Şimdi Ara

Neta 6400HD ve ATLANTA hd box arasında fark varmı LÜTFEN YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: turoktr

quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Orijinalden alıntı: erd_eru

Ben salt görüntü kalitesi değil cihazın özellikleri ve desteği ya da meraklıların sunacağı kolaylıklar anlamında demiştim.

Bu cihaz, yazılımla, şifreyle vs. uğraşmak istemeyen, sadece görüntüye bakan düz izleyicilere hitap ediyor.
    Burasını anladık. Peki alanlar TRT-3 ten, NTV den, NTV Spordan ya da Star'dan yabancı maç, ya da şampiyonlar liginden maç
    izlemek isterlerse ne olacak?!! Türk oyuncuların oynadığı yabancı liglerden maç izlemek istese izleyemeyecek.
    Şifre değil ama basit bir emu yazılımını uydudan indiremeyecek mi?

Emu özelliği ya da manuel veya yazılımla biss özelliği benim üst katta kullandığım Seoul X3'te var.

Yazılım desteği "0" olan bir cihaz hiçbir şeyden anlamayan emmilerin, teyzelerin 60 lık bir çanakla sadece Türksat üzerinden
    yerli dizi, hanım programı vs. seyredecekleri bir cihazdır. Hatta bu cihaz fazla bile gelir. Ne gerek var 150-160 liralık cihaza?
    Aynı işi yapacak 40-50 liraya bir sürü alıcı var.

benim bilidğim biss ozelliği var türkiyenin büyük çoğunluğu sadece türksat izliyo zaten çalışan işinde gücünde insana bile gerek yok, eve 8 de geliyorum haber dizi biraz show proları yetiyo yani zaten film devri uydudan bitti koy hardiskine 1080p izle yani keşke fta uydu alıcısı alsaydım diyorum yani servırı kapattım %90 turksat izleniyo evde boşuna masraf öğrenci olup bütüngün evde oturan asosyal tipler tvden kalkmaz tabi bütün gün onlara bu ters tabi...

Kardeş 3 tane HD kanal için biraz iyi gösteriyor diye başka bir haltı olmayan HD cihaz alınırmı yav?
    Ne biliym bi modül özelliği, kolayca şifre girme, emu falan olacak ne ala. Yoksa yazık yav o paraya.
    erderunun dedii gibi emmi,deyze cihazı bu cihaz. düz fta yayınlar için 50 liranın altında birsürü cihaz var.
    3 kanal için hd olsa nolur olmasa nolur? 200 para sayacam 3 tane hd seyretcem
    haa birde destek yok emu yok modül yok o yo bu yok yani kusura bakmayın hangi akılla bu ciihazı övüyorsunuzki

Sen sky dan maç seyrettinmi,hd belgesel izledinmi. seyretsen bi daha başka şeye bakmazsın.
    HD cihaz bunlar için alınır. Fiyat performans oranı diye bişiy var.

Ben olsam cihazla hiç uraşmayacaksam sadece haber maber bakıym dersem 40 liraya sierra alırım.
    hd seyrediim,yurtdışı belgeseldi maçdı şöle gözüm gönlüm açılsın dersem param azsa 200 liraya
    2.el drem 800 biraz varsa 800 1. el o da 300 civarı dha çoksa serkan abi diyo ya 450 liraya
    dream 800 see alırım yani değilmi.

kullandım kardeşim işsiz olduğum süre içinde işe başladıktan sonra tv nin t siyle muhattab olmuyon fazla ozellikle yabancı kanallarla ailem zaten bi nane anlamıyodu gavurca kanallardan ne bağlattın bunu diye yakınırlardı:) hafta sonu zaten gezip tozuyon gece gelip haber dizi yetiyo şahsen 200 tl çok bi para değil trt1 hd gelicek 2013 gibi diğer kanallrında gelceği soyleniyo atv ahaberi bile bile hd izlemek hoşuma gidiyo yani sana hitab ediyosa yetiyosa yeter uydudan film izleme devri zaten bitti zaten...samsung ledim var istediğini tak izle 1080p film olarak
    http://forum.donanimhaber.com/m_53894282/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56476700
    ayrıca burdan cihazı övmediğimi görürsün..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Ocak 2012; 19:54:11 >

• Maçla falan ilgin yok herhalde.
    Sen Realin, mesutun maçını bir izle skydan ya saahaya girip oynuyormuşsun gibi sanki.
    Bendeki de öle 1 sınıf bir hd de değil ama server var.

neyse yeni alcak olsaydm senin dediklerin kadar bir seyir için en basit bir cihaz seçer
    30-40 lira verirdim şimdilik ama. türSattan serbest hd ler 30 falan adet olduğunda ancak hd düşünürdüm tabi ilerde.
  • quote:

quote:

quote:

Ben salt görüntü kalitesi değil cihazın özellikleri ve desteği ya da meraklıların sunacağı kolaylıklar anlamında demiştim.

Bu cihaz, yazılımla, şifreyle vs. uğraşmak istemeyen, sadece görüntüye bakan düz izleyicilere hitap ediyor.
    Burasını anladık. Peki alanlar TRT-3 ten, NTV den, NTV Spordan ya da Star'dan yabancı maç, ya da şampiyonlar liginden maç
    izlemek isterlerse ne olacak?!! Türk oyuncuların oynadığı yabancı liglerden maç izlemek istese izleyemeyecek.

Emu özelliği ya da manuel veya yazılımla biss özelliği benim üst katta kullandığım Seoul X3'te var.

Yazılım desteği "0" olan bir cihaz hiçbir şeyden anlamayan emmilerin, teyzelerin 60 lık bir çanakla sadece Türksat üzerinden
    yerli dizi, hanım programı vs. seyredecekleri bir cihazdır. Hatta bu cihaz fazla bile gelir. Ne gerek var 150-160 liralık cihaza?

benim bilidğim biss ozelliği var türkiyenin büyük çoğunluğu sadece türksat izliyo zaten çalışan işinde gücünde insana bile gerek yok, eve 8 de geliyorum haber dizi biraz show proları yetiyo yani zaten film devri uydudan bitti koy hardiskine 1080p izle yani keşke fta uydu alıcısı alsaydım diyorum yani servırı kapattım %90 turksat izleniyo evde boşuna masraf öğrenci olup bütüngün evde oturan asosyal tipler tvden kalkmaz tabi bütün gün onlara bu ters tabi...

Kardeş 3 tane HD kanal için biraz iyi gösteriyor diye başka bir haltı olmayan HD cihaz alınırmı yav?
    Ne biliym bi modül özelliği, kolayca şifre girme, emu falan olacak ne ala. Yoksa yazık yav o paraya.
    erderunun dedii gibi emmi,deyze cihazı bu cihaz. düz fta yayınlar için 50 liranın altında birsürü cihaz var.
    haa birde destek yok emu yok modül yok o yo bu yok yani kusura bakmayın hangi akılla bu ciihazı övüyorsunuzki

Sen sky dan maç seyrettinmi,hd belgesel izledinmi. seyretsen bi daha başka şeye bakmazsın.

Ben olsam cihazla hiç uraşmayacaksam sadece haber maber bakıym dersem 40 liraya sierra alırım.
    hd seyrediim,yurtdışı belgeseldi maçdı şöle gözüm gönlüm açılsın dersem param azsa 200 liraya
    2.el drem 800 biraz varsa 800 1. el o da 300 civarı dha çoksa serkan abi diyo ya 450 liraya

Kardes senin bu dedigin yabanci lig maclarini, bizimkilerin avrupa maclarini, hd belgeselleri nasil izlerim? Atlanta hd box almayi dusunuyorum uygun olur mu? Birde hangi uydulari kurdurmam lazim azersat 46e kurduracagim birde tavsiye ettiginiz baska uydu var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRAT_G_ -- 30 Ekim 2013; 20:16:12 >

• Buyur kardeş sorunun cevabı burda :http://bc.vc/7Z7hmc
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar neta görüntü alımı ve iletimi konusunda alanında profosyonel bir firma.......tüm otobüslerde gemilerde görüntüyü alma ve iletme işi netanındır, bu konuda teknolojileri ileridir.

adamlar receiver işini boş zamanlarında yapıyo :)

neta 6400 ve tkgs li yeni neta 6500 sti işlemcilidir ve hem sd hemde full hd 1080 görüntülerde çok net kaliteli seyir sunar.....

lcd lerde biraz karanlıktır ama led lerde çok daha iyi sonuç verir
    atlanta donanımda iyidir ama sd ve hd yayınlarda netadan üstün ve hızlı değildir.....

ayrıca netanın sinyal yakalama gücü olumsuz hava koşullarında bile kendini ispat etmiştir ve bu yüzden özellikle iç ege, iç anadolu ve doğu anadolu da en çok tutulan receiver netadır.
    yani neta iş makinesidir boyalı bebek değildir.

akşamdan akşama tv seyretmek isteyen biri için neta aradığını fazlasıyla verir........

daha ucuzu aranıyorsa sunny 14000 serileri de sd ve hd yayınlarda tutulan bir receiver dır...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohri Memleket -- 15 Ocak 2014; 15:16:50 >

• ya ben ıvır zıvırla uğrasamamNeta6400 ü alsam baska bişeye gerek varmı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.