Şimdi Ara

Net Frame Work 4.0ı bir türlü kuramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herşeyi denedim olmuyor. kaç kere format attım hiç birşey kurmadan deniyorum yine hata yine hata . Kurmam gerekiyor visual studio kuramıyorum onun yüzüne.
    Hata kodu: HRESULT 0xc8000247 Nette çok aradım fakat bir çözüm bulamadım. Sizden yardım bekliyorum.

• Yeni konu açmayayım dedim, çüknü aynı sorundan ben de muzdaribim. .Net Framework 4'ü kuramıyorum, Windows Update de bu yüzden çalışmıyor. Nette denilen bir çok şeyi yaptım ama düzelmedi sorun bir türlü.
    Bilgisayar bir kez servise gitti, nasıl format atılmışsa artık Windows Sürücü İmzalama sıkıntısı yaşadım, eskiden çalıştırdığım Vınn'ımı zar zor çalıştırabiliyordum. Şimdi de bu çıktı başıma. Birkaç programı yükleyemiyorum bunun yüzünden. Hata kodum da hep aynı. 0xc8000247

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurulum dosyasını indirip internet bağlantısını tamamen kesip kurmayı denediniz mi hiç?
  • Evet şimdi denedim internetten indirme gerektirmeyen setup'ıyla, yine aynı sorun. Yalnız kökten birşey gibi. Bağlantılı birbiriyle. Windows Update de çalışmıyor, .NET Framework 4'ü de yükleyemiyorum. Windows Update'i çalıştırma yöntemlerinin hiçbiri de işe yaramıyor. Durum bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holyjohn -- 26 Haziran 2012; 1:13:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: holyjohn

Evet şimdi denedim internetten indirme gerektirmeyen setup'ıyla, yine aynı sorun. Yalnız kökten birşey gibi. Bağlantılı birbiriyle. Windows Update de çalışmıyor, .NET Framework 4'ü de yükleyemiyorum. Windows Update'i çalıştırma yöntemlerinin hiçbiri de işe yaramıyor. Durum bu.

Windows güvenlik duvarı oto güncelleme açık konumda mı peki?
  • Ne antivirüs ne de güvenlik duvarı engelliyor güncelleştirmeleri. Servise gitti geldi ondan sonra böyle oldu. Service Pack 1'i yüklemeyi düşünüyorum, onu indiriyorum şu an.

• Windows 7 SP1'i bile kuramadım.
     Net Frame Work 4.0ı bir türlü kuramıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holyjohn -- 26 Haziran 2012; 1:51:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.