Şimdi Ara

Neta 6400 HD (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.646
Cevap
42
Favori
354.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Neta 6400 aldım. Şimdilik 55 ekran tüpülü televizyonla kullanıyorum, o nedenle görüntü kalitesine birşey diyemiyorum. Ancak kanal geçişleri ve menü gayet iyi. TRThd yi bende izleyemiyorum maalesef. Bugün 55 inch lcd gelecek umarım görüntü kalitesi beni hayal kırıklığına uğratmaz. Cihazın biraz ısındığını farkettim, tv nin üzerinde duruyor ondan mı acaba.
  • @yuksel42

cevabınız için teşekkürler bir sorum daha olacak, dediğim gibi evde kablo tv bağlı(salonda da teledünya) ben uyduyu takınca tek çanak için kaç kanal izleme olanağım olacak zaten kabloda 45 kanal var uyduya geçince bu kanal sayısı kaça çıkıyor(türksat için) ? almaya değermi kısacası?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalican

@yuksel42

cevabınız için teşekkürler bir sorum daha olacak, dediğim gibi evde kablo tv bağlı(salonda da teledünya) ben uyduyu takınca tek çanak için kaç kanal izleme olanağım olacak zaten kabloda 45 kanal var uyduya geçince bu kanal sayısı kaça çıkıyor(türksat için) ? almaya değermi kısacası?

Rica ederim. Türksat uydusunda 300 civarı kanal var. Ama genelde seyredilen kanal sayısı
    15-20'yi geçmez. Yukarıdada yazdım Türksat uydusunda şu an için Trt Hd, Trt1 Hd, Atv Hd ve
    A Haber Hd kanalları ile Atv, Show Tv, Star Tv, Kanal D gibi bilinen Sd kanalları seyredebilirsiniz.

Uydunun iyi tarafı bir kere para veriyorsunuz, platformlarda ise aylık para veriyorsunuz. Ama
    şahsi uyduda bilinen kanalları seyredebiliyorsunuz, platformlar ise içerik olarak daha zengin.
    Genel olarak normal bilinen kanalları seyrederim derseniz çanak taktırın. Bilinen kanalların
    yanında spor, belgesel gibi kanallarda olsun derseniz o zaman bir platforma üye olun.

-----

Türksat uydusu kanal listesi (yeşiller şifreli)
    http://www.flysat.com/turksat42.php

-----

Aşağıdaki listeden Türksat uydusundaki
    şifresiz kanalları daha kolay görebilirsiniz.
    http://www.flysat.com/p-turksat.php

• arkadaşlar bugun itibari ile bende neta 6400hd aldım,

Sorunum hd kanalların hepsinde yayın donup gelmekte neden kaynaklanmaktadır acaba ?

Lcd im Samsung Hd Ready
  • quote:

Orijinalden alıntı: refreshing

arkadaşlar bugun itibari ile bende neta 6400hd aldım,

Sorunum hd kanalların hepsinde yayın donup gelmekte neden kaynaklanmaktadır acaba ?

Lcd im Samsung Hd Ready

Dostum sorun çanak'tan kaynaklanıyor olabilir. Özellikle donma TRT HD-TRT 1 HD'de oluyorsa çanak ayarın bozuk demektir. Kanal A'da filan hafif donmalar varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenedi

quote:

Lcd im Samsung Hd Ready

Dostum sorun çanak'tan kaynaklanıyor olabilir. Özellikle donma TRT HD-TRT 1 HD'de oluyorsa çanak ayarın bozuk demektir. Kanal A'da filan hafif donmalar varmı?

var neyazıkki dostum :( trthd de sinyal yok yazıyor ayrıca.
  • neta 6400 hd cihazla uyumlu flash bellekleri ve markalarını paylaşacak arkadaşlar olursa iyi olur marka ve gb olarakta belirtilmesinde fayda var adata 2gb çok iyi tüm kanallar sorunsuz hd ler hariç maxell flash bellekle atv,fox ve çok enderde olsa show tv kayıtlarda proplemli kingston mavi beyaz 16 gb ise cihaz flash diski tanımasına karşın kayıt başarısız not fat 32 ile biçimlendirilip elimdeki 3 us flash diskle test edilmiştir diger arkadaşlarında buna yakın izlenimlerini paylaşmasını bekliyorum maxell 16 gb flash diskle tv8 5:16 dk kayıt yapmıştır.kayıtlar bilgisrarda vlc,zoom media playerle çok kaliteli olarak izlenmektedir yalnız dosyalar 2gb ile sınırlı oldugunda kayıtta örnegin tv8 42dk ile bölümler halindedir dosyanın içerisinde ve part olarak sınıflandırılmaktadır cihazda bu sınıflandırma yoktur kayıtlar birleştirilmiş gibi izlenebilmektedir yalnız 2gb ne kadar kayıtta dakika olarak kayıt yaparsa tam o anda birkaç saniye karelenme mevcuttur genel itibariyle sınıfı geçmiş bir cihazdır vcr time filan çok iyi son olara cihazı açtıgınızda eger görüntüde titreme mevcut oluyorsa ve yahut sekme bunu cnn türk gibi bir kanalda açıldıkdan sonra test edebilirsiniz alt bantta geçen yazılarda bir sekme varsa ''kumandanın func tuşuna bir kez basmanız bu titremenin ortadan kalkmasını saglaycaktır'' son olarak fsağlıklı çalışan flash bellek vaya harici disklerle ilğili paylaşımı olacak arkadaşların çok yardımcı olacagı kanaatindeyim....

• quote:

quote:

quote:

Lcd im Samsung Hd Ready

var neyazıkki dostum :( trthd de sinyal yok yazıyor ayrıca.

Malesef çanak yada lnb'ye ayar lazım. Cihazın tüneri birazcık zayıf sanırım. O yüzden eski uydu alıcısında izlediğin kanallar neta'da sorun çıkartabiliyor.
    Oyüzden çanağa ince ayar geç. Ama ayar geçerken TRT HD'ye güvenme sakın. Bazen yayın gidebiliyor. Bu arada TRHD'nin de frekans değişti bildiğim kadarıyla. TRT1 HD ile aynı frekanstalar şu an. Çanak ayarı yaprsan TR1 (trt1 değil) yada kanal A gibi kanllarda yaparsan daha sağlıklı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: atakan2011

neta 6400 hd cihazla uyumlu flash bellekleri ve markalarını paylaşacak arkadaşlar olursa iyi olur

Dostum elimde 3 adet disk vardı.
    1. PQI marka 8 Gb'lik disk- Fat32-herhangi sorun yapmadı.
    2. Silicon Power Touch T01 16GB Fat32-Herhangi bir sorun yaşamadım.
    3. Philips 16Gb Vivid Edition Ready Boost (FM16FD05B) Fat32- bunda sorun oluştu. Kayıt sonlanmadı ve neta kilitlendi. Cihazın fişini çekmek zorunda kaldım.
    Sendeki diskleri bilmiyorum ama acaba Ready Boost özelliki disklerde sorun mu çıkarıyor merak ettim açıkçası.
  • Beyler bende de TRT hd ve trt 1 HD sinyali yok. Skyturk de bugün itibariyle kesik kesik göstermeye başladı. Ne yapmam, nasıl yapmam lazım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi gunler arkadaşlar bende baştan aşağı neta6400 hd ile bilgileri okudum. antenci.comdan sipariş ettim.ev sahibinden hazır çanak ve lnb vardı sadece kablo cektim hazıra kondum yani.bende panasonic 42fullhd neo plazma var.ilk gözlemimde butun kanallar mukemmel gosteriyodu gayet başarılı hd ve sd kanallar bana göre cok iyi.dun 2 saat deneme fırsatım oldu gayet iyi kanal geçiş hızı ve goruntu kalitesi gayet iyi.kumanda rengi isterse yeşil olsun benim için çok önemli değil.:)
    next minix düşünüyodum iyiki bu cihazı almışım. ethernet giriş olmadıgını bilerek bu cihazı aldım.sadece bence goruntu kalitesi ve kanal geçiş hızlarını iyi olsun diyenler bu cihazı almalı.eger isteyen olursa fotograf cekip yollayabilirim.

buarada başta serkan bey olmak üzere diğer arkadaşlara teşekkurler paylaştıkları bilgiler için.
  • quote:

quote:

neta 6400 hd cihazla uyumlu flash bellekleri ve markalarını paylaşacak arkadaşlar olursa iyi olur

Dostum elimde 3 adet disk vardı.
    1. PQI marka 8 Gb'lik disk- Fat32-herhangi sorun yapmadı.
    2. Silicon Power Touch T01 16GB Fat32-Herhangi bir sorun yaşamadım.
    3. Philips 16Gb Vivid Edition Ready Boost (FM16FD05B) Fat32- bunda sorun oluştu. Kayıt sonlanmadı ve neta kilitlendi. Cihazın fişini çekmek zorunda kaldım.
    Sendeki diskleri bilmiyorum ama acaba Ready Boost özelliki disklerde sorun mu çıkarıyor merak ettim açıkçası.

evet dostum kingston mavi beyaz 16 gblık flash bellekte senin philpsdeki sorununun aynisini yaşadım ready boots özellikli 2gb adata ise hiç bir sorun yaşamadım tüm sd kanallar sorunsuz sadece hd ler sorunlu senin sorunsuz olarak belirttigin flash diskleri birde fox ve atv yi kaydeterek dene en az 3dk kaydet ve sonucu burda paylaşırsan sevinirim fox ve atv nin megabayte olarak digerlerinden fazla bir çözünürlügü var o nedenle bazı flash diskler kaldırmıyor gibi gördüm dahası orjinal hızlı usb flash disklerdede sorun var gibi aynen philips örnegindeki gibi sanırım buda ilginç 32 gblık sorunsuz sdleri kaydeten olursa burada marka ve modelini yazsın çok faydalı olur şuanda iş yerinden bu mesajı yazdıgımdan usb flash disklerin tam olarak masrkasının dışında model numarasını yazamıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: slevinnn

iyi gunler arkadaşlar bende baştan aşağı neta6400 hd ile bilgileri okudum. antenci.comdan sipariş ettim.ev sahibinden hazır çanak ve lnb vardı sadece kablo cektim hazıra kondum yani.bende panasonic 42fullhd neo plazma var.ilk gözlemimde butun kanallar mukemmel gosteriyodu gayet başarılı hd ve sd kanallar bana göre cok iyi.dun 2 saat deneme fırsatım oldu gayet iyi kanal geçiş hızı ve goruntu kalitesi gayet iyi.kumanda rengi isterse yeşil olsun benim için çok önemli değil.:)
    next minix düşünüyodum iyiki bu cihazı almışım. ethernet giriş olmadıgını bilerek bu cihazı aldım.sadece bence goruntu kalitesi ve kanal geçiş hızlarını iyi olsun diyenler bu cihazı almalı.eger isteyen olursa fotograf cekip yollayabilirim.

buarada başta serkan bey olmak üzere diğer arkadaşlara teşekkurler paylaştıkları bilgiler için.

resim ve mümkünse video koyarsanız çok iyi olur almak isteyenlerde fikir sahibi olabilir

teşekkürler

• quote:

neta 6400 hd cihazla uyumlu flash bellekleri ve markalarını paylaşacak arkadaşlar olursa iyi olur marka ve gb olarakta belirtilmesinde fayda var adata 2gb çok iyi tüm kanallar sorunsuz hd ler hariç maxell flash bellekle atv,fox ve çok enderde olsa show tv kayıtlarda proplemli kingston mavi beyaz 16 gb ise cihaz flash diski tanımasına karşın kayıt başarısız not fat 32 ile biçimlendirilip elimdeki 3 us flash diskle test edilmiştir diger arkadaşlarında buna yakın izlenimlerini paylaşmasını bekliyorum maxell 16 gb flash diskle tv8 5:16 dk kayıt yapmıştır.kayıtlar bilgisrarda vlc,zoom media playerle çok kaliteli olarak izlenmektedir yalnız dosyalar 2gb ile sınırlı oldugunda kayıtta örnegin tv8 42dk ile bölümler halindedir dosyanın içerisinde ve part olarak sınıflandırılmaktadır cihazda bu sınıflandırma yoktur kayıtlar birleştirilmiş gibi izlenebilmektedir yalnız 2gb ne kadar kayıtta dakika olarak kayıt yaparsa tam o anda birkaç saniye karelenme mevcuttur genel itibariyle sınıfı geçmiş bir cihazdır vcr time filan çok iyi son olara cihazı açtıgınızda eger görüntüde titreme mevcut oluyorsa ve yahut sekme bunu cnn türk gibi bir kanalda açıldıkdan sonra test edebilirsiniz alt bantta geçen yazılarda bir sekme varsa ''kumandanın func tuşuna bir kez basmanız bu titremenin ortadan kalkmasını saglaycaktır'' son olarak fsağlıklı çalışan flash bellek vaya harici disklerle ilğili paylaşımı olacak arkadaşların çok yardımcı olacagı kanaatindeyim....

Şu mesajımı inceleyiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_49375051/mpage_17/f_/key_//tm.htm#61022866

• Transcend Jetflash 16GB sorunsuz olarak kayıt ediyor olarak tespitin 32 gb modelindede bir sorun olmaması mümkünmü birde bu transcend tam modeli ne v60 var 500 var 600 var 700 var 3.0 usb olan modeli senin test ettigin tam olarak hangisi dostum bilgin için teşekkürler çok yararlı odu bu konu benim için...
  • quote:

Transcend Jetflash 16GB sorunsuz olarak kayıt ediyor olarak tespitin 32 gb modelindede bir sorun olmaması mümkünmü birde bu transcend tam modeli ne v60 var 500 var 600 var 700 var 3.0 usb olan modeli senin test ettigin tam olarak hangisi dostum bilgin için teşekkürler çok yararlı odu bu konu benim için...

Benim kullandığım v600 modeliymiş. 18Mb/sn yazma hızı var. 32Gb'ını bilemiyorum ama okuma/yazma değerleri aynı veya birbirine yakınsa o da aynı performansı gösterir merak etme.
  • Transcend firmasının JetFlash V60 model taşınabilir belleği 32 GB kapasite sunuyor. Kullanıcı bu depolama alanına müzik, resim ve dokümanın yanında tam uzunlukta yüksek çözünürlüklü filmler bile kaydedebilir. transcend v60 usb flash bellekle ilğili bilgi arayan burdan faydalanabilir...
  • slm arkadaşlar.anladığım kadarıyla bu cihazda ''rf out'' dediğimiz scart girişi olmayan tüplü tvler için anten çıkışı yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: n96

slm arkadaşlar.anladığım kadarıyla bu cihazda ''rf out'' dediğimiz scart girişi olmayan tüplü tvler için anten çıkışı yok?

Evet, Neta'nın 6400 Hd modelinde rf çıkışı yok.

Bildiğim kadarıyla rf çıkışlı Hd uydu alıcısı yok.
  • neden kimse video yüklemiyor anlamış değilim menu görüntüsünü merak ediyoruz

görüntü kalitesi tamam onu anladık iyi diyorsunuz.Dış görünüm berbat onuda resimlerden anladık.

geriye kanal geçişleri ve menü gezintisi kalıyor

bir hayırsever şu videoyu çekip buraya koysa super olacak.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.