilir..

Öncelikle IIS yönetiminden Web sitesinin özelliklerine girip ASP.NET tabında doğru framework (2.0 sanırım) seçili olduğundan emin olmalısın.

Sonra aynı özellikler sayfasının Genel tabında Oku ve Çalıştır izinlerinin olup olmadığını kontrol etmelisin.

Son olarak da IIS yönetiminden programı attığın klasörün özelliklerine girip Create Application yapmayı deneyebilirsin.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 26 Ekim 2020; 23:48:28 >
  • sana gösterdiği hata aslında gerçek hata değil...web configde customErrors mode="Off" dediğinde gerçek hata mesajını dışarıdan gelen kullanıcaılar dahil herkese gösterir...bunun güvenlik açığı olduğu açıktır ama gerçekten hataya yol açıyorsa yapmak lazımdır...

olası hatalar ise progagram localinde sorunsuz çalıştığına göre ki bunlardan biridir...Sql server kullanıyorsan server bulunamıyor olabilir, access kullanıyorsan dosya yazma veya okuma hatası olabilir...(c:\\ vs..vs..gibi bir gerçek path verdi isen bu çalışmayabilir...) Server.Mappath veya HostingEnvironment.Mappath(ben bunu kullanıyorum daha karizmatik duruyor:) ) kullanarak ver...server üstünde dosya yazıp okuyorsan bunların bulunduğu klasörlere yetki verilmemiştir...kullandığın extra entegre yapılar var ise (AJAX gibi) bunlar serverda yüklü olmayabilir... Server üstündeki ayarlar doğru yapılmamış olabilir (hekmen çavuşun söylediğine bir göz gezdir bu durumda...)...

<compilation debug="true"> programın çalışmasını yavaşlattığı için aktif çalışırken false a getirilir...bunun bir getirisi yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darthridius -- 19 Temmuz 2007; 15:45:30 >

• öncelikle yazdıgınız cevaplardan ötürü teşekkürler hiç bir databese kullanmadım ben bu web sitesinde ajax kullandım ama tamamen java script kodu kullandım visual stufio nun kendi atlas bileşenini kulanmadım arkadaslarıma yolladım bu projeyi onlarda localhost larında calıstırdılar server kısmını tam bilmyiom linux server kuruluda olabilir başka çzüm önerileriniz varsa yazabilirseniz sevinirm teşekkürler
  • Linux server olsa zaten hiç çalıştırmazdı, hata mesajı bile alamazdın..
  • Web.Canfig dosyasındaki customerrors kısmının yorum halini kaldır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    office 2003 mu 2007 mi ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CustomErrors=Off
    yapmadan hatanın ne oldugunu goremeyiz.
  • Hocam kendi makinende browsera tam olarak ne yazıyorsun? Tam olarak yazarmısın? Birde attığın serverda inetpubında klasörünü önce aç...aspx ve cs lerini bu klasörün içine göm... Bana sanki dikkatsizlik gibi geldi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.