Şimdi Ara

Neta 6400 HD (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.646
Cevap
42
Favori
354.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Redux

quote:

Orijinalden alıntı: akif23

trtspor ya da ntvspor şifre girebiliyoz mu?

Elbette.

Kumanda dan "sıfır" ve ardından hızlıca "sat" tuşu ile girilebiliyor.

Neta 6400 HD

Neta 6400 HD

Eyvallah teşekkürler.

• arkadaşlar normal sd yayınlarda iyi değil mi hd kadar olmasa da
  • quote:

Orijinalden alıntı: erosxman

arkadaşlar normal sd yayınlarda iyi değil mi hd kadar olmasa da

Bir hayli iyi. İzleyen herkes memnun. Piyasadaki diğer muadil denen aletlerle kıyaslanmaması gerekiyor bence. Onların görüntü netliği ve keskinliği 6400'ün yanına bile yaklaşamaz...
  • Tavsiyeleriniz dinleyip az önce siparişimi kendi sitesinden verdim. Zaman harcayıp güzel paylaşımlar yapan arkadaşlara teşekkürler. Kullanınca ben de görüşlerimi eklemeye çalışacağım.
  • bende yeni bir hd6400 kullanıcısıyım. özellikleri, menüsü, kayıt ve en önemlisi görüntü tatmin edici. tavsiye ederim.

tv: 40D6000
  • Evet arkadaşlar ben bugün neta 6400 ü aldım gerçekten sd ve hd yayınlar çok iyi tatmin edici, 4gb usb diske kayıt yaptım 1dk kadar oda çok başarılı ürünü tavsiye ederim gidip gereksiz malzemelere para harcamayın en kötü hd reciver 250 tlden başlıyor.
    bugünlük zamanım olmadığından ürünün resimlerini koymuyorum en kısa zamanda gerekli resimleri siteye ekleyeceğim. emeği geçen herkese teşekkürler.
  • Arkadaşlar konu dışı biraz ama uygun başlık bulamadım, belki foruma yeterince de bakamadım. Duvara monte ettik 42" tv yi, neta yı nereye koyuyorsunuz , kabloları nasıl gizliyordunuz, tavsiye ya da bunların konuşulduğu bir başlık var mı? Çok çirkin oluyor tv civarı...
  • ARKADAŞLAR BENDEKİ NETA 6400 HD Yİ FABRİKA AYARLARINA DÖNÜP YENİDEN KANALLARI YÜKLEDİM
    ŞİMDİ TÜRKSATTAKİ YASAL BİSS KANALLARIN TRT3 - NTV SPOR - İDAMAN TV GİBİ KANALLARI YÜKLEMEK İCİN
    BİSS KEY NUMARALARI CIHAZDA VARMIDIR EGER YOKSA GUNCEL BİSS KEY NUMARALARINI GÖNDEREBİLİRMİSİNİZ.
    ARKADAŞLAR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
  • ARKADAŞLAR NETA 6400 HD Yİ FABRİKA RESET YAPTIM. YENİDEN KANALLARI YÜKLEDİM.

TÜRKSATTADAKİ TRT3 - NTV SPOR - İDMANTV GİBİ BİSS Lİ KANALLAR ACMIYO NE YAPMAM LAZIM

CİHAZIN HAFIZASINDA BİSSKEY NOLARI KAYITLIMIDIR. DEGİLSE BANA KANALLARIN BİSS KEY NO LARINI

KONUSUNDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ.

ŞİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
  • Arkadaslar merhaba,

Bu uydu alıcının kumanda rengi siyah olan varmı acaba.Gri renk pek hoş değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: UCAK55

ARKADAŞLAR NETA 6400 HD Yİ FABRİKA RESET YAPTIM. YENİDEN KANALLARI YÜKLEDİM.

TÜRKSATTADAKİ TRT3 - NTV SPOR - İDMANTV GİBİ BİSS Lİ KANALLAR ACMIYO NE YAPMAM LAZIM

CİHAZIN HAFIZASINDA BİSSKEY NOLARI KAYITLIMIDIR. DEGİLSE BANA KANALLARIN BİSS KEY NO LARINI

KONUSUNDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ.

ŞİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

Merhaba. Ben sana neta 6400'ün sıralı kanal listesini göndereyim. Aşağıdaki linkten indirebilirsin. Ben de Neta teknik destekten aldım bu listeyi. Güvenle yükleyebilirsin. Flash belleğe at, menü'den usb'den kanal listesi yüklemeyi seç. İyi seyirler...

Aşağıdaki Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valorite -- 31 Mayıs 2012; 17:20:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alonsoR25

Arkadaslar merhaba,

Bu uydu alıcının kumanda rengi siyah olan varmı acaba.Gri renk pek hoş değil :)

Maalesef yok. Gri de güzel. Ben receiver'ı gizledim tv altındaki cam kapaklı sehpaya. Oradan rahat çekiyor kumanda. TV duvara monte değilse siz de bunun gibi bir çözüm bulabilirsin. Annelerinizin elde işlediği minik örtüler ile cihazın üzerini kaplayıp rengini grileştirebilirsiniz
  • Yarın Bimde satılacak ürün ile goldmaster 90600 ve Neta 6400 arasında kaldım :(
    Sizce hangisini tercih etmeliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alonsoR25

Yarın Bimde satılacak ürün ile goldmaster 90600 ve Neta 6400 arasında kaldım :(
    Sizce hangisini tercih etmeliyim.

Bence Neta al. Hem bellek kapasitesi daha iyi hem de işlemcisi güçlü. Bu iki model bence yarışa sokulmamalı bile. Kanal geçiş hızına ve netliğe diyecek birşey yok zaten. İkisini yanyana koyup deneme imkânın olursa farkı görürsün 2 saniyede...
  • Bimde 99 liraya satılacak modelin bu resimdeki Sunny ile aynı olduğunu söylüyorlar. Sunny ile Neta arasında kalsanız hangisini alırdınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcfire

Bimde 99 liraya satılacak modelin bu resimdeki Sunny ile aynı olduğunu söylüyorlar. Sunny ile Neta arasında kalsanız hangisini alırdınız?

Neta 6400 Hd, Sunny 14100-14200 Hd üçüde STi işlemcili cihazlardır. Sd-Hd görüntü
    kaliteleri ve kanal geçişleri iyidir. İstediğinizi tercih edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcfire

Bimde 99 liraya satılacak modelin bu resimdeki Sunny ile aynı olduğunu söylüyorlar. Sunny ile Neta arasında kalsanız hangisini alırdınız?

Aynısı değilmiş, içi başka bir model.
  • 99 tl ye sti işlemcili hd uydu alıcı ...

Sürekli olarak bu fiyattan satılsa piyasadaki çoğu mini hd uydu alıcısının ve neta 6400 ün ayağını kaydırır

Sırf kumandası için bile netaya tercih edebilirim bu ürünü

O kadar emek harcanıp üretilen neta uydu alıcının birazda şekline özen gösterseler kesin alırdım ama salonumda böyle bir alete yer yok malesef

Neta sd görüntü kalitesi becerebilmiş ama kendi görüntüsünü yapamamış

Başkalarını yönlendirmek istemem bu benim şahsi fikrim.Zaten oturduğum yerde teledünya olmadığı için uydu alıcıya yöneldim.

En yakın zamanda teledünyanın gelmesini ümit ederek lifemax alıyorum.
  • Bu bimdeki STI işlemcili mi çıktı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5yaprak

99 tl ye sti işlemcili hd uydu alıcı ...

Sürekli olarak bu fiyattan satılsa piyasadaki çoğu mini hd uydu alıcısının ve neta 6400 ün ayağını kaydırır

Sırf kumandası için bile netaya tercih edebilirim bu ürünü

O kadar emek harcanıp üretilen neta uydu alıcının birazda şekline özen gösterseler kesin alırdım ama salonumda böyle bir alete yer yok malesef

Neta sd görüntü kalitesi becerebilmiş ama kendi görüntüsünü yapamamış

Başkalarını yönlendirmek istemem bu benim şahsi fikrim.Zaten oturduğum yerde teledünya olmadığı için uydu alıcıya yöneldim.

En yakın zamanda teledünyanın gelmesini ümit ederek lifemax alıyorum.

alet çalışmıyor

hemen iade edicem
    ustaları dinlemek lazım.yaptığım bir yanlışıda düzeltiyorum sti işlemci yok mcstar yazıyormuş işlemci üzerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5yaprak -- 1 Haziran 2012; 22:00:13 >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.