Yeşil olmaması sorun değil. Benim fiber çekileli 1,5 2 yıl falan oluyor, bende de sonuç sizinki gibi çıktı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NetBone Telekom 100 mbit 349 TL (44. sayfa)
-
-
kesinlikle yeşil olması lazım yoksa abonelik başlatamazsınız, aktif abonelik olduğunda bile bazen o adres için yine aynı nedenlerden yeşil satır olmayabiliyor. aşağıda örnek aktif bir aboneliği olmayan fiber altyapı böyle görünüyor.
-
Bilmiyorum açıkçası. 24 ağustosta TT ekipleri geldi, kapı numarasında sorun olmasa bağlantı yapılacaktı. Bir sorun olsa söylerlerdi diye düşünüyorum. Belki geçici bir sorun vardır çünkü apartmanda fiber kablo ile internete bağlı 3 daire bulunuyor hali hazırda. @PowerPC
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 6 Eylül 2024; 20:34:45 > -
o 3 daire tt mi kullanıyor? o dairelerin sorgulama sonuçlarına bakmadınız mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 6 Eylül 2024; 20:36:54 > -
TT mi kullanıyorlar bilmiyorum ama sorgulamalarda bi' fark yok. Hepsinde sonuç aynı çıkıyor.
-
-
Selamlar, aranızda valorant ya da league of legends oynayan var ise ping değerlerini atabilir mi? Yaklaşık 1.5 aydır valorantta İstanbul'da bulunan sunucuya bile +40 ms ile bağlanıyorum. Netbone'a geçtiğimden beri yaşadığım tek sorun bu sanırım. Sırf bu yüzden iss değiştirmek hiç içimden gelmiyor ama bu ping değerleri de pek katlanacak düzeyde değil..
Bağlantı: VDSL - 100 Mbps - Modeme kadar cat6 kablo çekili. Sorunun benim tarafımdan kaynaklı olduğunu hiç ama hiç sanmıyorum.
Normalde İstanbul sunucusu 8-12 arası frankfurt 35-50 arası olması lazım.
-
Yer neresi hocam?
-
İstanbul - Anadolu Yakası
-
Merhaba, Ataşehir içerenköydeyim, internet yok başka kesinti yaşayan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akşama doğru sizin için bir ping testi sağlarım hocam
Planlı bakım çalışmalarına baktınız mı hocam
Sancaktepe anlık gitti
İstanbul fatih yok
ataşehir'de de internet gitti
-
Bu arada https://www.netbone.com.tr/ da ulaşılamıyor.
-
Arkadaşlar netbone a ulaşılamıyor hizmet numaramı da bilmiyorum farklı bir sağlayıcıya geçiş yapmak için ne yapacağız ?
şimdi internet geldi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X