Şimdi Ara

Neta 6500-YANLIŞ KANAL AYARI VEYA SİNYAL SORUNU, Çözebilen Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • neta 6400 ve 6500 modellerinde ortak olan bu problemi çözebilen var mı arkadaşlar? bağlantılarda bi sıkıntı olsa önceki uydu alıcısında ortaya çıkardı diye düşünüyorum. bunun direkt cihazla ilgisi var gibi geliyor. yardımlarınızı bekliyorum yetti canıma bu problem.

• quote:

Orijinalden alıntı: hbsv

neta 6400 ve 6500 modellerinde ortak olan bu problemi çözebilen var mı arkadaşlar? bağlantılarda bi sıkıntı olsa önceki uydu alıcısında ortaya çıkardı diye düşünüyorum. bunun direkt cihazla ilgisi var gibi geliyor. yardımlarınızı bekliyorum yetti canıma bu problem.

Konuyu eksik ve anlamsız anlatmışsınız.Ne değiniz anlaşılamıyor lütfen okunaklı ve anlaşılır anlatırsanız yardımcı olunabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

quote:

neta 6400 ve 6500 modellerinde ortak olan bu problemi çözebilen var mı arkadaşlar? bağlantılarda bi sıkıntı olsa önceki uydu alıcısında ortaya çıkardı diye düşünüyorum. bunun direkt cihazla ilgisi var gibi geliyor. yardımlarınızı bekliyorum yetti canıma bu problem.

Konuyu eksik ve anlamsız anlatmışsınız.Ne değiniz anlaşılamıyor lütfen okunaklı ve anlaşılır anlatırsanız yardımcı olunabilir.

sorunu zaten başlıkta büyük harflerle anlattım. yayın sırasında ortaya çıkan 'yanlış kanal ayarı veya sorunlu sinyal' uyarısı. bu sorunu yaşayan arkadaşlar zaten rahatlıkla anlayabilirler diye öyle yazdım. sinyal seviyesi ve kalitesi % 70 in üzerinde iken pat diye 'yanlış kanal ayarı veya sorunlu sinyal' uyarısı ile karşılaşıyorum. bir kanal ileri veya geri gidip tekrar aynı kanala gelince o uyarının çıktığı kanal birden düzeliyor. ben bunun çanaktan gelen sinyal ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.

• Sorunuzun yanıtı eski yazılıma dönün.Yazılım sorunu var bakıp böyle yazınca o makinanın ne kadar dandik olduğu ortada demekki....
  • cihazın eski yazılımı yok. neta 6400 değil çünkü. neta 6500 modelinden bahsediyorum. eskiye dönüşün kapalı olduğu bir cihaz.
  • quote:

cihazın eski yazılımı yok. neta 6400 değil çünkü. neta 6500 modelinden bahsediyorum. eskiye dönüşün kapalı olduğu bir cihaz.

Neta bölümünde fatihmc diye satıcı var konuyu bu dostumuza sorun sizi daha detaylı bilgilendirsin...Buradan devam edin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_53894282/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

Sorunuzun yanıtı eski yazılıma dönün.Yazılım sorunu var bakıp böyle yazınca o makinanın ne kadar dandik olduğu ortada demekki....

hocam bilmedigin cihaz hakkında yorum yapmazsan daha ıyı olur

cıhaz durduk yere sınyalı kesıyorsa butun model dandık denmez

cıhazınızda tuner sorunu var denır servıse yonlendırılır

bılmıyorsan yazmayın yazmak zorunda degılsıniz ıyı gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 23 Aralık 2013; 17:41:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tv ve uydudan anlayan var mı
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bu modelde sorun yoktur bana cektınız mesajlarda anlık kesılme yazmadınız

((((bunu tek kanala indirgemek yanlış olur. atv azerbaycan kanalı örneğin. bu kanalı hiç açmıyor. diyeceksiniz sinyal yoktur, sinyal var kalitesi de yüksek ama kanalda bu uyarı çıkıyor. dün cnn türkü izliyorum. sinyal kalitesi ve kuvveti en yüksek kanallardan. dondu ve ardından bu uyarıyı verdi. kumanda aracılığıyla bir sonraki kanalı açıp tekrar cnn türke döndüm. sorun düzelmişti. bu sorunu çeşitli kanallarda yaşıyorum. ve hepte aynı işlemi yapınca kanal düzeliyor. ben bunun benim bağlantılardan tesisattan olduğunu düşünmüyorum. çünkü bir önceki uyduda böyle bişey yoktu. sürekli hale geldikçe çok canımı sıkıyor. )))))

öncelıkle azerı kanalları azerspace uydusuna gectıler sınematvler yok sırıus uydusundalar

olmayan uydu kanalalrı nasıl acsın

cıhazınız kanalı ızlerken durduk yere sınyal yok yazısı cıkarsa tunerı bozuk gb gorunur anlık sınyal sorununu yazılımla çözemezsınız

mavı kıtapcıkta yazan fabrıka adresıne aras kargo ıle gonderın

kutu ıcerısınede tuner arızası yasadıgınızı yazıp ekleyın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 23 Aralık 2013; 15:22:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

quote:

bu modelde sorun yoktur bana cektınız mesajlarda anlık kesılme yazmadınız

((((bunu tek kanala indirgemek yanlış olur. atv azerbaycan kanalı örneğin. bu kanalı hiç açmıyor. diyeceksiniz sinyal yoktur, sinyal var kalitesi de yüksek ama kanalda bu uyarı çıkıyor. dün cnn türkü izliyorum. sinyal kalitesi ve kuvveti en yüksek kanallardan. dondu ve ardından bu uyarıyı verdi. kumanda aracılığıyla bir sonraki kanalı açıp tekrar cnn türke döndüm. sorun düzelmişti. bu sorunu çeşitli kanallarda yaşıyorum. ve hepte aynı işlemi yapınca kanal düzeliyor. ben bunun benim bağlantılardan tesisattan olduğunu düşünmüyorum. çünkü bir önceki uyduda böyle bişey yoktu. sürekli hale geldikçe çok canımı sıkıyor. )))))

öncelıkle azerı kanalları azerspace uydusuna gectıler sınematvler yok sırıus uydusundalar

olmayan uydu kanalalrı nasıl acsın

cıhazınız kanalı ızlerken durduk yere sınyal yok yazısı cıkarsa tunerı bozuk gb gorunur anlık sınyal sorununu yazılımla çözemezsınız

mavı kıtapcıkta yazan fabrıka adresıne aras kargo ıle gonderın

kutu ıcerısınede tuner arızası yasadıgınızı yazıp ekleyın

ben onu tamamen örnek olsun diye söyledim. hadi o öyle. cnn türk için ne diyeceksiniz. ben artık hangi kanalda yaptığını aklımda tutamadığımdan en son hangi kanalda yaptıysa o kanalı söylemek durumunda kalıyorum. bugün oturup izlesem belki de kanal d de yapacak anlatabildim mi? şimdi azerspace diyosunuz da sinyali olan bir kanal nasıl açılmasın? idman tv hiç gözükmüyor örneğin. bunu anlarım. anlamadığım nokta bu uyduyu niçin bu kadar hiddetle savunduğunuz.

• hbsv H kullanıcısına yanıt
    hocam hala bılmeden yazıyorsunuz

azerı kanalları azerı uydusuna gectı dıyoruz sen sınyal gozukuyor dıyorsun

çanagın varsa ızlersın yoksa sınyalım yok cıhazım bozuk deme ıyı gunler
  • fatihmc kullanıcısına yanıt
    bir kanaldan yola çıkmıyorum ki ben. yaşadığım sorunun yanı sıra ekstra olarak da bunu söyledim. bir kanal uydu değiştiriyorsa sinyal almaması gerekir. bu bir. ikincisi madem siz biliyorsunuz derdime derman olmanızı bekliyorum. ben uydudan ve kullandığım tek çanaktan olağanüstü bişey beklemiyorum. söylediğim kanal sadece bir örnekti. asıl yaşadığım problem normal kanallarda. sürekli kanallarda verdiği bu hatayla insanı çileden çıkarıyor. bilmem anlatabildim mi?
  • yukarda ne yapmanı gerektıgınız yazdık fabrıkaya gonderın tamır etsınler ıyı gunler
  • Bende aynı sorun var aniden tüm kanallar gidiyor.Kimse bu sorundan bahsetmemiş heralde benim uyduda bir sorun var diye yazmamıştım şimdiye kadar ama olay ciddi durup dururken çat diye sol üstte "YANLIŞ KANAL AYARI VEYA SİNYAL
    SORUNU" diye uyarı veriyor.Bazen gün içinde birkaç kez çıkıyor bu uyarı.Bazen sadece uyarı çıkan kanal kararıyor bazende tüm kanallar gidiyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TECHTRONİC

Bende aynı sorun var aniden tüm kanallar gidiyor.Kimse bu sorundan bahsetmemiş heralde benim uyduda bir sorun var diye yazmamıştım şimdiye kadar ama olay ciddi durup dururken çat diye sol üstte "YANLIŞ KANAL AYARI VEYA SİNYAL
    SORUNU" diye uyarı veriyor.Bazen gün içinde birkaç kez çıkıyor bu uyarı.Bazen sadece uyarı çıkan kanal kararıyor bazende tüm kanallar gidiyor...

senin cihazın modeli ne
  • 6400 bendeki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TECHTRONİC

6400 bendeki.

servise vermeyi denedin mi?
  • hbsv H kullanıcısına yanıt
    Yok hiç denemedim çünkü 1 saat vaktim olmuyor gündüzleri haftasonuda dahil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.