Şimdi Ara

Neta 6400 HD (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.646
Cevap
42
Favori
354.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lewel123

Arkadaşla benim neta 6400HD'de MOBİLİTY CHANNEL kanalının frekansını giriyorum ama Kanalı bulamıyor nasıl yapabilirim????

Arkadaşlar bu cihazı forumu inceledikten sonra tavsiyeler üzerine aldım.Birkaç gündür kullanıyorum.Yalnızca trt hd de arasıra sinyal yok problemi yaşıyorum. İlk önce sorunun antenden kaynaklandığını düşündüm. Arçeliğin flat antenini kullanıyorum. Sonrasında bu sorunun trthd nin yayın frekansından kaynaklandığını öğrendim. Sanırım sinyal seviyesi en düşük olan kanallardan bir tanesi de sky türk bu kanalı sorunsuz izliyorum. Bahsettiğiniz kanal(MC) yeni yayına girmiş frekansını girdiğimde neta 6400 yayını buldu her hangi bir sorun yaşamadım.

Uydu alıcısı ile ilgili olarak genel görüşüm FTA (yani modül ve server işleri ile uğraşmayacak kişiler için) uydu alıcısı arayanlar için hd ve sd görüntü kalitesi tatminkar (önceki uydu alıcım hiremco x1 e göre) , kanal geçiş hızı ise oldukça hızlı 1 saniyenin altında hd ve sd kanal geçişleri de fark etmiyor. Bu da donanım özelliklerinden kaynaklanıyor. FTA türü cihaz olduğu için sık sık yazılıma ihtiyaç duymaz diye düşünüyorum. Mevcut yazılımıda sorunsuz çalışıyor. Kullanıcı ara yüzü oldukça sade. Kayıt özelliğini hiç kullanmadım.Kumandası cihaza pek yakışmamıs bu yöndeki yorumlara katılıyorum.Ancak cihazın şeklini bazı arkadaşlar beğen memiş buna pek katılmıyorum oldukça sade küçük ve şık sayılır. Ayrıca cihazda ısınma problemi yok.

Fiyat performans olarak değerlendirdiğimizde muadili , modülsüz ve aynı işlemciyi kullanan cihazlara oranla üst seviyede yer alır. Tavsiye edilir...

Ziraat türkiye kupasında hd maçları seyretmek ayrı bir zevk oldu bu aralar. Bakalım Fenerbahçe bu sene türkiye kupasını alabilecek mi

• Bu sayfadaki yorumlara dayanarak ben de satın aldım cihazdan..

Etliye sütlüye karışmadan tv sini izlemek isteyenler için birebir.. Rahat bir şekilde biss girişi de yapılıyor.. Ben gayet memnun kaldım.. Kanal değiştirme hızı da güzel..

Tek anlamadığım nokta turksat ın otomatik arama frekansını nereye yazacağımı bilmemek..

Otomatik kısmına yazınca aramıyor.. Tüm kanalları bulmuyor.. Ben de elle girdim bazı sorunlu kanalları..

Alışıldığında kanalları yer değiştirme ayarlama çok pratik şekilde olabiliyor.. Almayı düşünenlere tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dincerZ

Bu sayfadaki yorumlara dayanarak ben de satın aldım cihazdan..

Etliye sütlüye karışmadan tv sini izlemek isteyenler için birebir.. Rahat bir şekilde biss girişi de yapılıyor.. Ben gayet memnun kaldım.. Kanal değiştirme hızı da güzel..

Tek anlamadığım nokta turksat ın otomatik arama frekansını nereye yazacağımı bilmemek..

Otomatik kısmına yazınca aramıyor.. Tüm kanalları bulmuyor.. Ben de elle girdim bazı sorunlu kanalları..

Alışıldığında kanalları yer değiştirme ayarlama çok pratik şekilde olabiliyor.. Almayı düşünenlere tavsiye ederim

Otomatik aramanın altında manuel aramaya gelin ve değerleri girin,sonra en altta sanırım şebeke arama var üstüne gelin ve okey deyin aramaya başlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

quote:

Otomatik aramanın altında manuel aramaya gelin ve değerleri girin,sonra en altta sanırım şebeke arama var üstüne gelin ve okey deyin aramaya başlar...

Teşekkür ederim hocam deneyim haber vereceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

quote:

Hallettim teşekkürler hocam

• ben de bu uydu alıcısını almayı düşünüyorum misafir odası için. salonda dt var. ondan dolayı çatıdan gelen kablo eutelsat in. sadece eutelsattaki kanalları izlesem yeterli olur mu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bojinov

ben de bu uydu alıcısını almayı düşünüyorum misafir odası için. salonda dt var. ondan dolayı çatıdan gelen kablo eutelsat in. sadece eutelsattaki kanalları izlesem yeterli olur mu.

Ne izleyeceksiniz acaba o uydudan Neta 6400 ile.
  • quote:

ben de bu uydu alıcısını almayı düşünüyorum misafir odası için. salonda dt var. ondan dolayı çatıdan gelen kablo eutelsat in. sadece eutelsattaki kanalları izlesem yeterli olur mu.

Hocam o uydu sizin ihtiyacınızı karşılamaz.. Çanak zaten pahalı bir şey değil.. Turksat a bakan bir uydu lazım
  • quote:

quote:

Hocam o uydu sizin ihtiyacınızı karşılamaz.. Çanak zaten pahalı bir şey değil.. Turksat a bakan bir uydu lazım

anladım. o zaman başka bir formul bulmam gerek. aslında yukarıda Turksat a bakan uyduda var ama dt den gelen adam yukarıdan sadece eutelsat gelsin diye kesti. eutelsat kanal listesinide bulamadım

• Merhabalar arkadaşlar.
    Sizden Neta6400 Hd için hazır kanal listesini rica ediyorum. TRT HD'yi ne yaptıysam bulamadı cihaz. Bu kanal, ya çoook hassas yada bizim çanak döndü. Anlamadım bi türlü. En azından TRTHD olan kanal listesi yüklersem çanağı ona göre oynarım.
    Son olarak Idman Azerbaijan'ı biss'ini çözebilen oldu mu.
    şifre bu: 123456C9654321C9. Ben bu şifreyi girdiğimde ilk c9 9c şeklinde kendi otomatik giriyor ve şifre açılmıyor. Sizde durum nasıl. Formula 1 için bu kanal şart ama bizim neta çözemedi bi türlü.
  • 2 ayrı yerde bulunan "C9" ları "00" olarak değiştirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenedi

Merhabalar arkadaşlar.
    Sizden Neta6400 Hd için hazır kanal listesini rica ediyorum. TRT HD'yi ne yaptıysam bulamadı cihaz. Bu kanal, ya çoook hassas yada bizim çanak döndü. Anlamadım bi türlü. En azından TRTHD olan kanal listesi yüklersem çanağı ona göre oynarım.
    Son olarak Idman Azerbaijan'ı biss'ini çözebilen oldu mu.
    şifre bu: 123456C9654321C9. Ben bu şifreyi girdiğimde ilk c9 9c şeklinde kendi otomatik giriyor ve şifre açılmıyor. Sizde durum nasıl. Formula 1 için bu kanal şart ama bizim neta çözemedi bi türlü.

Çanağı SkyTürk'ü açıp ayarlayın...
  • Heralde Bu cihazı alalı 1 ayı geçti çok çok memnunum herkese tavsiye ederim
    Hd vd SD görüntüsü çok başarılı. bissli yayınlarda hiç bir sorun çıkarmıyor. Herhangi bir sorun görmedim şimdiye kadar tek kıl olduğum nokta kumanda görünümü çok tırt olmuş ama yanlış anlaşılmasın kumanda canavar gibi çalışıyor
  • Ben de 46 inch Toshiba Led tv de SD yayınları Redline RL 100 csx ile izliyorum ,
    Geçenlerde bu neta 6400 cihazı getirttim bir tanıdığa, HDMI kalbosunu bağladım ,
    HD yayınlara sözüm yok ama maalesef SD yayınlarda bizim Redline bariz bir şekilde bundan iyi idi,
    ben de vazgeçip geri yolladım , yazılım vs.ile daha iyi izleyebilirmiyim bilmiyorum,
    yoksa bizim redline Sd yayın olarak bundan daha iyi şimdilik onunla devam edicem galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghanely -- 5 Nisan 2012; 17:20:57 >
  • Galiba haklısın kardes zevk işi ancak ikisinide peşpeşe taktım belli kanlları izledim ,
    belkide benim televizyon için böyle bir sonuç verdi yoksa ben de büyük bi hevesle almıştım Netayı,
    üzülerek geri verdim.
  • ethernet girişide olsa bide bis çözücü tadına doyum olmazdı
  • Arkadaşlar NETA 6400 HD almayı düşünüyorum.
    SD yayındaki görüntüsü GIGABLUE 800 HD'ninkine yakınmış.
    Acaba o kadar iyi SD görüntü veriyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyhnuujm -- 17 Nisan 2012; 15:23:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensiz96

ethernet girişide olsa bide bis çözücü tadına doyum olmazdı

mis keyler girilebiliyor arkadaşım, çok rahat ntvspor, trthd izleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyhnuujm

Arkadaşlar NETA 6400 HD almayı düşünüyorum.
    SD yayındaki görüntüsü GIGABLUE 800 HD'ninkine yakınmış.
    Acaba o kadar iyi SD görüntü veriyor mu?

gerçekten o kadar güzel mi yayınları SD nin peki HD lerde?
  • Neta HD Platinium Plus hakkında düşünceniz varmı
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.