Şimdi Ara

Neta 6400 HD (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.646
Cevap
42
Favori
354.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • netashop da neta hd 8400 satışa sunulmuş görüp alanınız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bios25

netashop da neta hd 8400 satışa sunulmuş görüp alanınız var mı?

Özelligi daha çok olmasına rağmen fiyatı daha ucuz
  • o zaman hd 8400 almak daha mantıklı değilmidir ? yine 6400 deki gibi sd yayınlar başarılı olup,kanal geçişleri hızlımıdır acaba ?
  • quote:

netashop da neta hd 8400 satışa sunulmuş görüp alanınız var mı?

quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

Özelligi daha çok olmasına rağmen fiyatı daha ucuz

quote:

o zaman hd 8400 almak daha mantıklı değilmidir ? yine 6400 deki gibi sd yayınlar başarılı olup,kanal geçişleri hızlımıdır acaba ?

Neta 6400 HD

Neta'nın 6400 Hd modeli Hd uydu alıcısı.
    8400 Hd modeli ise Hd kablo tv alıcısı. (Teledünya için)

• Kendi kategorisinde Neta 6400 gibisi gelmedi henüz. İnşallah bir an önce modüllü, daha güçlü işlemcili ve yine uygun fiyatlı bir ürün piyasaya çıkar. Neta olur Meta olur farketmez. Türk firması tercihimdir...
  • üstatlar 55" led tv de hd muhabbeti nasıl olur ekran büyük oldugu için görüntü nasıl olur ?
  • neta 6400 hd nin son yazılım versiyonu nedir arkadaşlar? şu anda bendeki yazılım versiyonu : q2.3.20
  • quote:

Orijinalden alıntı: gookhaanttt

üstatlar 55" led tv de hd muhabbeti nasıl olur ekran büyük oldugu için görüntü nasıl olur ?

Daha önce o tv'de HD yayın izlediniz mi bilmem ama neta 6400'ü takıp atv hd, trt hd gibi kanalları izleme fırsatınız olursa "daha önce neden almamışım bu aleti" diye yakınabilirsiniz. SD(Standart Definiton) yayınlar da gerçekten çok kaliteli. Ekran boyutu büyükdükçe öyle saçma pixellenmeler olmuyor. Deneme fırsatınız varsa bir gün bir yerden ödünç alın kendi gözünüzle görün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redux

neta 6400 hd nin son yazılım versiyonu nedir arkadaşlar? şu anda bendeki yazılım versiyonu : q2.3.20

Sizdeki version son versiyondur. Ben de 6400 kullanıyorum. Daha uzun bir süre yeni yazılım çıkacağını zannetmiyorum bu alet için.
  • Arkadaşlar merhaba,

Bizim evde kablotv var ben odama neta 6400 HD almak istiyorum fakat bildiğiniz üzere kablo tv de yaklaşık 45 kanal var ben netayı alınca yanına sadece 3-4 tane hd kanalmı eklencek(çanak Türksatta iken örneğin türkmax, discovery channel ı izleyebilirmiyim) biraz bilgi verirmisiniz?
    ayrıca çanak kullanmadan kablo tv ile hd yayınları alabilirmiyim?

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalican

Arkadaşlar merhaba,

Bizim evde kablotv var ben odama neta 6400 HD almak istiyorum fakat bildiğiniz üzere kablo tv de yaklaşık 45 kanal var ben netayı alınca yanına sadece 3-4 tane hd kanalmı eklencek(çanak Türksatta iken örneğin türkmax, discovery channel ı izleyebilirmiyim) biraz bilgi verirmisiniz?
    ayrıca çanak kullanmadan kablo tv ile hd yayınları alabilirmiyim?

teşekkürler

Uydu yayınını seyredebilmeniz için çanak antene gerek vardır. Neta 6400 Hd
    ile şu an için Trt Hd, Trt1 Hd, Atv Hd ve A Haber Hd kanalları ile Atv, Show Tv,
    Star Tv, Kanal D gibi bilinen Sd kanalları seyredebilirsiniz.

http://www.netashop.com/asp/product/134/HD-6400-Dijital-Uydu-Alicisi

Madem ki Kablo tv kullanıyorsunuz, Teledünya'ya da abone olabilirsiniz. Neta'nın
    Teledünya uyumlu 8400 Hd modeli işinizi görecektir.Veya Lcd-Led tvnizin Dvb-c
    desteği varsa modül alarak Teledünya'yı seyredebilirsiniz. Bir odada Kablo tvyi
    diğer odada Teledünya'yı seyredebilirsiniz. İkisi beraber şu an 12.5 TL.

http://turksatkablo.com.tr/tv-tarifeler.aspx

http://turksatkablo.com.tr/tv-teledunya-temel-paket.aspx

http://www.netashop.com/asp/product/136/KabloTV-Yayinlari-Teledunya-Uyumlu-HD-Digital-Receiver

• HD8400 ile HD6400 arasındaki fark nedir?

tolga64
    Neta'nın 6400 Hd modeli Hd uydu alıcısı.
    8400 Hd modeli ise Hd kablo tv alıcısı. (Teledünya için)
    cevap varmış teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akif23 -- 20 Mayıs 2012; 23:40:17 >
  • Evet birisi dijital uydu alıcısı, diğeri dijital kablo tv alıcısı.

Uydu yayınlarını seyretmek isteyenler 6400 Hd modelini, dijital kablo tv
    yani Teledünya'yı seyretmek isteyenler 8400 Hd modelini satın almalılar.
  • Arkadaşlar bu iki modelden hangisi daha iyi, ve ya başka 32 - 37 inç LED TV önerilerinize açığım.

Philips 37'' Full Hd Led Smart Televizyon 37PFL4007H
    http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-37-full-hd-led-smart-televizyon-37pfl4007h/productDetails.aspx?productId=evph37pfl4007h&categoryId=163192

Lg 37'' Full Hd Led Televizyon 37LS5600
    http://www.hepsiburada.com/Liste/lg-37-full-hd-led-televizyon-37ls5600/productDetails.aspx?productId=evlg37ls5600&categoryId=163192

Bunlara ek olarak, sd ve hd yayınları net gösteren bir hd uydu alıcısı tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Neta 6400HD düşünüyorum,başka önerilerinizede açığım.
    Şimdiden teşekkürler,hepinize iyi günler.

• Arkadaşlar benim neta 6400 alıcımla trt1 i izlerken ekranın üst kısımında kesikli beyaz bir çizgi beliriyor. sadece trt1 kanalında yapıyor. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fgumus72

Arkadaşlar benim neta 6400 alıcımla trt1 i izlerken ekranın üst kısımında kesikli beyaz bir çizgi beliriyor. sadece trt1 kanalında yapıyor. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

bende de var aynısı. tv den kaynaklı diyordum demek ki cihazdanmıs
  • bu cihaz ile atv hd ve a haber hd dısında baska hd kanal izleyemiyormuyuz
  • 3-4 senedir Neta nın SD kullanıcısı olarak konuşuyorum, Neta 6400 HD 150 TL + Kargo bedava kampanyasından (hepsidijital) dan 18.05.2012 tarihinde aldım, şuan 148 oldu ayrı mesele :) beni yanıltmadı zaten yorumlarıda okumuştum...Neta hem açılması, hızlı kanal geçişi, hemde görüntü kalitesi süper şunu net söyleyebilirim ki HD kanallar ile SD kanallar arasında bir fark göremedim, SD kanallar HD kanallar kadar iyi diyebilirim...Şuan uyduda TRT1 HD (test), TRT HD, Atv HD ve Ahaber HD olmak üzere 4 tane HD kanal var ancak yayıncı iyi kalitede yayın yapıyorsa SD kanallarda çok kaliteli gösteriyor, tabii kanal yayını eski türk filmleri gibi kiltesiz yayın yaparsa ozaman çok kaliteli yayın beklemeyin...Rec tuşu var flash belleği takınca kayıt yapıyor ve kaliteside güzel 1 saat kayıt fenal 1,2 GB ediyor sanırım...Eksi özelliklerini söyleyim kart girişi yok ve ethernet girişi yok ama 150 TL ye de bu kadarı bile fazla ben Atlanta da düşündüm ancak 300 TL atlantaya versem kart girişi var ethernet var ama benve linux larda en önemlisi plugin vs. özellikler yükleyebilmek olmalı yoksa kart birşeye yaramıyor dsmart alsan zaten aile, eğlence gibi paketler kıytırık yayınlar içeriyor. Sinema alsan aylık 50 TL gibi bir paraya geliyor oda çok pahalı ethernet olayıda çok takılma felan oluyor diyorlar ve dilini anlamadığım kanalları da açıkçası izlemek istemem.. Adult izleyecekler varsa alsınlar o başka...
    İşin özüne gelince bu cihazı alın ilerde gigablue tarzı cihazlar ucuzlayınca veya daha özellikli cihazlar çıkınca daha iyisini alırsınız ben öyle yaptım....isteyen olursa görüntü de atabilirim..

• güzel açıklama olmuş eline sağlık bir iki hd sd resimde koysan iyi olur birde yukarıdaki mesajlarda iki arkadaşta olan trt 1 yayınındaki beyaz çizgi sorunu başka kimsede varmı?
  • merhaba,

uzun zamandır uydu alıcı arıyorum benim için önemli olan turksattaki hd kanallarn az olması nedeniyle sd kalitesinin yüksek olması
    bu cihazın isteklerimi karşılayacağına kanaat getirdim.tv LG 50 PM6700 bu tv de nasıl bir görüntü alırım birde resim yada video paylaşan olmamış rica etsem kullanan arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilirmi ona göre hemen sipariş vermeyi düşünüyorum

teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.