Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 NETAC Taşınabilir SSD 250GB Type-C Satın Al 26 Mayıs 2021 00:36 1 1 NETAC Taşınabilir SSD 250GB Type-C Ürün NETAC marka 250GB taşınabilir SSDdir. Type-C girişe sahiptir. (İçerisinden kablosu çıkmaktadır)Ürün sıfırdır. Üzerindeki koruma bantları ve jelatinleri durmaktadır. Ürün yurtdışından tarafıma 2 adet gelmiştir. Bir tanesini açtım kullanıyorum diğerine ihtiyacım olmadığı için satılıktır.Ürün gayet yeterli hızlardadır. Çeşitli incelemelerini izleyebilirsiniz.NETAC markası kendini kanıtlamış gayet kullanışlı ve kaliteli bir markadır.Ürünün boyutlarını görmeniz açısından kendi kullandığım ürünün yanına versatil kalem ekleyerek boyutunu gösterdim.Ürünün içerisinden Type-C kablosu ve orijinal kılıfı çıkmaktadır. Fiyat: 280₺dir. Pazarlık YOKTUR.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 280 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILMIŞTIR - Asus TUF RTX 3060 Ti OC - SATILMIŞTIR [SATILDI] SATILMIŞTIR //// Corsair HX1000i Platinum + Type3 Beyaz Sleeve Seti [SATILDI] Asus VG259QM 280Hz IPS Monitör Ninjutso Katana Superlight - Türkiye Garantili