Şimdi Ara

Net penaltinin verilmemesi / penalti yuzunden yayinci kurulusa saldiri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galip gelince hakkimizin yenmesine suskun kalmamamiz lazim..Hicbir yerde penaltilardan bahsedilmiyor.
    hatta 2 kez el ile ceza sahasi icinde mudahale var.
    bu mac o penaltilar verilseydi su an deplasman da 4 gold atmamizi konusuyor olacaktik..fakat hakeme ragmen maci zar zor cevirdik.

edit
    http://spor.mynet.com/bursaspor/115297-bursada-sok-saldiri.html

penaltinin tekrari olmamasi icin bursa kameramanlara saldirmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 24 Eylül 2017; 22:37:12 >

• Kimse konuşmaz özetlerde bile vermemişler. Ama bjk'ye sorsak sadece onların hakkı yeniyor. Penaltı pozisyonu sonrasında golü yedik.
  • Erman hocamı dinliyorum şu an maçı izlerken tam tekrarları net göremedim.Bu konularda kendisini deha olarak görüyorum , pozisyonları yorumlayacak birazdan.
  • Çok net penaltıydı, eline çarptı ama çakal hakemi kandırmak için yüzüne çarpmış numarası yapıp 2 saat yerde kıvrandı. Hem penaltı hemde hakemi aldatmaya yönelik hareketten sarı vermesi lazım.
  • Özette geniş açıdan verilmemiş, maçta öyle güzel açıdan verdiler net gözüküyor penaltı olduğu. Bjk'ye vermeseler şenol ortalığı ayağa kaldırır, hakeme dümdüz söver efendilikten. Tolganın itiraz ettiği pozisyon penaltı değil.
  • geçen yılda aynı haltlar oldu iş işten geçtikten sonra hakem diye ağlamanın hiçbir anlamı yok, bu gece yönetip çıkıp pozisyonların videosuyla açıklama yapmalı.geçen yıl verilmeyen 10 dan fazla penaltıyıda eklemeli
  • Bizim de Alanya maçında golümüz verilmedi, ben de konuşulduğunu görmedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jst1907 J kullanıcısına yanıt
    Aynen sorun bu maçı izleyen dışında kimse farkında olmuyor. Ama olay bjkye olduğu zaman her yerde gösteriliyor.
  • Bir eli görmezsin iki eli birden nasıl kaçırırsın piyero topun da içerde olduğunu söyleyecek muhtemelen.

Aynı pozisyon 72'de yine yaşandı yine es geçildi.
  • http://spor.mynet.com/bursaspor/115297-bursada-sok-saldiri.html

penaltinin tekrari olmamasi icin bursa kameramanlara saldirmis.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mecnun Ç. -- 24 Eylül 2017; 22:42:9 >
  • Devre arasında 5-6 kez gösterdi yayıncı kuruluş. %100 ve çok net bir penaltı.

Ama ne hikmetse özet görüntülerde yok...
  • Trt'de iki pozisyona da penaltı değil dediler. Bunlara da talimat gelmiş herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursaspor birkaç sene önceye kadar Anadoludan şampiyon çıkmış mütevazi ve saygı duyulan bir takımdı ama son birkaç yıldır hem yöneticileri hemde taraftarları sayesinde antipatik ve sevilmeyen takımlardan biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyorlar.

Serdar Aziz'i ıslıklamalarını bir türlü anlamadım. Serdar Aziz Bursaspor'dan kaçmadı, takımına para kazandırarak ve yönetimin onayıyla transfer edildi hemde ciddi bir paraya. Bu ıslığın sebebi neydi peki?

Serdar Aziz'i satmasaydı Bursaspor, şuan o kadrodaki bazı oyuncular Bursaspor'da oynayamıyor olurdu. Bu kadar cahilce ve anlamsızca başka bir protesto görmemiştim son yıllarda.

Not: Bu arada Serdar Aziz'i hala sevmiyorum bir stoper olarak. Her maç top ona gelince yada rakibiyle olan ikili mücadelelerde "aha şimdi bi hata yapacak" endişesiyle izliyorum. Hatta bugün öyle bir pozisyon yaşadık, Bursaspor frikik bekledi Serdar Aziz'le olan ikili mücadelede. Ama bugün eski kulübü tarafından yapılan salakça protestoya da bir anlam veremedim. Hani taraftara bir tepkisi olur, gol sevincini aşırı ve tahrik edici yaşar, anlarım. Ama maçın başından itibaren sürekli ıslıklandı. Keşke aynı derece de protestoyu Fernandao, Şener, Volkan'a da yapsalar.

• beşiktaş gibi 2 hafta ağlaycak bir takım değil galatasaray
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.