Şimdi Ara

NetBone Telekom 100 mbit 349 TL (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
935
Cevap
20
Favori
51.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anadolu yakasındayım bende de internet yok. Site de gidik durumda. İlk önce bi tekledi 5 dakika gidip geldi ardından komple gitti. Vdsl altyapı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömürcan -- 29 Ağustos 2024; 10:54:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şekilde bende de internet gitti. Bende anadolu yakasındayım ve internet bağlantım fiber. Netbone Online Islem Merkezide açılmıyor. Umarım bir an önce çözerler.

• Ömürcan kullanıcısına yanıt
    Benimde ayni sirkette elektrikler gitti herhalde ne telefon ile ulasiliyor nede web sayfalarina giriliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fiber, Sancaktepe. Boom.

• Fiber, Kartal gitti.Web sitesine ulaşamıyoruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İzmir-Kemalpaşa bağlantı gitti yarım saattir hiçbir yere ulaşamıyoruz. Netbone durumu düzeltelim lütfen

• Hepsi bir anda nasıl gider anlamak güç:D

• yimust kullanıcısına yanıt
    DNS sunucuları gitti muhtemelen.Web sitesi düzeldi.Saldırı olabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Site açıldı ama online işlemlere girişte hata var arkadaşlar. İnternet hala gelmedi bu arada

• İnternet geldi.

• Benim fiber dönüşüm olayı adresten dolayı olmuyor. Belediyede düzeldi adres ama internette hâlâ sıkıntı var mı bilmiyorum çünkü Netbone biz de adresi göremiyoruz diyor. E Türk Telekom zaten yardımcı olmuyor. xDSL numarası ile adresin değişip değişmediğini öğrenemez miyim acaba? Yeni abonelik açacağım olmadı ama onda da yaklaşık 1000 TL masraf var.

• Black_Wolf14 B kullanıcısına yanıt

https://www.hizonline.com/xdslnosorgula.php

Şuradan deneyip bakın bakalım adres çıkıyor mu?

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Yok, bilgileri giriyorum ama site yenileniyor. Ben nette bulamadım böyle bir site.

Ev telefonu varsa; Plusnet veya Millenicom üzerinden bakın isterseniz.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Yok maalesef, ev telefonunu kapattım.

Yeni abonelik yerine; eski adres gözüküyorsa, yeni adrese nakil yapılmaz mı? Daha ucuza gelir gibi, ne kadar mantıklı bilemem.

• Denerim şansımı da işlemler de uzun sürüyor. Ben adreste bir sorun olduğunu bilmeden 8 ağustosta başvuru yaptım fiber dönüşüm için mesela TT ekibi 24 ağustosta geldi. Netbone'u arayıp sorarım bi' ama. Bugün pazar yarın sorarım.

• Anladım; sormakta fayda var, sorunun en kısa sürede çözümünü temenni ederim.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.