Şimdi Ara

Neta 6400 HD (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.646
Cevap
42
Favori
354.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ecpresso

modül girişli 300 tl yi aşmayacak bir hd receiver alıcam konuyu uzun zamandır araştırıyorum.Görüntü benim için önemli server kullanmıycam sadece sd kanallarda güzel görüntü vermesi benim için yeterli neta 6400 hd güzel ama kart girişi yok bunun dışında tavsiyesi olan varmı?

Modul girisini ne yapacaksiniz, Neta 6400 hd sizin isinizi gorecektir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvven

quote:

Orijinalden alıntı: ecpresso

modül girişli 300 tl yi aşmayacak bir hd receiver alıcam konuyu uzun zamandır araştırıyorum.Görüntü benim için önemli server kullanmıycam sadece sd kanallarda güzel görüntü vermesi benim için yeterli neta 6400 hd güzel ama kart girişi yok bunun dışında tavsiyesi olan varmı?

Modul girisini ne yapacaksiniz, Neta 6400 hd sizin isinizi gorecektir..

Modül girişli Atlanta hd box tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NETA 6400 ya da troy diye bir model daha var. hangisini tavsiye edersiniz. yazılım güncelleme olayını nasıl bu cihazlarda arkadaşlar. sitesinden yazılım güncelleme ile ilgili bir link yok. yardımlarınızı bekliyorum
  • arkadaşlar şuan d smart hd + kullanıyorum televizyonum 46d5500 gayet memnunum d smart bitinnce neta 6400 alsak görüntü kalitesi olarak çok azalma olurmu yoksa hd + kadar performans veriri mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakacıkan

arkadaşlar şuan d smart hd + kullanıyorum televizyonum 46d5500 gayet memnunum d smart bitinnce neta 6400 alsak görüntü kalitesi olarak çok azalma olurmu yoksa hd + kadar performans veriri mi

ben d-smart kullandım.iptal edip neta hd6400 aldım.hem sd hem de hd de neta kesinlikle daha net.
  • hd+ mıydı hocam
  • Neta hd 6400 ün 1080p desteği yok cihaz 1080i yi destekliyor aklınızda bulunsun.Ancak kutusunda full hd diyor.Bu alırkne full hd demesine aldandım ve aldım ancak bildiğim kadarıyla 720p 1080i den daha iyi görüntü veriyor.Bu nedenle bu ürünü geri vermek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildizel -- 17 Mart 2012; 18:01:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildizel

Neta hd 6400 ün 1080p desteği yok cihaz 1080i yi destekliyor aklınızda bulunsun.Ancak kutusunda full hd diyor.Bu alırkne full hd demesine aldandım ve aldım ancak bildiğim kadarıyla 720p 1080i den daha iyi görüntü veriyor.Bu nedenle bu ürünü geri vermek istiyorum

uyduda 1080p yayın yok 1080p gelince bu cihazla izleyemeycezmi ?
  • evet cihaz teknik olarak 1080p yi desteklemiyor.Yani izleyemeyiz
  • quote:

evet cihaz teknik olarak 1080p yi desteklemiyor.Yani izleyemeyiz

Peki Atlanta Shine HD destekler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: someone74

quote:

Peki Atlanta Shine HD destekler mi?

Atlanta Shine Hd
    Ali işlemcili ve 1080i destekliyor.

http://www.atlanta.com.tr/urun.php?id=260
  • quote:

cihazlar 1080 p yi desteklese bile (P)progressive yayın yok ki, hepsi (I)interlaced.haticelere takılmayın
  • 1080p destekleyen uydulardaki destek, yayın için değilde medya player için
  • quote:

Orijinalden alıntı: de-ka

1080p destekleyen uydulardaki destek, yayın için değilde medya player için

Şimdi ben 1080p destekleyen bir alıcı alsam bunu yine 1080i demi açacak yani info kısmına baktığımda 1080i olarak mı göreceğim yoksa 1080i olsa bile 1080p mi açacak tv de?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: de-ka

1080p destekleyen uydulardaki destek, yayın için değilde medya player için

Şimdi ben 1080p destekleyen bir alıcı alsam bunu yine 1080i demi açacak yani info kısmına baktığımda 1080i olarak mı göreceğim yoksa 1080i olsa bile 1080p mi açacak tv de?

sorun çok genel olarak algılanmalı.farklı örnekler verip biryere gelecem.
    birçok üründe olduğu gibi etket değerlerinin pek önemi kalmadı artık.
    şimdi memurum önceden çok çeşitli elektrik motorları imal eden(sıfırdan sayılır) fabrikada çalışırken, kağıt üzerinde her türlü belgeyi alıp, marka motorlar adına taşeron gibi çalışıp gövde etiketlerini de basardık.onlardan temel farkı yoktu ama teknik testini kalite kontrol elemanı olarak kendim yapmama rağmen belli yere kadar müdahale etme şansım vardı.
    yani (her sektörün güvenilir-iyi-büyük markaları hariç) teknik ibareler genel varsayımlardır, kelime oyunları ile etkileyip cezbetmedir.
    bir zeytinyağı experinin iyi dediği marka zeytinyağına diğer exper sıradan diyebiliyor.tadı kokusu acılığı akışkanlığı en önemlisi de asit oranı 0.8 in altında diyip, sızma tabirine uygun olarak çok iyi diyip geçebiliyor.ee neredeyse tüm sızmalar 0.8 in altında.demek ki etiket biryere kadar ,hikaye.
    bu örnekleri uzatmama gerek yok,
    tv ye gelirsek okulda anlatılan şuydu; ekranda çözünürlüğü belirleyen, bildiğiniz , her nokta yani pikselleri meydana getiren MOSFETLER(alan etkili metal oksit transistör)
    araları mesafeleri teknik olarak çapraz ölçülür ve 0.20 mm aralığı kalite standartı olarak kabul edilir diye öğretilmişti.mesele şu, kaçımızın bunun gibi teknik testlerin doğruluğunu ölçecek profesyonel test cihazlarına sahibiz?bir çok sözüm ona marka, yatay dikey değerlerini yazıp pazarlama yollarını kullanıyor.
    bunun gibi hangi değerleri ölçebiliyoruz?
    hertzlerini?
    önce binlerdi, milyonlara bir veya mega ulrta- dinamik kontraslarını?
    1280*720 İ hd görüntünün , 1920*1080p 'den (diye ekranda beliren ibaresiyle,yalan tabiki) daha net olduğuna çok şahit oldum.
    böyle konuyla alakalı-alakasız yüzlerce örnek verebilirim.
    etiketine,tanıtımlarına, kim ne yazarsa maalesef doğru kabul edip öyleymiş diyip geçiyoruz.
    sonuç ne yani diyeceksiniz,hiçbir ibareya bakmayalım mı?
    akıl vermek gibi yazmam haddim değil,fikrimi yazıyorum.
    her konuda işin piri, kısmen de olsa güvenilir firmalar var.bunlar da bilinmiyorsa , kısa süreli kullanarak,veya birşekilde inceleyerek,kendi gözümüzle test etmeye mecburuz.her konunun uzmanı var zaten.50-100-800 Hz miş boşver.gözünle bak 50 ve kısmen 100 hzleri dikkatli herkes farkeder.3 renk miş 4 renkmiş ultra siyah dengesi varmış.açıyosun yalandan.neler neler
    farklı iki uydu veya iki tv , yanyana binbir türlü tekno terimler havada uçuyo,içine ne koyduysan koydun kardeşim sonuç ne.pana plasmaları dünya alem yere göğe sığdıramıyodu,0.01 ms tepki süresi(yanıt süresi) vaaaw dedik ne oldu soluk görüntülü filmler.hep hikaye,neyse çok uzattım dertliyim ondan,iyi kişiye paraya ihtiyaca göre değişir mutlat değildir bilirsiniz , iyi günler

• BAZI SORUNLAR YAŞADIM, PAYLAŞAYIM

- Arada bir siyah ekrana dönüyor, ses var görünyü yok. bütün kanallar için bu geçerli. sonra kapatıp açıyorum arkasındaki düğmeden düzeliyor. bunu 3 ayda 2 kere filan yaptı ama can sıkıcı yine de..

- Üstündeki rafta ps3 var, bazen açıyorum download yapıyor ps3 arkada, o sırada tv izleyeyim diyorum kanalların yarısı yine siyah ekran (bir şekilde etkiliyor olmalı)

- kapalı havalarda bazı kanallar cortluyor, içerideki yılların telefunken'i çatır çatır hepsini gösteriyor :D (aynı tesisata bağlı)

Onun dışında görüntü kalitesi güzel gerçekten de, bu ufak tefek şeyleri de olmasaydı.. Bilmiyorum psikolojik mi ama gerçekten fena olmayan bir görüntü veriyor bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memogedo

BAZI SORUNLAR YAŞADIM, PAYLAŞAYIM

- Arada bir siyah ekrana dönüyor, ses var görünyü yok. bütün kanallar için bu geçerli. sonra kapatıp açıyorum arkasındaki düğmeden düzeliyor. bunu 3 ayda 2 kere filan yaptı ama can sıkıcı yine de..

- Üstündeki rafta ps3 var, bazen açıyorum download yapıyor ps3 arkada, o sırada tv izleyeyim diyorum kanalların yarısı yine siyah ekran (bir şekilde etkiliyor olmalı)

- kapalı havalarda bazı kanallar cortluyor, içerideki yılların telefunken'i çatır çatır hepsini gösteriyor :D (aynı tesisata bağlı)

Onun dışında görüntü kalitesi güzel gerçekten de, bu ufak tefek şeyleri de olmasaydı.. Bilmiyorum psikolojik mi ama gerçekten fena olmayan bir görüntü veriyor bana göre.

Bende 2-3 haftadır kullanıyorum sadece trt hd de bazen sinyal yok uyarısı veriyor . TRt hd sorunlu ama çok sorun çıkarmıyor TRt hd frekansı zaten sorunlu çanağa ince ayar çekmek lazım
    Aynı tesisatta sky star hd2 trt hd yi çekmiyor bile
    Kısacası çok yağmurlu ve kapalı havada trt hd çok donuyor. Diger hd ve sd kanallarda hava çok kötü , sağnak yağış ve rüzgar olsa bile hiç bir sorun yaşamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 20 Mart 2012; 13:33:22 >

• Red_Devil33 sizden rica etsem kanal listenizi paylaşırmısınız.Bende sadece trthd i atv hd ve a haber hd çıkıyor
  • quote:

Red_Devil33 sizden rica etsem kanal listenizi paylaşırmısınız.Bende sadece trthd i atv hd ve a haber hd çıkıyor

Zaten FTA makinelerin şu an gösterebileceği HD kanallar bu kadar değil mi? Başka HD yayın alamaz mıyım diye soruyorsanız, sanırım öyle...
  • Arkadaşla benim neta 6400HD'de MOBİLİTY CHANNEL kanalının frekansını giriyorum ama Kanalı bulamıyor nasıl yapabilirim????
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.