Merhaba, tabiki finans birimi en kısa sürede iadenizi gerçekleştirecektir. |
NetBone Telekom 100 mbit 349 TL (41. sayfa)
-
-
Hızlı dönüş için teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Başka operatörden geçiş yapmak istiyorum ama sistem sürekli hata veriyor. Bana özelden iletişimi yapabilir misiniz?
-
Merhabar, iadem yapıldı ilginize teşekkür ederim.
Keşke size kolayca ulaşabilseydikte sizin aboneniz olsaydım, ama size ne telefonla ulaşabildim, ne de epostadan.
Churn ile başvurduğumda 6 gündür hiçbir gelişme yoktu ve size de hiçbir şekilde ulaşamıyordum.
Neyse iyi çalışmalar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba
https://www.donanimhaber.com/reklam
Bu adresteki iletişim kanallarından irtibata geçerek "firma yetkilisi" ünvanı almak üzere müracaat yapabilir misiniz hocam? Teşekkür ediyorum, iyi çalışmalar.
-
Merhaba,
reklamasyon çalışması talebimiz bulunmamaktadır. Burada sadece adımıza açılmış konu ya da başlıklarda tarafımıza yöneltilen sorulara cevap vermek için bulunmaktayız.
@netbone hesabının firmamıza ait olduğunu teyit etmek için bir evrak ya da forma ihtiyaç duyuluyorsa göndermeye hazır olduğumuzu belirtmek isteriz.
-
Merhaba. İlgililere ileteyim hocam gerekli görülürse sizinle irtibata geçerler. Anlayışınız için teşekkür ederim hocam
-
Birkaç gündür benim modem mala bağlamadıysa firma DNS kullanımını engelliyor.
Yıllardır kullandığım adgurd dns modemde girili, hem bu firma hem de önceki firmalarda çalışan dns birkaç gündür çalışmıyor. Üşenmeden modeme bağlı cihazlardan kontrol sağladım ve hepsinde google dns giriliymiş gibi görünüyor. Birkaç kez ayarları yeniledim sonuç değişmedi. Sorun firma kaynaklı ise firma ayıp ediyor bence. Kimyon reyisinin firmalarına doğru mu gidiyoruz
DNSCrypt kullanırsanız bu tür DNS değiştirme engelini aşabilirsiniz.
https://github.com/bitbeans/SimpleDnsCrypt
Daha önceki sayfada yazdım firma nedense 1.1.1.1 ve 8.8.8.8 dnslerini kullanıyor ve Adguard dns de zehirli. Dns zehirlenmesi diye aratırsanız google'da bilgi bulabilirsiniz. Firma adı vermek istemiyorum ama bazı firmalar bunu yapmıyor, bazıları yapıyor.
-
Hocam bilgisayarda engeli her türlü aşarım bu konuda sorun yok. Olay direk modemden DNS çalıştırmakta, çünkü evdeki mobil cihazların bir kısmı eski, modemden DNS girdiğinizde bağlı cihazlardaki tüm reklamları temizliyor.
@Black_Wolf14 yazdığınızı görmüştüm sanırım ancak o zaman bende çalışıyordu. Bu hafta sorunu fark ettim. Dün birkaç kez ayar sıfırlaması yaptığımda aynen yazdığınız gibi cloud ve google dnslerinin otomatik girildiğini gördüm. Firmanın hali hazırda kendine ait DNS sunucusu bile yokken adguard kullanımını engellemesi çok saçma bir durum, doğruya doğru. @10UN bey bunun nedenini foruma açıklasa keşke. DNS durumu biraz canımı sıkıyor açıkçası. Şükrü bile engellememişti, ahı mı tuttu nedir.
Ekleme: Bu hafta fark etmemim sebebi 4-5 aydır evde doğru düzgün olmamam olabilir, emin değilim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 25 Ağustos 2024; 14:14:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dns olayı saçma bence de ama direkt firma ile mi ilgili ondan emin değilim. Tabii bu bizi ilgilendirmez sonuçta ben tüketici olarak dns zehirlenmesi var mı yok mu ona bakarım ama bazı firmalar bunu yapıyor bazısı yapmıyor. Ortada muallak bir durum var dediğim gibi. VPN'ler de yasaklanıyor.
Fiber bağlansaydı durum onda da aynı mı diye bakacaktım ama kapı numarası farklı diye bağlamadılar, adresteki kapı numarasını değiştirip bir daha fiber dönüşüm için başvuru açılması gerekiyormuş, artık ne zamana olur bilemiyorum. Ama olduğunda ping ve dns konusuna bakacağım. Hop konusunda da sıkıntı var gibi çünkü ping fazla Fixnet'e göre. Bu kadar fark olmaması lazım.
-
Benim FTTH ve şuan itibariyle durum aynı.
Bu arada bahsettiğiniz durumu bildiğim için fiber çektirmeden önce birkaç kez müdürlükte kapı numarasını güncellemeye çalışmıştım, sağolsunlar düzeltmemişlerdi. Ben de fiberi çektirdiğimde mevcuttaki 2 aboneliğin yerine sıfırdan fiber abonelik alarak çözmüştüm. Aboneliğin birini şükrünün firmaya, diğerini de 1 yıl sonra FixNet'e beleş kurdurmuştum, kurulum tarihlerinde ücretsiz kurulum kampanyaları vardı malum. Birkaç ay önce de Migros'un ücretsiz kurulum kampanyası vardı ama devam ediyor mu bilmiyorum. Kurulumdan sonra istediğiniz firmaya geçiyorsunuz zaten
Şu belediyelerde her başkan değişiminde kapı no'ların değişmesi de güzel tesadüf
-
Durum aynıysa fiberde de sıkıntı. Fixnet'te fiyat daha pahalı diye buraya geçtim ama ping sıkıntı ve dns zehirlemesi de cabası. Netbone email adresine yazdım, destek kaydı da açtım düzeltebilirseler güzel olur. Kapı numarasının doğru yazılıp bir daha başvuru yapmak gerekiyormuş. E devlet'ten çekiyorlar adresi benim anladığım o yüzden e devlet'teki adresi değiştirmem lazım. Olmadı nüfus müdürlüğüne gidip soracağız artık. Bilmiyorum nasıl halledeceğim. Kısa sürede olmaz gibi duruyor.
-
Yanlış yönlendirmek istemem ancak bildiğim kadarıyla ilk abonelik anındaki kapı numarası porta giriliyor (nakil edilmediği sürece değişmiyor), devletimizde sağolsun sürekli kapı numaralarıyla oynadığı için port ile adres eşleşmiyor. Aslında elektrik şirketleri birkaç yıl gecikmeli olsa da adresleri güncelliyor ama Telekom'da her zamanki gibi tık yok
O zaman ya Netbone değiştirecek adresi ya da başka bir firmaya nakil yaptırmam gerek doğru kapı numarası ile. Umarım Netbone adresi düzeltir.
-
Evet arkadaşlar, Netbone isimli firmaya geçiş için evrak gönderimi ve aktivasyon ücretini yatırmamın üzerinden 1 aydan daha uzun, bu mesajı atmamın üzerinden ise neredeyse 1 ay geçti. VE BU ZAMANA KADAR HERHANGİ BİR GEÇİŞ İŞLEMİ SAĞLANMADI. Takdiri size bırakıyorum. Geçiş talebimden vazgeçtim, firmanızdan hizmet almak istemiyorum. Aktivasyon ücretimin de iadesi için gerekli işlemlerin yapılmasını istiyorum. @Netbone
-
İnterneti giden var mı? İstanbul ftth hizmet yok. Oim.netbone sayfası açılmıyor.
Ben de İstanbul’da ikamet ediyorum benim de internetim gitti web sayfaları açılmıyor irtibat numarasını da kaydetmemişim arayamıyorum. Umarim bir an önce düzelir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X