Şimdi Ara

Neta 6400 HD (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.646
Cevap
42
Favori
354.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neta 6400 HD'de biss anahtarlarını girerken ortadaki ve sondaki 2 haneyi otomatik giriyor ve o iki satıra müdahale etmeye izin vermiyor. Yani tam o satıra gelince otomatik kendisi bir değer atayıp, üstünden atlayıp sonraki satıra geçiyor. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thom_yorke

quote:

Orijinalden alıntı: tolga64

quote:

Bu Neta6400 Hd ile Dsmart izleyemiyormuyuz?

Neta 6400 Hd'de modül girişi olmadığı için Dsmart seyredilemez.

Peki bu TRTHD ATVHD gibi HD kanalları seyredebiliyoz mu yoksa onlar sadece Dsmart ta mı var HD kanallar. Yeni evleniyorum çatıdaki çanak hangi uyduya ayarlı bilmiyom :(

Neta 6400 Hd ile Türksat uydusunda şuan şifresiz yayın yapan Trt Hd, Atv Hd ve A Haber Hd
    kanallarını seyredebilirsiniz. Diğer Atv-Show Tv-Star Tv gibi bilinen Sd kanallarıda seyredebilirsiniz.

Herhangi bir değişiklik olmazsa 19 Mayıs'ta Trt1 Hd kanalı Türksat'ta yayına başlayacakmış.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peki bu TRTHD ATVHD gibi HD kanalları seyredebiliyoz mu yoksa onlar sadece Dsmart ta mı var HD kanallar. Yeni evleniyorum çatıdaki çanak hangi uyduya ayarlı bilmiyom :(

Neta 6400 Hd ile Türksat uydusunda şuan şifresiz yayın yapan Trt Hd, Atv Hd ve A Haber Hd
    kanallarını seyredebilirsiniz. Diğer Atv-Show Tv-Star Tv gibi bilinen Sd kanallarıda seyredebilirsiniz.

Herhangi bir değişiklik olmazsa 19 Mayıs'ta Trt1 Hd kanalı Türksat'ta yayına başlayacakmış.

O zaman Neta6400 HD gibi kaliteli Sd-Hd gösteren hangi reciverlar var önerdiğin var mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman Neta6400 HD gibi kaliteli Sd-Hd gösteren hangi reciverlar var önerdiğin var mı?

Sd görüntü kalitesi iyi, kanal geçişleri hızlı olarak çok fazla alternatif yok.
    Neden tercih etmediniz Neta 6400 Hd'yi, modül girişi yok diye mi?

• Evet Modül girişi yok diye.Çünkü Dsmart alıp oradaki çoğu HD kanlları izlemek istiyorum.Belgesel film kanalları filan işte.o yüzden modüllü istiyom ama herkes çok övüyo Neta yı o yüzden kararsız kaldım.
  • quote:

Evet Modül girişi yok diye.Çünkü Dsmart alıp oradaki çoğu HD kanlları izlemek istiyorum.Belgesel film kanalları filan işte.o yüzden modüllü istiyom ama herkes çok övüyo Neta yı o yüzden kararsız kaldım.

Chipbox Hd
    http://forum.donanimhaber.com/m_60480977/tm.htm
  • quote:

quote:

Evet Modül girişi yok diye.Çünkü Dsmart alıp oradaki çoğu HD kanlları izlemek istiyorum.Belgesel film kanalları filan işte.o yüzden modüllü istiyom ama herkes çok övüyo Neta yı o yüzden kararsız kaldım.

Chipbox Hd
    http://forum.donanimhaber.com/m_60480977/tm.htm

Peki Sd Hd görüntü kalitesi nasıl Neta 6400 gibi bişey mi yoksa biraz ondan düşük mü?

• quote:

Peki Sd Hd görüntü kalitesi nasıl Neta 6400 gibi bişey mi yoksa biraz ondan düşük mü?

Hd görüntü kalitesi tabiki iyi. Sd görüntü kaliteside iyi
    fakat Neta 6400 Hd gibi değil. Ama Sd görüntü kalitesi
    piyasadaki Ali işlemcili Hd cihazlar gibi orta seviyede değil.
  • Ben çok sayıda hd kanal izlemek istiyorum diyorsanız neta işinizi görmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulusalonur -- 16 Mayıs 2012; 14:00:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

Ben çok sayıda hd kanal izlemek istiyorum diyorsanız neta işinizi görmez...

Peki hangi reciver önerirsiniz ?
  • Benim sorum arada kaynamış. 6. sayfanın ilk mesajı. Biss ile ilgili...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

Ben çok sayıda hd kanal izlemek istiyorum diyorsanız neta işinizi görmez...

sadece truksat izleyen büyük bi kesim var nayapsın serverı nasıl kurulcağını bilmez çanak ayar yapmaz ayrı lnb takamaz v.s bi ton iş sadece turksat izleyenler için yeterli..
  • Atlanta HDBox ile Neta 6400HD arasında görüntü kalitesinde fark var mı hangisi daha iyi?
  • quote:

Atlanta HDBox ile Neta 6400HD arasında görüntü kalitesinde fark var mı hangisi daha iyi?

Sizin için bir Hd uydu alıcısında Sd görüntü kalitesi ve kanal geçiş hızı
    önemli bir kriterse STi işlemcili Neta 6400 Hd'yi tercih ediniz. Galiba
    modül girişli bir cihaz satın almayı düşünüyorsunuz. Piyasadaki modül
    girişli Hd cihazların özellikle Sd performansı sizi tatmin etmeyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuksel42

quote:

Atlanta HDBox ile Neta 6400HD arasında görüntü kalitesinde fark var mı hangisi daha iyi?

Sizin için bir Hd uydu alıcısında Sd görüntü kalitesi ve kanal geçiş hızı
    önemli bir kriterse STi işlemcili Neta 6400 Hd'yi tercih ediniz. Galiba
    modül girişli bir cihaz satın almayı düşünüyorsunuz. Piyasadaki modül
    girişli Hd cihazların özellikle Sd performansı sizi tatmin etmeyebilir.

Fakat Neta ile izleyeceğim HD kanal sayısı 3-5.Formula 1 İspanya ligi gibi yayınlarda şifreleme filan olucak.Hem daha çok HD kanal için hemde spor yayınları için Dsmart almak istiyom ama modüllü olarak henüz karar veremedim.Bu cihazlar hakkında hiç bilgim yok işte forumdan konuları takip etmeye çalışıyoz.

• quote:

Fakat Neta ile izleyeceğim HD kanal sayısı 3-5.Formula 1 İspanya ligi gibi yayınlarda şifreleme filan olucak.Hem daha çok HD kanal için hemde spor yayınları için Dsmart almak istiyom ama modüllü olarak henüz karar veremedim.Bu cihazlar hakkında hiç bilgim yok işte forumdan konuları takip etmeye çalışıyoz.

Neta 6400 Hd'de Ntvspor-Trt3 gibi kanallardaki Biss şifreli maçları
    seyredebilirsiniz. STi işlemcili modül girişli cihazlara örnek olarak
    Goldmaster'ın 1040-1045-1050 modelleri örnek verilebilir.

http://www.goldmaster.com.tr/hd-uydu-alicilari/hd-1040-pvr-dijital-uydu-alicisi/1259/detay
    http://www.goldmaster.com.tr/hd-uydu-alicilari/hd-1045-pvr-dijital-uydu-alicisi/1299/detay
    http://www.goldmaster.com.tr/hd-uydu-alicilari/hd-1050-pvr-dijital-uydu-alicisi/1145/detay

• üstadlar,

evimde merkezi sistem 3 çanak var. Thor - Sirüs - Türksat. Neta ile bu çanaklardaki kanalları izleyebilirmiyim.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: refreshing

üstadlar,

evimde merkezi sistem 3 çanak var. Thor - Sirüs - Türksat. Neta ile bu çanaklardaki kanalları izleyebilirmiyim.

Teşekkürler.

paylaşım yapan cihaz alın neta elinizde patlar neta sadece turksat izleyen aile tipi uydu alıcıdır...ama görüntü kalitesi ii dir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valorite

Neta 6400 HD'de biss anahtarlarını girerken ortadaki ve sondaki 2 haneyi otomatik giriyor ve o iki satıra müdahale etmeye izin vermiyor. Yani tam o satıra gelince otomatik kendisi bir değer atayıp, üstünden atlayıp sonraki satıra geçiyor. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

0+sat tuşladıktan sonra softcam editor bölümünden değiştirebilirsin. değiştirme tuşu "ok" tuşu ile. kaydetmeyi unutma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redux

quote:

Orijinalden alıntı: Valorite

Neta 6400 HD'de biss anahtarlarını girerken ortadaki ve sondaki 2 haneyi otomatik giriyor ve o iki satıra müdahale etmeye izin vermiyor. Yani tam o satıra gelince otomatik kendisi bir değer atayıp, üstünden atlayıp sonraki satıra geçiyor. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

0+sat tuşladıktan sonra softcam editor bölümünden değiştirebilirsin. değiştirme tuşu "ok" tuşu ile. kaydetmeyi unutma.

Softcam editor'de önceden girip kaydettiğim biss'i göremiyorum. Yani editlenecek satır oraya kaydolmuyor nedense. Başka yolu var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.