Şimdi Ara

NET 4 Tarifeden, 1MB Sınırsıza geçiş, n'olur acil yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, nolur yardım edin. Kafam karıştı, kimileri ay sonunda geç diyor, kimileri ay başında. Bir akıl verin lütfen. Yarın ayın 31'i. Hemen yarın mı geçeyim, yoksa ayın 1'i Salı günü mü... Kafayı sıyıracağım !

• Biriniz yazsa bir şeyler... Ben de işlemimi yapabilsem :S
  • Ayın son günlerinde geç işte. Yarın geç bence.
  • Sakın ayın 1'inde tarifenizi değiştirmeyin, iki fatura birden alınır sizden, hem eski tarife, hem de yeni tarifer üzerinden.. Çünkü ayın 1'inde faturalar kesilir.
  • Ben az önce online işlmeler merkezinden tarife değişikliği yaptım onay verdikten sonra net kesildi sonra tekrar geldi ben genede kendimde modeme bi reset attım daha sonra o.i.merkezini tekrar açtım tarifem değişmiş birde modem arayüzünden 192.168.2.1 den kontrol ettim daha önce tarifem net4 idi orda 8mps falan yazıyordu şimdi ADSL Hızı:260 / 1029 kbps bu yazıyor galiba değiştiğine emin oldum ama o.i.merkezinde son durumda paket adi 1limitsiz yazıyor altında aktif kampanya adı hızlı net 4 yani eski tarifemde yazıyor ben tarife değiştirince eski tarifem kamyalar falan iptal olmuyormu yada o neden yazıyor resimleride koyuyorum. Birde haziranda faturam ne kadar gelecek bu konuda bir çok yorum var ama malesef tam anlamadım şuan itibari ile kotam 3.513 aşagıdaki resimde gördüğünüz gibi bu konuda da cevap yazarsın sevinirim. Son olarak şuandan itibaren yüklenmeye başlayımmı yoksa bi 24 saat falan bekleyeyim mi?
    [url=www.resimupload.com/ds433710522_ttnettarifepaintli.html]
    [url=www.resimupload.com/ds694387876_islemgecmisipaintli.html]
    [url=www.resimupload.com/ds935128354_sondurumpaintli.html]
    [url=www.resimupload.com/ds103963899_kota.html]

• 5 ay önce açtırmıştım interneti, 6 aylık kampanya zımbırtısı bitmeden geçiş olmuyormuş. Müşteri hizmetlerindeki bayan gayet iyi açıkladı, ayın sonunda geçerseniz faturanıza yansımaz dedi. Saygılar, teşekkürler...
  • Kampanyadan faydalanan arkadaşlar, 24 ay taahhüt verdiyseniz ve süre henüz dolmadıysa, tarifenizi daha yüksek ücretli bir tarifeyle değiştirebilirsiniz. Taahhüt süresi dolmadan, başka bir kampanyadan faydalanamazsınız. Kampanyanızı iptal ettirirseniz, faydalandığınız indirim ücreti sizden geri alınır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.