Hocam daha önce anlatmıştım, bu güncellemeyi Telekom müdürlüğünün yapması gerekiyor, onlarda yardımcı olmuyor genelde. Benim yaptığım gibi kampanya bulup sıfır kurulum yaptırmanız işin en kolay yolu, sonra yine bu firmaya ya da istediğiniz firmaya geçiş yaparsınız. Ben iki aboneliğimde de böyle yaptım. Şuan migros kampanya kapsamında ücretsiz kurulum sağlıyor. Arayıp bilgi alın isterseniz, link aşağıda. |
NetBone Telekom 100 mbit 349 TL (43. sayfa)
-
-
Bakayım, teşekkürler. TT'nin düzelteceği yok.
-
İnterneti giden var mı? Yoksa bölgesel bir arıza mı yaşıyorum..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de gitti. Tam da Osimhen uçağını izlerken gitti ya :D
-
Ben de uçağı takip ediyordum hocam. Bu hafta 2. oldu bu. Site de patlamış. Yani yakışmıyor açıkcası böyle bir durum NetBone'a.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömürcan -- 3 Eylül 2024; 1:51:31 >
Her gülün bir dikeni oluyor maalesef, birazdan düzelir.
-
adamlara ulaşamıyoruz telefon hattında kimse yok, bu kadar sorumsuz mu bu firma?
-
10UN ne Netbone'ye pm den yazın isterseniz.
-
Merhaba, buyrun ben destek olmaya çalışayım size.
-
Başvuru sürecim ile alakalı hala geri dönüş alamadım, aktivasyon ücretini de ödedim. Günlerdir geçiş olmadı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
özelden adınızı soyadınızı yazarsanız destek olmaya çalışayım size.
-
Başvuru yaptım Migrosnet'e ama altyapı, port yok diye fibersiz kaldık yine. Apartmanda her daireye kablo getirmişler ama bağlantıya izin vermiyorlar. İlla onlardan alacağız interneti yani. Ben anlamadım bu işi, fiber bağlatmamak için ellerinden geleni yapıyorlar. @NT2L
Öte yandan Netbone'u arıyorum bir gelişme var mı diye adres değişikliği ile ilgili ama ulaşamıyorum. Bu olay can sıkıcı açıkçası. Ben 10 dakika da beklerim açan olsa telefonu ama telefonu açan yok. Az çalışan olabilir de bu şekilde bi' iletişim olmamalı. @10UN @Netbone
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 6 Eylül 2024; 15:59:5 > -
Adres sorgulamasında fiber aktif görünüyor mu? Aktifse satışa açık olmalı.
Müdürlük yakınsa müdürlüğe uğrayıp durumu detaylı anlatın, belki halden anlayan biri çıkar. Altyapı satışa açıksa son çare güncel kapı numarasına nakil istemek. Nakil ücreti çıkar bu durumda da.
Goknet'te FTTX-V1(GPON) ve boş port var gözüküyor. Sizin verdiğiniz sitede durum bu:
Müdürlüğe gidildi de müdürlükte internet satmaya çalışıyorlar, yardımcı olmuyorlar. 35 mbit'i 650 TL'ye vermeye çalışmışlar. Nakil ücreti çok değilse ödenebilir de Netbone'a ulaşmak cumhurbaşkanına ulaşmaktan zor. Bir de nakil olacak da bir daha Türk Telekom'a başvuru yapacaklar da fiber bağlanacak. 2 ayı bulur o iş. Türk Telekom'dan taahhütsüz internet bağlatıp başka firmaya geçmek gerekiyor sanırım, başka seçenek bırakmıyor Türk Telekom.
-
Ekran görüntüsüne göre her şey yolunda hocam, firma nasıl boş port yok dedi anlamıyorum.
Netbone oimden ticker açarak aranma talep edin belki öyle ulaşırsınız.
@Black_Wolf14 altyapı aktif görünmüyor yeşil olması lazım o satırlardan birinin. dediğin gibi tt abonesi olunsun, farklı iss ler görmesin diye belli bir süre böyle yapılıyor olabilir, btk şikayeti, sonra cimerden ulaştırma bakanlığına yaz.
-
Bu tip sitelerde değişik sonuçlar verebiliyor. Normalde adres doğru olsaydı fiber bağlanacaktı 24 ağustosta. TT ekipleri gelmişti eve. Pazartesi yine müdürlüğe gideceğim adresi değiştirmek için ona göre hareket ederim artık. BTK ve Cimer şikayetlerini de yaparım pazartesi yardımcı olmazsa Türk Telekom.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X