Bildirim
net masaustumde hızlı laptopda yavas
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: spencerturk
arkadaslar dun yeni bir dell n5110 aldım ancak neti test ettigimde 4500 civarı cıkarken masaustunde 7400 civarı cıkıyor nedeni nedir ? notebooku freedos aldım ve herseyi kurdum eksik birseyler mi var ?
yardımcı olabilirmisiniz ?
Biri kablo ile diğeri wireless ile mi bağlı nete. -
evet kardesim aynen oyle.
kabloyu baglayınca laptopa hız normale donuyor ama wireless kullanınca en az 200kn/sn yavaslıyor -
quote:
kabloyu baglayınca laptopa hız normale donuyor ama wireless kullanınca en az 200kn/sn yavaslıyor
Normal bir durum.
Laptopta ısınma ve gürültü problemi yaşıyor musunuz (b63f45 ise uzun süre araştırdığım bir laptop: o yüzden merak ettim) -
quote:
Orijinalden alıntı: 1200gs
quote:
kabloyu baglayınca laptopa hız normale donuyor ama wireless kullanınca en az 200kn/sn yavaslıyor
Normal bir durum.
Laptopta ısınma ve gürültü problemi yaşıyor musunuz (b63f45 ise uzun süre araştırdığım bir laptop: o yüzden merak ettim)
yok herhangi bir ısınma ve gurultu durumu yok su ana kadar bende alalı 2 gun oldu daha bir sorunla karsılasmadım.
peki bu hızı normale cevirebilmek için ne yapmak lazım bir yolu var mı ? -
quote:
yok herhangi bir ısınma ve gurultu durumu yok su ana kadar bende alalı 2 gun oldu daha bir sorunla karsılasmadım.
peki bu hızı normale cevirebilmek için ne yapmak lazım bir yolu var mı ?
b, g , n modları vardır wireless alıcı ve vericilerde sizin laptop n dir eğer modem eski ve b/g özelliklerinden birinde ise modemi değiştirerek hızı artırabilirsiniz belki .
Ama çok ayrıntılı bilgim yok modem marka modeli yazarak google da arama yapabilirsiniz.
Google a wireless hızlandırma yazınca bir şeyler çıkıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 20 Kasım 2011; 16:19:27 > -
quote:
quote:
peki bu hızı normale cevirebilmek için ne yapmak lazım bir yolu var mı ?
b, g , n modları vardır wireless alıcı ve vericilerde sizin laptop n dir eğer modem eski ve b/g özelliklerinden birinde ise modemi değiştirerek hızı artırabilirsiniz belki .
Ama çok ayrıntılı bilgim yok modem marka modeli yazarak google da arama yapabilirsiniz.
Google a wireless hızlandırma yazınca bir şeyler çıkıyor
Açıklama: Dell Wireless 1702 802.11b/g/n her 3unude destekliyor galiba ama baglantıda tıklayınca 802.11 g radyo frekansı gosteriyor n mi olması lazım ?
-
quote:
Açıklama: Dell Wireless 1702 802.11b/g/n her 3unude destekliyor galiba ama baglantıda tıklayınca 802.11 g radyo frekansı gosteriyor n mi olması lazım ?
Modem ara yüze girip varsa n moda getirebilirsiniz
Modem Marka model nedir -
quote:
quote:
Modem ara yüze girip varsa n moda getirebilirsiniz
Modem Marka model nedir
n mod yok galiba g mod var sadece d link markası modelini bilmiyorum tam olarak -
quote:
n mod yok galiba g mod var sadece d link markası modelini bilmiyorum tam olarak
N mod olsa da kablolu kadar hızlı bağlanamayabilirsiniz: araştırmadan yeni modem almayın. -
superonline denemesi bedava kullanmıştım, laptopla 20 mbit ile bağlanırken masaüstü 50 mbite çıkmıştım. Kablo ile her zaman daha hızlı bağlanırsın. -
quote:
arkadaslar dun yeni bir dell n5110 aldım ancak neti test ettigimde 4500 civarı cıkarken masaustunde 7400 civarı cıkıyor nedeni nedir ? notebooku freedos aldım ve herseyi kurdum eksik birseyler mi var ?
yardımcı olabilirmisiniz ?
peki yukselticinin herhangi bir faydası olur mu ? -
quote:
peki yukselticinin herhangi bir faydası olur mu ?
Yükseltici derken, anteni güçlendirmek gibi mİ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 20 Kasım 2011; 20:05:45 > -
quote:
quote:
peki yukselticinin herhangi bir faydası olur mu ?
Yükseltici derken, anteni güçlendirmek gibi mİ?
evet -
quote:
evet
Şu anki haliyle kopma olmadan sorunsuz bağlanıyorsanız : sanmıyorum antenin hız artıracağını. -
quote:
quote:
evet
Şu anki haliyle kopma olmadan sorunsuz bağlanıyorsanız : sanmıyorum antenin hız artıracağını.
kopma olmuyor fakat cok dusuyor net hızı su anda test ettim mesela 2 mbit gibi hızı -
Modem evin içindeyse modemin dibine gidin test yapın: antenin işe yarayıp yaramayacağını anlarsınız.
Ayrıca diğer pc download yapıyorsa ve router kullanmıyorsanız da hızınız düşebilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X