Genel bir problem yaşıyorlar galiba. Yaklaşık 1 saattir Ankara'da da yok. |
NetBone Telekom 100 mbit 349 TL (45. sayfa)
-
-
Sancaktepedeki internetim
43 dakika once gitmiş az once gelmiştir.
Bu cesit bir kesilmeyi 3 ay once tekrar yasamis; yine maximum 60-120dklik bir kesinti ardindan internetim geri gelmisti.
Netbonedaki 1yili askin beraberligim suresince yasadigim kesinti bugun dahil 3 olmuş ve magduriyetim onceki vdsl poyraznet ve adsl turk telekom abonelik faciali gecmisime nazaran cok cok az gerceklesmis ve 100mb hizim 80-90 arasi gunluk stabil seyirde devam etmistir . Umarim bu performans devam eder.
Not: online oyun oynamayan, canli yayin yapmayan ve haliyle teknik hiz terim ve detaylarina hakim olmayan siradan bir kullanici oldugum hesap edilerek yaptigim netbone memnuniyet yorumunu degerlendiriniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legen wait for it dary -- 21 Kasım 2024; 18:38:10 > -
İnternet geldi ama siteye giriş yapılamıyor faturaları hatırlatmadan kesmiyorlar Şikayetvarda da bir çok kişi şikayette bulunmuş ilk zamanlar memnundum ama şu an değilim.
-
Müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor, destek açıyorum bakmıyorlar internet yok ışık kırmızı 3 gündür -
Tekrar İnternet yok. İstanbul -
bende de koptu simdi sitelerine de girilmiyor battılar mı acaba -
Sancaktepe yine gitti. Övdük nazar değdi -
Bende bağlantı geldi Kocaeli/Gebze
-
Sancaktepe geldi (kesinti 10dakika surdu) -
Benim de fatura kesilmiyor. Bir de daha önceden yazdığım dns sorunu hâlâ devam ediyor. 2 dns belirlemişler biri google dns biri cloudflare nedense. 1.1.1.1'se ilki ikinci de 1.0.0.1 olur normalde. Burada 1.1.1.1 ve 8.8.8.8 kullanılmış. Çalışan mı az sorun ne acaba. İlk defa fatura kesilmemesi gibi bir sorun yaşıyorum. Her seferinde fatura kestirmek sıkıntı.
-
kesinti olayı bende de yaşandı 10 dk sürdü. geçten günde kesinti yaşanmıştı. fatura kısmına gelirsek hem oim yazdım hem aradım fakat kimse cevap vermedi. 3-4 aydır fatura ödeyemiyorum. bakalım sonuç ne olacak?
-
faturalar 3 ayda 1 kesiliyor sistemlerinden dolayı böyleymiş
-
Gerçekten böyle mi? Yahu, bu şirket bu işi spor olsun diye mi yapıyor? "Bize zamanında ödemeseniz de olur!" demenin arapçası gibi...
Genel konuşuyorum: internet fiyatları zaten yeterince yüksek. Bunu aboneye 3 ayda bir de olsa 3 katı olarak ödetmenin mantığını anlayamadım.
-
Abonenin faydası bir durum bu önödemeli değilse?
3ayda bir tahsilat yapıyorlarsa ve önödemeli değilse tebrik ederim şu yüksek faiz ortamında kuruş hesabında değiller. 10gün gecikti diye yasal düzenlemelere aykırı olsa bile açma/kapama bedeli alan operatörleride biliyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curky -- 24 Kasım 2024; 15:41:50 > -
VDSL alan bir arkadaşım netbone'un aşırı yavaşladığını söylüyor aynı sokaktayız. bende sorun yok fiber. ama o vdsl. ve netbone'a ulaşamıyormuş hiç. sizde durum nedir VDSL'ciler?
-
Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. geçmeden önce bir usta çağırarak altyapıyı tamamen değiştirdim ve o şekilde geçtim. altyapım max 85 Mbps destekliyor. ilk 2-3 ayda 65-80 arası alıyordum.(yer Istanbul). şimdi maalesef 55 Mbps geçmiş değilim. Bazenleri pingte çıkıyor. birkaç saate geçiyor. biraz uzattım kusura bakmayın.
-
Bu kadar saçma bir firma olamaz. Ne desteğe bakıyorlar. Ne fatura çıkarıyorlar. -
10 gün oldu firmaya ulaşamıyorum. Battılar herhalde. -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X