Şimdi Ara

NetBone Telekom 100 mbit 349 TL (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
935
Cevap
20
Favori
51.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Firmaya talep açtım. 1 hafta telefonla aradım. Bir zahmet kendileri ulaşsın.
  • yimust kullanıcısına yanıt

Orası doğru; siz de haklısınız.NetBone Telekom 100 mbit 349 TL 

• Lanet firma hala yok

Hocam sizler nasıl ulaşamıyorsunuz anlamadım. 1 hafta önce farklı bir firmaya geçiş için faturalandırma ve geçiş onayı için aradım. 2 saat içerisinde kullandığım tüm ayların faturalarını çıkarıp ödedikten sonra geçişimi onayladılar. Ne faturalarda sorun çıkarttılar nede churn onayında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömürcan -- 9 Aralık 2024; 20:52:49 >
  • Ömürcan kullanıcısına yanıt
    NetBone Telekom 100 mbit 349 TL

Herşey ortada

hangi firmaya geçtiniz vdsl mi fibermi ?

• erdenx E kullanıcısına yanıt

VDSL altyapı - TürkNet

Ben NetBone'dan çok memnundum. Eğer oyun oynamak dışında farklı şeyler yapıyorsanız kesinlikle hiçbir şekilde başınızı ağrıtmaz ama maalesef oyun konusunda ping sorunları var ki Onur Bey'de forumda bir konuda amaçlarının düşük ping vermek değil kesintisiz hizmet olduğunu vurgulamıştı.

Geçmek isteyenlere ayrılmış olsam bile kesinlikle tavsiye ederim. Normal ev kullanıcıları için sıkıntısız hizmet veriyorlar.

• Comnet'ten, Netbone'a geçiş yapmak ve ''Engelsiz VDSL veya Fiber İnternet

'' tarifesini tercih etmek istiyorum. Fakat sitenizden başvuru yapamadığım gibi E-devlet üzerinden başvuru tamamlama şansımda yok. Bana geçiş konusunda yardımcı olabilir misiniz ve gerekli belgeler nelerdir? Teşekkürler.

Ben Trakya'dayım. Turknet'te Faceit Alman sunucularında sıkıntı yaşadım. Fixnet iyi ama Marmara dışında sıkıntı yaşayanlar gördüm onda da. Netbone'da ise daha önceden yazdığım DNS ayarı hâlâ değişmedi. Normalde DNS'ler 1.1.1.1, 1.0.0.1 diye girilir. Onlarda nedense 1.1.1.1, 8.8.8.8. Cloudflare'de sorun çıkarsa Google DNS olsun kenarda mı demişler ne demişler anlamadım.

• Eğer onay alabilirsem netinternete geçeceğim. Churn işlemlerini başlattım. 1 aya onay verirler herhalde.

• Merhaba,

henüz netinternet firmasından tarafımıza iletilen bir churn talebi yoktur . olduğu takdirde 1 ay bekletmek gibi bir niyetimiz hiç yoktur.

• Arkadaşlar uzak durun müşteri hizmetleri yok ulasilmiyor ve kopmalar çok yüksek ben iptal ettirdim başınız ağrır benden söylemesi.
  • sile S kullanıcısına yanıt

Merhaba.

Diyarbakır adına konuşmak gerekirse 4-5 kişi olarak ftth alt yapısında 1 yıldan fazladır netbone kullanıyoruz.

Bugüne kadar faturaların geç kesilmesi dışında başka bir sorun yaşamadık.

Müşteri hizmetleri konusunda ise sorun yaşamadığımız için aramadık. Aramadığımız için de kalitesi konusun'da bu kısma bir şey diyemem.

Az önce şirketin üst yetklisi Uğur abi ile görüştüm. Sağolsun zamanında özel olarak bana numarasını vermişti.

Arada arar konuşuruz gelişmeler konusunda bilgiler alırım.

Az önceki konuşmam'da herşeyin iyi gittiğini ve bireysel kullanıcılar için alım konusun'da aceleleri olmadığınız beyan etti.

Burdan şunu anlıyoruz ki belli bir vizyon'da hareket ediyorlar. Para kazanmak onlar için daha çok ikinci kısımda yer alıyor.

Dolayısıyla sektör'de diğer batan iss gibi kampanya yapıp sorunlu arızalı kullanıcılar toplamak istemiyorlar.

Düşünün benim kaç aylık faturam vardı içer'de muhasebeci özel olarak aradı ve tatlı tatlı konuşup çözdük.

Yani adamlar galiba kemik bir kullanıcı sayfasına hitap etmeye amaçlıyor.

Hani diyorsunuz ya arıyoruz kimse yok falan evet bazen adamlar ortada yok ama olmamalarına rağmen internet tıkır tıkır kesintisiz kullanabiliyoruz.

Son olarak yaşadığınız talihsizlik için üzgünüm. Hakkınızda hayırlısı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arseyus -- 12 Aralık 2024; 12:32:4 >

• Arseyus kullanıcısına yanıt

Böyle hizmet olmaz.

Faturaların kesilmemesi sorun. Yapacak otomasyonları yokki elle sisteme giriyorlar.

Gün içinde kesinti oluyor, kendi siteleri dahil çalışmıyor. Herhangi bir açıklama yapmıyorlar.

Yazılan destek taleplerine cevap verilmiyor.

Telefon ediyoruz 1 hafta ulaşamıyoruz.

gibi listeyi uzatabiliriz. Firmanın kalitesi sorun yaşandığında belli oluyor maalesef.

Benim anlamadığım bu kesintiler bizde neden olmuyor?

Diyarbakırda bir kaç kişi kullanıyoruz ama eve kadar ftth.

Siz bakır alt yapı üzerinden mi hizmet alıyorsunuz?

Eğer bakır alt yapı ise değil Netbone Türk Telekom'dan dahi hizmet alsanız sorun yine yaşamanız muhtemeldir.

Ancak şöyle bir gerçekte var ki hizmet konusunda Türk Telekom kendi müşterisine öncelik vereceğinden illa ki daha iyi bir hizmet almanız mümkün olabilir.

Dediğim gibi bakır alt yapı ise çileden başka bir şey değil.

Türk telekom bir gelir sokağa kendi müşterisine seni 100 mbit portuna takar senide 35 mbit gibi hız veren porta alıp gidebilir.

Hız düşmelerin nedeni bu port olayları olabilir. Türk telekom dilediği gibi hareket ediyor yada elemanları diyelim.

• Merhaba,

telefonda da bahsettiğim üzere geçmek istediğiniz sağlayıcıya durumu izah etseniz de doğru dürüst geçiş evraklarınızı ftp ye atsalar, bizde biran önce onayınızı versek.

Bir de olmayan otomasyonumuzdan girip bakarsanız ki biz bunu yayınlamakdan hiç erinmedik ve dikkatli kullanıcılar bunu hemen farkediyor, problemin bizim ile değilde ağırlıklı olarak TT kaynaklı altyapı sorunu olduğunu görebilirsiniz.

Malesef ki bakır altyapıda bu tarz problemler gerek TT altyapısından gerekse de binalardaki eve kadar çekilmiş kablolamadan kaynaklı olabiliyor. Ben aşağıya bir resim paylaşarak girizgahı yapayım belki yeni servis sağlayıcınızda yaşayabileceğiniz problemlerde ufak bir referans teşkil eder.

Konunun daha fazla uzamaması adına anlayaşınız için teşekkür eder mutlu günler dilerim.

• Ftp'de dosya sorunu benimde başıma geldi.

"1111111111NC-1.jpg" böyle gönderilmiş (hatalı); daha sonra  "1111111111NC.jpg" (doğru) böyle göderilince çözüldü. Belki benzer durum olabilir.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.