Şimdi Ara

Neta 6400 HD (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.646
Cevap
42
Favori
354.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guardian of the Dark

quote:

Orijinalden alıntı: gss2012

quote:

arkadaşlar bu uyduyu alıcam ama en ucuz burayı buldum daha bilmediğim ucuz bir site var mıdır bu arada ankara'da oturuyorum.

http://www.hepsidijital.com/NETA-HD-6400-FULL-HD-Uydu-Alicisi_280068.html#0

Ulus konya sokakta neta bayi var ordan alabilirsin ben ordan almıştım .... internetten sipariş vermek istemiyorsan...

hepsidigital.com dan aldım sorunsuz alışveriş oldu hocam teşşekürler. bu arada trt hd frekans değiştirmiş sanırım çalışmıyor atv hd felan var fakat trt hd yok.

evet yeni frekans :

11041 V 8400 bu frekansı taratırsan çıkacaktır...

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bu uyduyu alıcam ama en ucuz burayı buldum daha bilmediğim ucuz bir site var mıdır bu arada ankara'da oturuyorum.

http://www.hepsidijital.com/NETA-HD-6400-FULL-HD-Uydu-Alicisi_280068.html#0

Ulus konya sokakta neta bayi var ordan alabilirsin ben ordan almıştım .... internetten sipariş vermek istemiyorsan...

hepsidigital.com dan aldım sorunsuz alışveriş oldu hocam teşşekürler. bu arada trt hd frekans değiştirmiş sanırım çalışmıyor atv hd felan var fakat trt hd yok.

evet yeni frekans :

11041 V 8400 bu frekansı taratırsan çıkacaktır...

tekrar teşşekürler

• Arkadaşlar Sunny 14200 Hd mi bu mu sizce?

Bir de bu cihaz NTFS harici HDD ye kayıt yapmıyor mu illa ki FAT32 mi olması lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 8 Haziran 2012; 11:44:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Arkadaşlar Sunny 14200 Hd mi bu mu sizce?

Bir de bu cihaz NTFS harici HDD ye kayıt yapmıyor mu illa ki FAT32 mi olması lazım?

Sunny'i bilmiyorum dostum. Ben kullanmadım çünkü.

Neta sadece fat32 destekli. NTFS görmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenedi -- 9 Haziran 2012; 5:05:19 >
  • Bu cihazdan almayı düşünüyorum fakat timeshift özelliği var mı bir türlü öğrenemedim. Bilen varsa bilgilendirebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunes97

Bu cihazdan almayı düşünüyorum fakat timeshift özelliği var mı bir türlü öğrenemedim. Bilen varsa bilgilendirebilir mi?

Malesef dostum timeshift yok.
    Aşağı yukarı bütün mesajları okuduysan cihazdan çok afaki muhteşem özelllikler bekleme. pip, media player, internet ,timeshift, şifre çözsün filan diyorsan bu cihaz olmaz.

Bu cihazı alacak olan arkadaşlar sadece ama sadece; şu an piyasadaki diğer cihazlara oranla SD ve HD yayınlarada çok daha iyi bir görüntü ve hızlı kanal geçişi olduğunu göreceklerdir. birde flash diskine göre kayıt özelliği işe yarııyor. Onun dışında diğr özellikleri bu cihazda aramayın.
    Şu ana piyasada FTA cihazlar 35 ile 70 TL arasında, HD'ler ise 130 ile 1300 TL arasındadır. Bu Neta 6400 HD'nın fiyatına baktığımız zaman 130 TL ile 170 TL arasında oynadı devamlı. Yani en ucuz HD uydu alıcısı diyebiliriz. Ama ucuz olmasına rağmen "çok güzel görüntü kalitesi ve çok iyi diyebileciğimiz kanal geçişi mevcut. Şifre çözmeyle işi olmayan media player özelliği istmeyen arkadaşlar bu cihazı alsın. Şahsi fikrim şifre çözme işini bilgisayarın tv kartıyla, film izleme işini media player'la, tv izleme işinide neta'yla çözüyorum. Uydu cihazı alacaklara tavsiyem bu. Kim nederse desin cihazlar amacından fazla özellikler taşıdığı zman malesef maliyet politikası yada satış stratejisi yüzünden kaliteden ödün vererek imal ediliyor. Adam her formatı destekleyen uydu alıcısı yapmış ama işlemciyi dandik takmış. Eee sonuç; görüntü kalitesi berbat ve kanal geçişi vasat Full HD videolarda takılma ve hüsranla sonuçlanıyor. Tabi bunu söylerken 800 yada 1000 TL'lik Dreambox 800 Hd gibi cihazları bu klasmana koymuyorum.

• bu cihaz ile seyredilebilecek kanalların listesini nerede bulabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkwarmage -- 9 Haziran 2012; 16:28:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkwarmage

bu cihaz ile seyredilebilecek kanalların listesini nerede bulabilirim.

normal uyduda hangi kanalları izliyorsan onlar birde trt1hd,trthd,atvhd,ahaberhd.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

quote:

normal uyduda hangi kanalları izliyorsan onlar birde trt1hd,trthd,atvhd,ahaberhd.

cevap için tşk. Ama listeyi görebileceğim bir yer yok mu ? Benim için önemli olan hangi çocuk kanallarının olduğu.
  • Resimlere ve yorumlara baktım da benim 500s i takas edesim geldi. Malum cs bitiyor yavaş yavaş. 500S ya da diğer dreamboxlardan neta ya geçen var mı. SD yayınlarda görüntü kalitesi ne oranda değişiyor ?
  • arkadaşlar bu akşama kadar sorunsuzca izlediğim avrupa kupası maçlarını seyredemiyorum..aynı uyduya bağlı diğer odadaki cihaz sorunsuzca macları gösteriyor.

varmı aynı sorunu yaşayan??
  • quote:

quote:

quote:

cevap için tşk. Ama listeyi görebileceğim bir yer yok mu ? Benim için önemli olan hangi çocuk kanallarının olduğu.

1- Yumurcak
    2- TRT çocuk
    3- Minika
    4- Minika go
    5- Cartoon network
    6- Disney Channel
    7- Karamel
    8- Planet çocuk

• quote:

Orijinalden alıntı: Judge Dredd

quote:

quote:

quote:

1- Yumurcak
    2- TRT çocuk
    3- Minika
    4- Minika go
    5- Cartoon network
    6- Disney Channel
    7- Karamel
    8- Planet çocuk

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

• bende neta 6400 hd uydu alıcısı almayı düşünüyorum. bende eski bi çanak sistemi var. lnb ve kabloları değiştirmeye gerek var mıdır? değiştirirsem görüntü kalitesi fark eder mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kzsan

bende neta 6400 hd uydu alıcısı almayı düşünüyorum. bende eski bi çanak sistemi var. lnb ve kabloları değiştirmeye gerek var mıdır? değiştirirsem görüntü kalitesi fark eder mi?

Ne kadar eski? Sinyalde gürültü yapıp kayıp sebebi olacaksa tabii ki değiştir. 20 metre kablo+ lnb toplamda 20-25 liraya gelir. Daha sağlıklı olur. 0.3 db hassasiyetli basit bir lnb yeterli olacaktır. Ben 4.5TL'ye aldım 0.3'lük lnb ve sorunsuz çalışıyor Neta 6400 ile. Kablo da sıfır. Fırtınalar koptu yine de hiçbir kanalda sinyal yok demedi. Seviye 85-95 arası hep. Çanak anten sağlamsa sıkıntı yaşamazsınız bu cihaz ile. Görüntü kalitesine gelince. Aynı tür kablo kullanacaksınız kalite farkı olmaz ama donup durursa işte o zaman kalitesiz bir keyif olur

• quote:

Orijinalden alıntı: cenedi

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Arkadaşlar Sunny 14200 Hd mi bu mu sizce?

Sunny'i bilmiyorum dostum. Ben kullanmadım çünkü.

Neta sadece fat32 destekli. NTFS görmez.

Bu arada bu cihaz ile kayıt yaptığınız zaman tek dosya boyutu maksimum 1.99GB(ortalama 35 dakika) oluyor. Sonraki kısmını yeni bir dosya olarak kaydediyor. Yani diyelim 60 dakikalık bir program kaydedeceksiniz, record tuşuna bastınız. İlk 35 dakikasını xxx1.ts(mpeg) kalan 25 dakikasını da xxx2.ts olarak kaydediyor. Daha sonra cihazdan izlemek istediğinizde sanırım 35. dakikadan sonra otomatik devam ediyor 2. kısma. Bilgisayara alınca öyle birşey olmuyor tabii ki. Sadece bilgilendireyim dedim...

• arkadaşlar şuanda 46d6000 ile d-smart hd+ kullanıyorum neta 6400 geçsem görüntü kalitesi dahamı iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valorite

quote:

Orijinalden alıntı: kzsan

bende neta 6400 hd uydu alıcısı almayı düşünüyorum. bende eski bi çanak sistemi var. lnb ve kabloları değiştirmeye gerek var mıdır? değiştirirsem görüntü kalitesi fark eder mi?

Ne kadar eski? Sinyalde gürültü yapıp kayıp sebebi olacaksa tabii ki değiştir. 20 metre kablo+ lnb toplamda 20-25 liraya gelir. Daha sağlıklı olur. 0.3 db hassasiyetli basit bir lnb yeterli olacaktır. Ben 4.5TL'ye aldım 0.3'lük lnb ve sorunsuz çalışıyor Neta 6400 ile. Kablo da sıfır. Fırtınalar koptu yine de hiçbir kanalda sinyal yok demedi. Seviye 85-95 arası hep. Çanak anten sağlamsa sıkıntı yaşamazsınız bu cihaz ile. Görüntü kalitesine gelince. Aynı tür kablo kullanacaksınız kalite farkı olmaz ama donup durursa işte o zaman kalitesiz bir keyif olur

10 yılı aşmış olabilir ne zaman aldığımızı hatırlamıyorum . lnb yi ve kabloları değiştirmek gerek o zman. sağolun cevap için.

• Diguturk Dsmart ve Neta6400 HD için SD ve HD yayınları karşılaştirabilir misiniz? Hangisini almak daha mantikli?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvven

Diguturk Dsmart ve Neta6400 HD için SD ve HD yayınları karşılaştirabilir misiniz? Hangisini almak daha mantikli?

Hepsinin platformu kategorisi farklı bildiğiniz gibi. Benim gözlemlerime göre içlerinde en iyisi Neta'nın işlediği görüntüdür. Çünkü ds ve dt'nin verdiği uydu alıcıları hem işlemci olarak hem de ram bellek olarak yavaş kalıyorlar. Kanal geçiş hızı bile yeter netanın. Ama neta FTA(free to air - bedava yayın), diğerleri abonelikli özel yayınları içeriyor. Tercihinize göre seçim yapabilirsiniz. Digiturk HD +'ın görüntüsü neta'ya yakın...
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.