Şimdi Ara

Net cevap ariyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabahtan beri ugrasiyorum ama bi sonuca varamadim.Sizlerden net bi cevap istiyorum.
    Sorunum sole.

Elimde yurtdisi ios4.1 olan iphone 3gs var, bu telefon eskiden jb ve unlockluydu. Herhangi bir shsh kaydi yada buna benzer hic bir kayiti yok. Bunu 4.0.1 e indirebilmemin bir you var mi yok mu?

Var ise detayli olarak aciklayabilirseniz sevinirim. Eger yok ise ugrasmayi birakicam.

• shsh siz inmiyor.
  • forumda bi arkadas ip eskiden jb li ise cydia onun kaydini kendi kendine almistir demisti.
  • Sen shsh kaydı yok dediğin için öyle dedim.
    Eğer cydia shsh kaydını otomatik aldıysa cydia serveri üzerinden shsh kaydını alıp downgrade yapabilirsin.
    Umarım almıştır.

cydia dan shsh kaydını alma ile ilgili daha önce konu açılmıştı. Net'te de bilgisi var. Google amca yardımcı olacaktır :)

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArAnAnAdAm -- 23 Eylül 2010; 15:51:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pittsburgh

forumda bi arkadas ip eskiden jb li ise cydia onun kaydini kendi kendine almistir demisti.

evet shsh kaydı jb yapılıp cydia yüklendiyse bir önceki 4.0 da veya 4.01 de cydia otomatik shsh kaydını almıştır.

tekrar söylüyorum.

shift restore işlemini yapmadan önce host dosyanıza saurik server ıp sini yazıcaksınız ve ondan sonra shift restore ile bir önceki 4.01 yazılımını göstericeksiniz.

net cevap arıyorum diyorsunuz da size açıklamalı şekilde zaten anlattım.

hazır cevap aramak yerine nette shsh kaydı ile downgreade gibi aramış olsaydınız bir çok konu bulurdunuz.

ısrarla bi yerde hata yaptığınız kanaatindeyim. muhtemelen host dosyanıza 74.208.10.249 gs.apple.com ıp adresini düzgünce ekleyemediniz veya hatalı eklediniz.

bu kafadan uydurdugum veya tahmini söylediğim bir işlem değil emin olun bşilgisayar işindeyim ve 15-20 müşterimini iphone unun bu şekilde geri yükleme yaptım. hepsini 4.01 jb li vermiştim bir çoğu 4.02 yükseltti ve yukarıda bahsettiğim şekilde downgreade ettim. son 1 hafta içersinde eğer saurik server kapandı ise bilemiycem ki öyle bişey olabileceğini sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakarboy -- 23 Eylül 2010; 16:01:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sakarboy
    quote:

Orijinalden alıntı: pittsburgh

forumda bi arkadas ip eskiden jb li ise cydia onun kaydini kendi kendine almistir demisti.

evet shsh kaydı jb yapılıp cydia yüklendiyse bir önceki 4.0 da veya 4.01 de cydia otomatik shsh kaydını almıştır.

tekrar söylüyorum.

shift restore işlemini yapmadan önce host dosyanıza saurik server ıp sini yazıcaksınız ve ondan sonra shift restore ile bir önceki 4.01 yazılımını göstericeksiniz.

net cevap arıyorum diyorsunuz da size açıklamalı şekilde zaten anlattım.

hazır cevap aramak yerine nette shsh kaydı ile downgreade gibi aramış olsaydınız bir çok konu bulurdunuz.

ısrarla bi yerde hata yaptığınız kanaatindeyim. muhtemelen host dosyanıza 74.208.10.249 gs.apple.com ıp adresini düzgünce ekleyemediniz veya hatalı eklediniz.

bu kafadan uydurdugum veya tahmini söylediğim bir işlem değil emin olun bşilgisayar işindeyim ve 15-20 müşterimini iphone unun bu şekilde geri yükleme yaptım. hepsini 4.01 jb li vermiştim bir çoğu 4.02 yükseltti ve yukarıda bahsettiğim şekilde downgreade ettim. son 1 hafta içersinde eğer saurik server kapandı ise bilemiycem ki öyle bişey olabileceğini sanmıyorum.

Cydia (by saurik) server destegi sürüyor.

• Cydia (by saurik) server destegi sürüyor.

bilgi için teşkler dostum arkadaş ısrarla olmadıgı söyleyince bende kapanmadığından öyle emindimki fakat son 1 haftadır downgr. yapmadığımdan ve arkadaşta beceremediğinden herhalde saurik serverda sıkıntı vardır diye düşündüm açıkcası..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mac icin yapilan solenilen herseyi yaptim ama gercekten olmuyor. Yada gercekten beceremiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.