Merhaba, inanın ki sorun bizlik değil, biz müşteri mağdur olmasın diye hala hattını da açık tutuyoruz umarım en kısa sürede karşı taraf durumu çözebilir. |
NetBone Telekom 100 mbit 349 TL (47. sayfa)
-
-
Daha fazla uzamasın diyorsunuz ama hep kendinizi haklı çıkarmışsınız. Evet uptime yüksek ama ya gerisi?
Kesinti Telekom kaynaklı değildi. Web sitenize dahi giremedik. Üzerine açıklama gelmedi. Sizin siteniz aktifken hiç bağlantımda gitmedi, doğruya doğru.
2024-569 nolu 27.11.2024 tarihli destek talebine ne zaman cevap verdiniz?
-
Evraklar eksiksiz yüklendi. Red geldi. Dün tekrar başvuru yapıldı.Onaylar mısınız?
-
Size nasıl ulaşacağım ? Sitenizdeki telefon numarasını arıyorum açan yok.5 dk bekledikden sonra telefon otomatik kapanıyor.Oim den destek kaydı gönderdim bakan yok.Yeni geçtiğim evde türktelekom altyapısı yok.Hattı kapatıracağım ama ulaşamıyorum.En son çare BTK şikayet açacağım. -
Allah yardımcınız olsun. Ben çıktım kurtuldum
-
@Birkanbey size özel mesaj atabilirmiyim.
-
Doğu Karadeniz Netbone kullananlar pıgn paket loss bilgilerini verebilir mi ? Netbone Türkiye çıkış noktası neresidir.
-
Telefona kimse bakmıyor nasıl ulaşacağız firmaya bilen var mı ?
-
Çıkış noktası istanbul hocam
-
oldukça şikayet var galiba m.temsilcine ullaşım konusunda peki Türktelekom altyapısını kullanıyosunuz
-
Türk telekom altyapısından hizmet veriyor hocam firma genelde bölgeden bölgeye altyapı kalitesi değişiyor.
-
Fiberine geçtim performans gayet tatmin edici. Geçtiğimden beri bir kere bile kesilme yaşamadım.
-
Temmuz ayından beri İstanbul Pendik Kurtköy bölgesinde FTTH kullanıyorum.
Telekom kaynaklı bölgesel sorunlar hariç, firma kaynaklı bir kesinti yaşamadım.
Netbone ile, Turknet veri merkezinde bulunan, benim için gerçekten önemli olan bir sunucuma erişim sürem; Turknet VAE FTTH'dan daha hızlı erişim sağlamaktayım.
Turknet veri merkezinde bulunan sunucuma Turknet VAE ile 6ms eriştiğim sunucuya, Netbone VAE ile 4ms ile erişiyorum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoLeRiNe -- 31 Aralık 2024; 11:31:38 > -
Hattı kapatmak için başvurdum, 31 aralıkta kapanacak dendi ama hâlâ açık hat. Sizden çıktı artık iş dendi ama insan yine de rahat olmuyor. Sorun çıkmaz umarım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X