Şimdi Ara

Neta 6400 HD (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.646
Cevap
42
Favori
354.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 70 ekran tüplü, scart girişi olan TV ye NETA6400 HD alsak, HD yayınları izleyebilir miyiz???
  • quote:

Orijinalden alıntı: inception34

Arkadaşlar 70 ekran tüplü, scart girişi olan TV ye NETA6400 HD alsak, HD yayınları izleyebilir miyiz???

Seyretseniz bile Sd kalitesinde seyredersiniz, Hd kalitesinde değil.
  • arkadaşlar bir video koymadınız şuraya ben vazgeçiyorum dsmart modül + 1 senelik eğlence paketi aynı fiyat en azından garantisi var ne olduğunu biliyoruz

şimdi git yerinde bak diyeceksiniz ama bazılarımızın böyle imkanları olmayabiliyor

yaklaşık 3 ay daha pazar dahil çalışıyorum o yüzden istemiştim videoyu

neyse iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı:5yaprak

arkadaşlar bir video koymadınız şuraya ben vazgeçiyorum dsmart modül + 1 senelik eğlence paketi aynı fiyat en azından garantisi var ne olduğunu biliyoruz

şimdi git yerinde bak diyeceksiniz ama bazılarımızın böyle imkanları olmayabiliyor

yaklaşık 3 ay daha pazar dahil çalışıyorum o yüzden istemiştim videoyu

neyse iyi günler

isteğini yerine getiricem hocam inşallah. Bugün sipariş verdim 09.43 te ellerine 18.00 gibi ulaşacaklarından bugün kargoya verip yarın elimde olur şeklinde bilgilendirildim. Ürün elime geçince evimde tüplü tv var. 2-3 güne led gelecek samsung ona da takıcam.

İhtiyaçlarım yeni evlenicem masrafım çok zaten led hediye alındı. Ucuz yollu bir uydu alıcı arıyordum karıştırınca buldum. Kart+ethernet v.s. ve paralı platformlara şimdilik
    para vermek istemiyorum. atlanta gibi bir cihaza 300 vermektense bunu alırım daha iyi.

saygılar.

• quote:

arkadaşlar 70 ekrAn tüplü, scart girişi olan TV ye NETA6400 hd alsak, HD yayınları izleyebilir miyiz???

tabiki izleyemezsin televizyonun hd değilki bu yayınları göstersin. ve HDMI kablo yok scartla olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5yaprak

neden kimse video yüklemiyor anlamış değilim menu görüntüsünü merak ediyoruz

görüntü kalitesi tamam onu anladık iyi diyorsunuz.Dış görünüm berbat onuda resimlerden anladık.

geriye kanal geçişleri ve menü gezintisi kalıyor

bir hayırsever şu videoyu çekip buraya koysa super olacak.

Talebiniz üzerine cihaz kullanım menüsü ile ilgili video ve fotoğraflar bu akşam yüklenip dikkatinize sunulacaktır.
    İyi seyirler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valorite

quote:

görüntü kalitesi tamam onu anladık iyi diyorsunuz.Dış görünüm berbat onuda resimlerden anladık.

Talebiniz üzerine cihaz kullanım menüsü ile ilgili video ve fotoğraflar bu akşam yüklenip dikkatinize sunulacaktır.
    İyi seyirler...

oh yaa biri sesimi duydu sonunda artık netanın fake olduğuna inanıcaktım nerdeyse

• quote:

quote:

quote:

İyi seyirler...

oh yaa biri sesimi duydu sonunda artık netanın fake olduğuna inanıcaktım nerdeyse

Ben genel menüsünü, kayıt menüsünü ve kimsenin sevmediği o küçük kumandayı beğeniyorum. 23.30'da evde olacağım. Tahminen 00.00'a kadar dosyaları upload etmiş olurum. Biraz geç saat ama şartlar böyle ne yazık ki. Sizin de dediğiniz gibi hiç deneme imkânı bulamayan/bulamayacak kişiler için bir fikir oluşturur. Fiyatı gerçekten performansına göre çok uygun ama sonuçta para paradır. Kimse 10 lirasını bile boş yere vermek istemez. Tüketici daima haklıdır...

• quote:

Arkadaşlar 70 ekran tüplü, scart girişi olan TV ye NETA6400 HD alsak, HD yayınları izleyebilir miyiz???

İzlersiniz hemde eskisinden dahada iyi olarak izlersiniz, ben 70 ekran tv de MKV 1080P film izlemiş adamım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İyi seyirler...

Ben genel menüsünü, kayıt menüsünü ve kimsenin sevmediği o küçük kumandayı beğeniyorum. 23.30'da evde olacağım. Tahminen 00.00'a kadar dosyaları upload etmiş olurum. Biraz geç saat ama şartlar böyle ne yazık ki. Sizin de dediğiniz gibi hiç deneme imkânı bulamayan/bulamayacak kişiler için bir fikir oluşturur. Fiyatı gerçekten performansına göre çok uygun ama sonuçta para paradır. Kimse 10 lirasını bile boş yere vermek istemez. Tüketici daima haklıdır...

O saatte uyumuş olurum büyük ihtimal ama sabah izlerim çok sağol

• Arkadaşlar fırsat buldukça neta 6400 hd uydu alıcısı ile ilgili bazı resimleri paylaşmaya çalışacağım.
    Resimler cep telefonu ile çekildiği(ve çekileceği) için görüntü kalitesini dikkate almayınız.
    Yeni alacak olan arkadaşlar için bir fikir edinebilmek için işe yarayacaktır.

menü görüntüsü ile başlıyorum.

menü resmi
     Neta 6400 HD

menü kurulum
     Neta 6400 HD

manuel arama-düzeltme
     Neta 6400 HD

pvr
     Neta 6400 HD

pvr ayarları
     Neta 6400 HD

pvr dosya yöneticisi
     Neta 6400 HD

sistem
     Neta 6400 HD

sistem diğer ayarlar
     Neta 6400 HD

sistem osd ayarları
     Neta 6400 HD

sistem tv ayarları
     Neta 6400 HD

sistem servis
     Neta 6400 HD

sistem servis bilgi
     Neta 6400 HD

• quote:

Merhaba arkadaşlar. Video işi biraz uzadı boyut yüzünden. Şu an malum siteye upload ediliyor video ama biraz daha sürecek. Ben de birkaç tv kanal görüntüsü koyayım. Gece salonda çekildi beyaz tasarruflu ampul ışığı altında. Makine pek iyi değil ama idare eder. Fotoğraf ile gerçek görüntü arasında dağlar kadar fark var ama yine de logo netliğinden işi çözebilenler olabilir diye ekliyorum. Video da sabaha eklenir...

Neta 6400 HD

Neta 6400 HD

Neta 6400 HD

Neta 6400 HD

hocam çok sağol tahmin ettiğimdem iyiymiş menüleri

şuanda kullandığım botech tv ye yakışmıyor ayaryüz çamur gibi görünüyor neta kat kat iyiymiş

sd görüntüden zaten şüphem kalmadı

kesin alıyorum bu aleti

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5yaprak -- 29 Mayıs 2012; 12:35:16 >

• bende baya inceledim hoşuma gitti bugün vatandan en dandik hd cihaz 250+kdv idi az daha alacaktım şimdi araştırdım bunu gördüm konuyu açana ve diğer emeği geçen herkese teşekkürler bu cihaz ile şifreli kanalları izlememiz mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erosxman

bende baya inceledim hoşuma gitti bugün vatandan en dandik hd cihaz 250+kdv idi az daha alacaktım şimdi araştırdım bunu gördüm konuyu açana ve diğer emeği geçen herkese teşekkürler bu cihaz ile şifreli kanalları izlememiz mümkün mü?

merhabalar az önce bende bir adet aldım hepsidijital den kargo dahil 155tl bendeki tv lg 42lw5590 117 inç umarım ekran büyük diye görüntüde sorun yaşamam
  • quote:

quote:

bende baya inceledim hoşuma gitti bugün vatandan en dandik hd cihaz 250+kdv idi az daha alacaktım şimdi araştırdım bunu gördüm konuyu açana ve diğer emeği geçen herkese teşekkürler bu cihaz ile şifreli kanalları izlememiz mümkün mü?

merhabalar az önce bende bir adet aldım hepsidijital den kargo dahil 155tl bendeki tv lg 42lw5590 117 inç umarım ekran büyük diye görüntüde sorun yaşamam

sende sorun olursa benim 50" te napıcaz

• quote:

quote:

Neta'nın kendi orijinal e-mağazasından da kargo dahil aynı fiyata alabilirsiniz.
    http://www.netashop.com/
    http://www.netashop.com/asp/product/134/HD-6400-Dijital-Uydu-Alicisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inception34 -- 29 Mayıs 2012; 15:47:11 >

• quote:

quote:

Öyle bir sorun yaşamazsınız. Tv scale'i 1080i olduğu sürece bu alet bire bir görüntü verir. Önemli olan ekran büyüdükçe tv'yi kaç metre uzaktan izlemeniz gerektiğidir...

• trtspor ya da ntvspor şifre girebiliyoz mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akif23

trtspor ya da ntvspor şifre girebiliyoz mu?

Elbette.

Kumanda dan "sıfır" ve ardından hızlıca "sat" tuşu ile girilebiliyor.

Neta 6400 HD

Neta 6400 HD

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.