Şimdi Ara

net sikintisi ve biyoloji... lutfen bir bakin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba beyler, hepimiz cilginlar gibi ders calisiyoruz birbirimize yardim ediyoruz. beyler ben de buyuk bir sikinti var. agustosta rezil bir durumdaydim hic o zamanki netimi paylasmayacam bile. dershanede cok kotuydum ilk sinavda zaten ondan sonra kafama tuglayi yiyince kendjme geldim, agustos boyunca cilginlar gibi sadece mat ve fizim calistim 700 sayfalik mat kitabinda 400. sayfaya kadar hallettim ve cokta soru cozmedim sadece o kitaptaki kadar, fiziktede konu calistim cok soru cozdum. sonuc olarak mesela en son toderde mat 27 de 27 yaptim 13 bos daha calismadigim konular(son bir aydir cok yavaslama var bende). fizikte bir yanlisim var 5 bos var 3'u elektrik boslarin daha elektrigin e'sini bilmiyorum. yanlista sacma sapan temel buyukluk falan olan soru.suan netlerim genelde 70-80 civari seyrediyor(bazen 60'a dusuyor) agustosta o kadar rezildiki soylesem inanamazsiniz. turkcede hep ama hep henelde 6 bos 6 yanlis 28 dogru oluyor ve o beni cok feci bozuyor sosyale bazen zamanim yetismiyor yettiginde de 15-20 fogru cikartiyorum yanlis cok olmuyor. ama gelelim fene. sayisal ogrenciaiyim mf4. fizikte sikinti yok ama kimya ve biyolojim o kadar buyuk sikintiki yemin ediyorum temelim sifir. orta okulda iyi bir ogrenciydim sbs 460 kusur civariydi. ama lisede oyle bir yan gelip yattimki yemin ediyorum ortaokul kimya ve biyolojisini bile unuttum , cok ciddiyim abarti degil bildiginiz hic bir sey bilmiyorum ikisindende. kimyadan ozel ders aliyorum suan organik goruyoruz. kimyayi takmiyorum artik cok o yuzden. ama biyolojim cok buyuk sikinti.denemelerde ya ikisinide bombos birakiyorum ya da deli gibi yanlisim cikiyor o guzelim fizik netlerinide olduruyor.lutfen arkadaslar bir yardim edin.oturup biyoloji calisim diyorum ama okurken k kelimeler aklimda girip cikiyor hic bir sayisallik yok hic bir mantigi uok sikici geliyor. hedefim 110-120 net arasi gercek sinavda suan 100 nrt civari yapiyor olmam gerekiyordu. lutfen bir akil verin biyolojiye nasil calismaliyim hangi kaynaktan,bildiginiz guzel konu anlatim videoau var mi napmaliyim yardim lutfen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sirat19977 S kullanıcısına yanıt
    Video var mı bilmem ama benim de geçen sene çok kötüydü biyoloji. Şu an bir iki sistem harici yapıyorum genelde (son töderde 3 yanlış geldi gerçi ama ikisi tamamiyle dikkat hatası). Yaptığım şey konu anlatımlı kitaptan çalışıp soru çözmek oldu.
  • kardes konu anlatimli kitaplarda genelde cok ayrinti gereksiz bilgi oluyor onu gectim mesela calisiyorum sorularini cozmeye calisiyorum cok farkli seyler cikiyor bakiyorum bu ne diyorum aonra sinirlenip fizik calisiyorum

• sirat19977 S kullanıcısına yanıt
    https://www.facebook.com/groups/seninbiyolojin/ Bu hoca güzel anlatıyor burdan izlemeni öneririm ve biyoloji emek istiyor bir anda başarılı olmıcaksın o yüzden hemen başarı bekleme
  • Biyoloji hayatın kendisidir. Her şey birbiriyle mantıklı sekilde bağlantılı. Kıaacası kendini tanımaktır biyoloji. Palme ve fem oneririm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.