Şimdi Ara

Neta 6400 HD (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.646
Cevap
42
Favori
354.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başka forumlarda yazılım desteği yok almayın diyorlar. her ay kanalları elle girersin diyenler dahi var. babamın 2005 model uydusunda bile her ay menü girilmiyor. bense digiyi iptal edip bu cihazı almayı istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

herkes 154 vermiş neden benden 165 aldılar ?

Alalı çok fazla olmadıysa başvurun aradaki farkı kanunen ödemek zorundalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: aagir

başka forumlarda yazılım desteği yok almayın diyorlar. her ay kanalları elle girersin diyenler dahi var. babamın 2005 model uydusunda bile her ay menü girilmiyor. bense digiyi iptal edip bu cihazı almayı istiyorum.

ben de aldım görüntü kalitesinden çok memnunum, ayrıca forumdaki yorumları iyi inceleyin, STİ işlemciler içinde en uygun olanı, ALİ chipset işlemcilere boşuna para ödemeyin.
  • Arkadaşlar busabah tvyi açtığımda cihazın çalışmadığını gördüm kablo yerlerini değiştirdim falan olmadı geri gönderdim yenisini gönderecekler yani tvyi en son ben kapattım ilk ben açmaya gittim neden olmuştur acaba?
  • Bilenlere sorum olacak. Aslında şu an için ihtiyacımı fazlasıyla görür ama ileride D-Smart card alır HD izlerim diye aşağıdaki cihaz arasında kaldım. Aşağıdaki cihazı Medimarkt'a gördüm, özellikle SD olarak başarılı buldum. Neta 6400 ile kıyaslayabilecek olan var mı? cihaz 200-210 TL ye bulunabiliyor. eğer SD performansları yakınsa bunu alacağım.

http://www.botech.com.tr/9000.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: senmuhammet

Bilenlere sorum olacak. Aslında şu an için ihtiyacımı fazlasıyla görür ama ileride D-Smart card alır HD izlerim diye aşağıdaki cihaz arasında kaldım. Aşağıdaki cihazı Medimarkt'a gördüm, özellikle SD olarak başarılı buldum. Neta 6400 ile kıyaslayabilecek olan var mı? cihaz 200-210 TL ye bulunabiliyor. eğer SD performansları yakınsa bunu alacağım.

görüntü kalitesi önemli ise neta 6400 Hd işini görür başka tavsiye istersen

Görüntü Kalitesi İyi Linux tabanlı, açık kaynak kodlu Enigma 2 Tabanlı Broadcom İşlemcili Cihazlar…

Gigablue HD 800 Solo (Modül Desteği Var)
    Atlanta X trent Et 5000
    Vu Solo (Modül Desteği Var)
    Gigablue HD 800 SE (Modül Desteği Var ,2.Tuner Takılabilir)
    Dreambox 500 HD
    Vu Uno 800 (Modül Desteği Var)
    Atlanta X trend et 9000 ( Modül Desteği Var)
    Dreambox 800 HD SE
    Vu Ultimo (Modül Desteği Var ,2 Tuner li )
    Dreambox 7020 HD (Modül Desteği Var)
    Dreambox 8000 HD (Modül Desteği Var ,2 Tuner li )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulgazi -- 8 Mart 2012; 14:47:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: senmuhammet

Bilenlere sorum olacak. Aslında şu an için ihtiyacımı fazlasıyla görür ama ileride D-Smart card alır HD izlerim diye aşağıdaki cihaz arasında kaldım. Aşağıdaki cihazı Medimarkt'a gördüm, özellikle SD olarak başarılı buldum. Neta 6400 ile kıyaslayabilecek olan var mı? cihaz 200-210 TL ye bulunabiliyor. eğer SD performansları yakınsa bunu alacağım.

bunda yani netada dsmart kart alıp izleyemezmişsin öyle diyorlar

• Neta'da kart girişi olmadığı için, Botech'i sordum. Az önce Botech servisi aradım işlemcisinin ALI olduğunu söyledi, vazgeçtim.
  • arkadaşlar ben bu biss olayını yapamadım. biriniz yardım ederse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zbjkartal

arkadaşlar ben bu biss olayını yapamadım. biriniz yardım ederse sevinirim

sıfır tuşuna bas ardından hemen sat a bas key menü geliyor gerisini halledersin zaten
  • 0 a bastığımda 1. kanalda olan trt hd çıkıyor. sat a bastığımda da uydu seçimi ekranı çıkıyor. şifre girilecek bir yer bulamadım.
  • Mesajına cevap verdim buradanda yazıyorum.

Öncelikle trt hd kanalına gel,önce sıfıra sonra sat tuşana ser i olarak bas.Olmazsa olana kadar aynı işlemi tekrar et oluyor.

Bendede ilk bir kaç denemede olmadı ama denemeye devam edince açıldı...
  • tamamdır. teşekkürler, seri olmak gerekiyormuş
  • Başlığı uzun süredir takip ediyorum. Adana'da oturuyorum en uygun fiyata nerede bulabilirim bu ürünü? Biri 155tl yazmış. Ben en ucuz 159tl gördüm. Oda kargo ile 165e geliyor. Başka yerde bulabilir miyim? ve sizce fiyat düşer mi?
  • google den araştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertugrulgazi

google den araştır.

Yazdıklarım zaten google araştırma sonuçlarımdı. Belki daha uygun fiyata bulabileceğim bir yer vardır diye yazdım msjı. İlgin için teşekkürler.
  • bulundugunuz şehirde satıcı varsa birebir bakarak alınması daha uygun olur yok bu imkanın yoksa forumda bu cihazdan alanlar var ordanda takip edebilirsiniz..
  • Merhaba Arkadaşlar.
    Benim sorunum TRT HD'de Kanal şifreye girdiğinde 0 ardından sat tuşuna basıyorum. Biss ekranı normal sizdeki gibi geliyor. Biss kısmına 1 ve 15 tane 0 girmeye çalışıyorum ama 6.haneden sonra kenisi otomatik 1 giriyor. NTV sporda sorun yok. ama TrtHD'de sorun oluyor ve şifre açılmıyor.
    Bu şifreyi 1000000000000000 şeklinde mi girilicek yoksa başka bir şekilde mi?
  • arkadaşlar ürünü en uygun fiyatlı ve kargo ücretsiz olarak netashop'tan alabilirsiniz. ben oradan aldım, kredi kartına taksit avantajları da bulunmakta. yaklaşık 3 günde kargo elinize ulaşır.
  • modül girişli 300 tl yi aşmayacak bir hd receiver alıcam konuyu uzun zamandır araştırıyorum.Görüntü benim için önemli server kullanmıycam sadece sd kanallarda güzel görüntü vermesi benim için yeterli neta 6400 hd güzel ama kart girişi yok bunun dışında tavsiyesi olan varmı?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.