Şimdi Ara

.NET ile AI Entegrasyonu ve Telegram Bot Örneği (Web UI ve Python da mevcut)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
35
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Umarım herkes iyidir. Maalesef iş yoğunluğundan dolayı forumlara eskisi kadar giremiyorum. Ancak sizinle yeni tamamladığım .NET kütüphanesini paylaşmak istedim.

İçerisinde bulunduğum IONET hakkında küçük bir bilgilendirme yapayım öncelikle

Daha önce şurada kısa bir tanıtım yapmıştım

Şuan IONET yeni bir özelliğini devreye aldı. İsmi IO Intelligence.

IO Intelligence, gelişmiş yapay zeka modellerine ve ajanlarına kolay erişim sağlayan yenilikçi bir AI platformu. Bu platform sayesinde sohbet botlarından otomatik iş akışlarına kadar pek çok uygulamada ileri düzey doğal dil işleme yeteneklerini kolaylıkla entegre edebilirsiniz.

Isterseniz direk site üzerinden hem açık kaynak AI modellere hem de AI Agentlara erişebilirsiniz. Aynı zamanda yazılımcılar için her bir model için ücretsiz 500 bin tokenluk bir kullanım sunuyor

.NET yazılımcılarının 

kullanabileceği açık kaynak bir kütüphane yazdım ve nuget paket olarak oluşturdum. Aşağıda detayları paylaşacağım. Pythoncu arkadaşlar ise bunu kullanabilir direk

Bunlar dışında API yi http istekleri ile kullanabilirsiniz tabi ki.

Yaptıgım kütüğhane, IO Intelligence API’sine erişimi son derece basitleştiriyor; HTTP istekleriyle uğraşmadan API ile iletişimi otomatik hale getiriyor. Böylece odaklanmanız gereken tek şey, uygulamanızı geliştirmek oluyor. Kütüphanemiz; sohbet modeli, çeviri, özetleme, duygu analizi, varlık tanıma, moderasyon ve sınıflandırma gibi birçok iş akışını desteklemektedir.

Üstelik, her API anahtarı için günlük 500.000 token kullanım limiti sayesinde, geliştirme ve test süreçlerinizde hiçbir ücret ödemeden platformun sunduğu imkanlardan faydalanabilirsiniz.

Bu kütüphane ile IO Intelligence’in gücünü Telegram botları gibi projelerinizde kullanabilir, yenilikçi uygulamalar geliştirebilirsiniz ve modern teknolojiyi projelerinize entegre edebilirsiniz.

Nuget paketine şuradan erişebilirsiniz

ya da direk şu komutu .NET CLI'da çalıştırabilirsiniz

Alıntı

metni:
    dotnet add package IONET.IOIntelligence

Kütüphaneyi buradan inceleyebilir, Telegram bot örneğiyle nasıl entegre ettiğimi şu repoda görebilirsiniz.

Katkı & Geri Bildirim:

Eksik gördüğünüz noktalar veya eklenmesini istediğiniz özellikler olursa:

• GitHub üzerinden PR açabilirsiniz
    • Bu konu altına yorum bırakabilirsiniz

Umarım işinize yarar. Sağlıcakla kalın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertan2002 -- 23 Şubat 2025; 13:9:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.