Şimdi Ara

Neta 6400 HD (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.646
Cevap
42
Favori
354.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rica etsem arka panel görüntüsü ekleyebilir misiniz? Özelliklerinde Audio Out yazıyor ama bu çıkış nasıl? Benim monitörün TV özelliği yok bu nedenle sesi bağımsız hoparlörden alıp bağlantıyıda "HDMI to DVI" kablo ile yapmayı düşünüyorum. Mümkün mü? Bu şekilde deneyen varsa ses görüntü senkronizasyonunda anormallik oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can_Ordu

Rica etsem arka panel görüntüsü ekleyebilir misiniz? Özelliklerinde Audio Out yazıyor ama bu çıkış nasıl? Benim monitörün TV özelliği yok bu nedenle sesi bağımsız hoparlörden alıp bağlantıyıda "HDMI to DVI" kablo ile yapmayı düşünüyorum. Mümkün mü? Bu şekilde deneyen varsa ses görüntü senkronizasyonunda anormallik oluyor mu?

girişler bu şekilde.

Neta 6400 HD

Neta 6400 HD

• @Redux Hocam sağolun. iyi oldu. Bunu da dönüştürücüyle halledebilirim demekki. Sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5yaprak

quote:

Orijinalden alıntı: 5yaprak

99 tl ye sti işlemcili hd uydu alıcı ...

Sürekli olarak bu fiyattan satılsa piyasadaki çoğu mini hd uydu alıcısının ve neta 6400 ün ayağını kaydırır

Sırf kumandası için bile netaya tercih edebilirim bu ürünü

O kadar emek harcanıp üretilen neta uydu alıcının birazda şekline özen gösterseler kesin alırdım ama salonumda böyle bir alete yer yok malesef

Neta sd görüntü kalitesi becerebilmiş ama kendi görüntüsünü yapamamış

Başkalarını yönlendirmek istemem bu benim şahsi fikrim.Zaten oturduğum yerde teledünya olmadığı için uydu alıcıya yöneldim.

En yakın zamanda teledünyanın gelmesini ümit ederek lifemax alıyorum.

alet çalışmıyor

hemen iade edicem
    yaptığım bir yanlışıda düzeltiyorum sti işlemci yok mcstar yazıyormuş işlemci üzerinde

herşeye rağmen alanlar memnun aslında iade etmek istemiyorum ujarım ellerinde vardır

• Çarşamba akşam netashop.com'dan HD6400 sipariş ettim, perşembe sabahı kargoya verildi, cuma öğlen bendeydi. Ürünü akşam üzeri kurma fırsatım oldu. Gerçekten tam bir f/p ürünü. Şu ana kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım. Gayet hızlı çalışıyor. Kanal geçişleri hızlı. SD/HD görüntü kalitesi çok güzel. Şimdilik ilk izlenimlerim olumlu. İlerde de sorun olmaz inşallah.
    Alacak arkadaşlar hiç düşünmeden alabilirler bence.
  • bnde aldım bu cihazdan görüntüsü fena değil ama sinyal konusunda diğer cıhazlara göre biraz geride aldığım gün bağlantıların yaptım bi çok kanal çekmiyordu
    kablomdan dolayı sinyal biraz zayıftı ama eski next cihazımda bi sıkıntı yoktu tekrardan kablomu değiştşirdiğimde cihazın kapalı havalardaki cekim gücü beni biraz düşündürüyor acıkcası eski cıhazım sharp tuner li bu cihazda neden samsung veya sharp tuner kullanmamışlerki daha iyi olourdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdenx -- 2 Haziran 2012; 11:33:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

arkadaşlar ürün geldi.hemen kurdum. Gerçekten GÖRÜNTÜ KALİTESİ MÜKEMMEL....

Selamlar,

Bahse konu cihazın görüntü kalitesi iyidir. Hatta iyininde üzerindedir.

Yalnız mükemmel diye belirttiğinizde, daha iyisinin olmayacağı anlamına gelir. Ki bu durumda da mükemmeli açıklamak için hem kriter hemde en iyi cihazlar arasında yaptığınız kıyaslamarı da belirtmeniz gerekir.

Kısaca; cihazın görüntü kalitesi iyidir, gerçektende iyidir. Ancak mükemmel ifadesi, almak isteyenlere övgü gibi gelebilir. Ki, sözün kendisi övgü içermektedir.

Hazır konu buraya gelmişken; milletin gözü vasat görüntülü ALI ve NXP işlemcili cihazlara alıştığı için, diğer bir deyişle, daha iyisinin olmadığını zannederek, ALI ve NXP işlemcili cihazların görüntü kalitesini iyi zannettiği için, bu cihazın görüntünsündeki üst düzey kaliteye şaşırmaları normaldir.

Herneyse... İfadelere dikkat edilimesi dileğiyle...

Saygılar, sevgiler.

merhaba

zamanında hiremco x3 turbo hakkında bazı fikir ayrılılarımız olmuştu,ben epey savunmuştum fakat yeni tvde hiremconun sandığım kadar iyi olmadığını gördüm. :)

bir fikir almak isterim.

32" tv ve x3 turbo hd kullanırken SD ve HD yayınlar gayet yeterli ve güzel gözüküyordu, fakat 42" tv aldım, HD yayınlar biraz bulanık gibi,keskin değil, SD ile HD pek farklı gözükmüyor.

acaba bana mı öyle geliyor yoksa uydu alıcı max. 1080i destekli ya da donanımı düşük olduğu için mi böyle?

birde server,kart,modül...vb. gibi ek özellikleri olmayan bir model önerseniz neta 6400HD kaçıncı sırada olur :)

• Yeni tvnin keskinlik,kontrast,parazit azaltma vb. ayarlarını değiştirerek denediniz mi?f/p olarak sunny14100,jameson ile karşılaştırılabilir.Onlar kasa olarak sanırım daha şık ama Neta daha sorunsuz ve görüntüsü daha iyi olmalı.Fiyat da Neta daha ucuz diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redux

quote:

Rica etsem arka panel görüntüsü ekleyebilir misiniz? Özelliklerinde Audio Out yazıyor ama bu çıkış nasıl? Benim monitörün TV özelliği yok bu nedenle sesi bağımsız hoparlörden alıp bağlantıyıda "HDMI to DVI" kablo ile yapmayı düşünüyorum. Mümkün mü? Bu şekilde deneyen varsa ses görüntü senkronizasyonunda anormallik oluyor mu?

girişler bu şekilde.

Neta 6400 HD

Neta 6400 HD

Arkadaşlar gerçekten yardımınıza muhtacım.
    NETA ile bazı modeller arasında gidip geliyoırum. Netanın MP sinin NTFS desteklememesi benim için en büyük sorun. Bunun yanında MİCROSTAR gibi cihazında DTS VE NTFS desteği vermesi artısı. Ama görüntü kalitesi arasındaki farklar nasıl bilmiyorum.
    Ayrıca NETA şu an 155 TL. Buna karşın hiremco TURBA HD2 gibi PİKO 207 gibi cihazlar var. İşlemcileri ali 3606 bunlarında görüntü kaliseti netadan düşük anladığım kadarıyla ama ekstra bir ton özellikleri mevcut. Bana ise asıl lazım olanlar HD SD ortanın üstü kalite bir görüntü. Media player NTFS destekli olması ve SCART girişinin bulunması. Diğer artılar işime yaramıyor şu an fakat diğer artılarıyla neredeyse full özellikli TURBO HD2 Ayarındaki cihazlarda 200 tl ye bulunuyor. Şimdi kafamda mantıklı bir varsayım yaptığmda NETA ok güzel görüntü ama onun dışında başka da bir işlevi olmayan bir cihaz gibi ve 155 tl. Sizce sadece görüntü kalitesi daha iyi dieyrek 155 lira bu cihaza vermek mi doğru olur, yoksa çift usb, lan, modul, kart girişli vs. ama görüntü kalitsi daha düşük olan fakat tüm bu artılara 50 tl farkla sahip olunabilcek diğer cihaz mı almak doğru olur. Şahsen paylaşım falan gereksiz bana kullanmıyorum. Tek çanağım var. Ama almışken ilerde ne zaman lazım olacağı bilinmez mantığıyla 50 liradan kaçmayıp böyle bir cihaz almak mı daha mantıklı olur. 100 liranın üzerine çıkmak istemiyorum aslında. Ama 100 lirayada tatmin edice HD receiver bulunmuyor. onun üstüne çıktığımda da karşıma bu seçenekler çıkıyor. Çok kurcalayacak biri değilim. Tv ye takacam izleyecem. Bu nedenle sadece iyi görüntüye 150 vermek mi, yoksa neredeyse full özellikleri olan başka bir cihaza 200 vermek mi mantıklı olur. Hatta birinin yanında 1 yıllık abonelik veryorlar ama bana yaramaz belki satabilirim birine diye düşünyorum. Öyle olursa o 200 liralık cihazı da 150 tl ye getirmiş olurum dye düşünoyurm.
    lÜTFEN YARDIM EDİN. SİZCE HANGİSİ MANTIKLI...

• Son olarak Idman Azerbaijan'ı biss'ini çözebilen oldu mu.
    şifre bu: 123456C9654321C9. Ben bu şifreyi girdiğimde ilk c9 9c şeklinde kendi otomatik giriyor ve şifre açılmıyor. Sizde durum nasıl. Formula 1 için bu kanal şart ama bizim neta çözemedi bi türlü. C9 lar otomatik giriyo ne yapmak lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha once bir arkadas sormustu bende yapamadimda bu biss sifre girme isini. Bu arada bende dun aldim bu paraya bu goruntu kalitesi gercekten iyi bende next in 1800 fta hdmi usb cihazi vardi alismistim sd goruntusu de kotu degildi ama avrupa futbol sampiyonasi basliyacak trt hdden izlemek guzel olacak alacaklara dusunenlere oneriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur1706

Son olarak Idman Azerbaijan'ı biss'ini çözebilen oldu mu.
    şifre bu: 123456C9654321C9. Ben bu şifreyi girdiğimde ilk c9 9c şeklinde kendi otomatik giriyor ve şifre açılmıyor. Sizde durum nasıl. Formula 1 için bu kanal şart ama bizim neta çözemedi bi türlü. C9 lar otomatik giriyo ne yapmak lazim

0+sat tuşladıktan sonra softcam editor bölümünden değiştirebilirsin. değiştirme tuşu "ok" tuşu ile. sonra çıkarken kaydedeceksinizi.

Neta 6400 HD

@gecemy
    herşeyi çok iyi özetlemişsiniz zaten, karar vermek size kalmış.
    netanın hd diğer modellerine de bakabilirsiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: realsk

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetzeybek35

arkadaşlar cihazı iki gün önce sanalpazar'dan sipariş ettim ve dün elime geçti.Fakat dün akşam ntvspor da atletico madrid'in maçı vardı ama kanal şifreye girdi ve izleyemedim ben aslında cihazı bu kanalların şifresini çözüyor diye biliyordum.Bu problemi nasıl halledebilirim acaba yardımcı olursanız sevinirim.

bende ntvspor geçen hafta bi ara şifreye girmişti, şöyle yapınca açıldı;
    kumandadan 0'a sonra SAT' a bas.ekrana gelen CAS'ı kapalıdan emu'ya al.alttaki BİSS'e gelip Key'i gir: A0 21 23 E4 35 46 14 8F

iyi günler

sağolasın dostum

bu arada trt hd yi açamıyorum,muhtemelen lnb kalitesiyle ilgili.oturduğum sitede merkezi sistem var, yani lnb.yi değiştirme şansım yok.ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keppir -- 2 Haziran 2012; 19:40:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gecemy

quote:

quote:

girişler bu şekilde.

Neta 6400 HD

Neta 6400 HD

Arkadaşlar gerçekten yardımınıza muhtacım.
    NETA ile bazı modeller arasında gidip geliyoırum. Netanın MP sinin NTFS desteklememesi benim için en büyük sorun. Bunun yanında MİCROSTAR gibi cihazında DTS VE NTFS desteği vermesi artısı. Ama görüntü kalitesi arasındaki farklar nasıl bilmiyorum.
    Ayrıca NETA şu an 155 TL. Buna karşın hiremco TURBA HD2 gibi PİKO 207 gibi cihazlar var. İşlemcileri ali 3606 bunlarında görüntü kaliseti netadan düşük anladığım kadarıyla ama ekstra bir ton özellikleri mevcut. Bana ise asıl lazım olanlar HD SD ortanın üstü kalite bir görüntü. Media player NTFS destekli olması ve SCART girişinin bulunması. Diğer artılar işime yaramıyor şu an fakat diğer artılarıyla neredeyse full özellikli TURBO HD2 Ayarındaki cihazlarda 200 tl ye bulunuyor. Şimdi kafamda mantıklı bir varsayım yaptığmda NETA ok güzel görüntü ama onun dışında başka da bir işlevi olmayan bir cihaz gibi ve 155 tl. Sizce sadece görüntü kalitesi daha iyi dieyrek 155 lira bu cihaza vermek mi doğru olur, yoksa çift usb, lan, modul, kart girişli vs. ama görüntü kalitsi daha düşük olan fakat tüm bu artılara 50 tl farkla sahip olunabilcek diğer cihaz mı almak doğru olur. Şahsen paylaşım falan gereksiz bana kullanmıyorum. Tek çanağım var. Ama almışken ilerde ne zaman lazım olacağı bilinmez mantığıyla 50 liradan kaçmayıp böyle bir cihaz almak mı daha mantıklı olur. 100 liranın üzerine çıkmak istemiyorum aslında. Ama 100 lirayada tatmin edice HD receiver bulunmuyor. onun üstüne çıktığımda da karşıma bu seçenekler çıkıyor. Çok kurcalayacak biri değilim. Tv ye takacam izleyecem. Bu nedenle sadece iyi görüntüye 150 vermek mi, yoksa neredeyse full özellikleri olan başka bir cihaza 200 vermek mi mantıklı olur. Hatta birinin yanında 1 yıllık abonelik veryorlar ama bana yaramaz belki satabilirim birine diye düşünyorum. Öyle olursa o 200 liralık cihazı da 150 tl ye getirmiş olurum dye düşünoyurm.
    lÜTFEN YARDIM EDİN. SİZCE HANGİSİ MANTIKLI...

Ben olsam Neta 6400 HD alırdım. Çünkü ilk ve ikinci uydu alıcını alırken, sizinle aynı görüşteydim, farkını vereyim kart girişi olsun gibi düşündüm. Şuan bende Seoul FX Turbo var. Tek çanak kullanıyorum, pek çok özelliği var fakat hiç biri işime yaramıyor. Ne zaman o özellikler işime yararsa o zaman giderim bir tane daha uydu alıcısı alırım. Benim için en büyük öncelik hızlı kanal değiştirsin ve görüntüsü kaliteli olsun. Ayrıca arka tarafında elektrik şalteri olursa ve kumandasıda iyi algılıyorsa tam benim aradığım uydu alıcısıdr.

• quote:

Orijinalden alıntı: keppir

quote:

quote:

arkadaşlar cihazı iki gün önce sanalpazar'dan sipariş ettim ve dün elime geçti.Fakat dün akşam ntvspor da atletico madrid'in maçı vardı ama kanal şifreye girdi ve izleyemedim ben aslında cihazı bu kanalların şifresini çözüyor diye biliyordum.Bu problemi nasıl halledebilirim acaba yardımcı olursanız sevinirim.

kumandadan 0'a sonra SAT' a bas.ekrana gelen CAS'ı kapalıdan emu'ya al.alttaki BİSS'e gelip Key'i gir: A0 21 23 E4 35 46 14 8F

iyi günler

sağolasın dostum

bu arada trt hd yi açamıyorum,muhtemelen lnb kalitesiyle ilgili.oturduğum sitede merkezi sistem var, yani lnb.yi değiştirme şansım yok.ne yapabilirim?

TRT HD ve TRT1 HD frekans değiştridiler. yeni frekansları denediniz mi?

• Arkadaslar daha once de yazmıştım TRT HD ve TRT 1 HD sadece öğle saatlerinde çekiyor. Sizce sorun çanakta mı yoksa lnb de mi?

• arkadaşlar bende bu neta 6400 hd'yi almak istiyorum fakat konuyu mobilden okudum her sayfayı okuyamadım aşağıdaki linkteki monitöre bağlamayı düşünüyorum samsung b2430h hdmı kablosu ile ses çıkışıda var monitörün oradanda ses alırım diye düşündüm fakat size sormalıyım sorunsuz bir şekilde izleyebilir miyim?

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=44611
  • Daha önce birisi bu konuda cevap vermişti benzer bir soruya. HDMI bağlantı ile sorunsuz çalıştırabilirsiniz. Mönitörünüzün HDMI bağlantısı varsa ses ve görüntüyü dijital oldugundan direk uydu alıcısı ve monitör üzerinden alabilirmişsiniz. Zaten mantıksal olarak baktığımızda TV nize herhangi bir HDMI bağlantı yaptığınızda TV bir monitor gibi davranır. Bu yüzden bence de mantıklı bir durum. Yalnız VGA bağlantılı monitorlerde çevirici adaptör gerekiyordu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: keppir

quote:

quote:

iyi günler

sağolasın dostum

TRT HD ve TRT1 HD frekans değiştridiler. yeni frekansları denediniz mi?

kardeş sağolasın, dediğin gibi frekansları değiştiğinden dolayı açamıyormuş,yeni frekansları girdim ve sorunum halloldu.
    trt hd yeni frekansı : 11041 - 8400 V

ancak şunu söyleyebilirimki görüntü kalitesi gayet iyi de olsa kanal geçiş hızı bir önceki uydu alıcım goldmaster sat- 9400V CI kadar hızlı değil.
    Yine de fiyatına göre (hepsidijital.den 155 TL.ye aldım) bence yeterli.

• arkadaşlar trt hd maç yayınlarında şifreye geçiyor normalde bu cihazla bis key ayarı yapıp akşamki portekiz türkiye maçını sorunsuz izleyebildinizmi?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.