Şimdi Ara

NET FRAMEWORK 4.0 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Net framework 4.0 yüklemek zorundayım bilgisayara 1 oyun için bu şart internet cafe için yanlız framework 4.0 ı yükleyince bilgisayar yeniden başlatınca programlar geç açılıyor msn virüs programı vs. internet explorer e tıkladığın zaman arama yapmıyor yaklaşık 3-4 dk sonra kendine geliyor her yeniden başlatışta böyle oluyor kaç kez format çektim fark eden bişey olmadı nerede yanlış yapıyorum yardımcı olursanız minnettar olacağım hepinize

• Yardımcı olabilecek kimse yokmu??
  • ++up
  • net frameworku direk webden indirerek kuruyorsanız. birde windows update'ten kurmayı deneyin. çünkü ondan önce netframeworkun 2. veya 3. sürümlerinin kurulması gerekiğyor olabilir. veya netframe worklerin hizmet paketleri mevcut onlarında kurlması gerekiyor olabilir. windows updaten bakın orda netframeworkle ilgili ne varsa kurmayı deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire.Sword -- 16 Temmuz 2011; 13:02:44 >
  • onuda denedim olmadı kafayı yiyecem nerde hata yapıyorum ya makina kafayı yiyor 4.0 ı yükleyince
  • Framework 4 yüklediğiniz zaman ilk yeniden başlatmada bi süre işlemcinin yarısını kullanarak kendini optimize ediyor makinanın hızına bağlı olarak 15 20dk da sürebiliyor ve bu sürede harddiski yoğun şekilde kullanır programların açılmasıda zaman alır.
    görev yöneticisine bakarsanız framework optimizer gibi işlem görüceksiniz işlemci kullanımına oradan da bakabilirsiniz.

Kurduktan sonra bi süre bekleyin makina kendine gelir sonraki yeniden başlatmalarda düzelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.