hocam sızınde mı upload yuksek |
NetBone Telekom 100 mbit 349 TL (5. sayfa)
-
-
Hayır, upload bende normal. 33 civarı çıkıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nazar değmesin o kadar küçük firma kullandım en sorunsuz netbone oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 3 Ağustos 2023; 12:53:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Web sitesindeki 200 fiyatı 289 olmuş, 500/1000 fiyatları çok yakında yazmaya başlamış. Aradım, ağustos 15te yeni fiyatların açıklanmasi bekleniyor dediler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TT fiyatlarının bir tık altı olur muhtemelen hocam.
-
Hocam upload nasıl öyle çıktı ya :D
-
bilmiyorum ki geçtiğim günden beri buraya böyle
-
Uyuyan yılanı uyandırma
ComNet saçma işler yapmaya başladı. 500/1000 fiyatları açıklansın geçmeyi düşünüyorum NetBone'a. @Ertugrul112 Hocam siz memnun musunuz? Var mı sıkıntısı?
-
Taahhüt bitmek üzere Türk telekom çılgın rakamlar söylüyor. Telekomda pingim 49 50 fiber olmasına rağmen. Bir iyileşme olur mu ? Deneyimleriniz nasıl aktarırmısınız ?
-
10 gün oldu netbone geçeli harika suanda nazar değmesın hıcbır kesinti donma kasma yok allaha sükür
-
netbone tavsiye ederim fiber kullanıyorum kesinlikle hızlı ve donma kesilme yok internette memnunum
-
fazla para almasınlar benden:)
-
Almazlar, neye dayanarak alacaklar?
ComNet geçiş yapmadığı için 400₺ kurulum ödemesini her türlü yapacağız galiba. Onu iptal etme gibi şansımız yok mu ya?
-
Merhabalar;
sabit ip fiyatları nedir? bilen var mı sitesinde bulamadım?
-
Merhaba arkadaşlar şu prıogramı indirip alt taraf full kırmızı mı yoksa grafik halinde girinti çıkıntı ya da sabit mi gidiyor bakabilir misiniz?
Başka bir iss kullanıyorum alttaki gibi rezaleti yaşıyorum...
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F17B5020F -- 28 Ağustos 2023; 21:14:40 > -
Var mı ekran görüntüsü?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X