Şimdi Ara

NETBONE TELEKOMUNİKASYON (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba adres değişikliğinde ne kadar ücret alınıyor?Birde ne kadar sürede diğer adrese hizmet verebiliyorsunuz? Telefon düşmüyor burdan sormak istedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir başvuru yaptık yapmaz olaydık. Asla durumla ilgili bilgilenditme yok,Size ulasabilecek bir telefon numarası yok calismiyor iletisim telefonlarınız, sitenizde şikayet formu hata veriyor. 1 ayı geçti, daha geçiş olmadan bunlar yaşanıyorsa Allah korusun geçince başımıza neler gelir. Ben başvurumu iptal etmek istyorum onun için de ulaşamıyorum. Dm den size dönüş yaptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiber için modem ücreti 50 TL olmuş arkadaşlar bilginiz olsun

• diabrek kullanıcısına yanıt

Merhaba,

iptal işleminiz gerçekleştirildi.Özelden iban bilgilerinizi paylaşmanızı rica ederim, muhasebe ödemenizi trafınıza iletsin.

saygılar dilerim.

• Diyarbakır Netbone kullanıcıları olarak 7-8 aydır sorunsuz şekilde yolumuza devam ediyoruz  

Ethernet Testyoutube
    Fiber internet hız testi Fiber internet Diyarbakır fiber internet İnternet hız testi Upload testi Netbone internet Netbone iletişim Speedtest Ethernet test
    https://www.youtube.com/watch?v=dInA7WhQJpE&t=134s
  • Fiber yeni abonelikte kurulum ucreti ne kadar?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sıfırdan abonelik icin basvurdum 5 gun oldu hala ses seda yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La_Quica -- 26 Haziran 2024; 16:5:53 >
  • myalperen kullanıcısına yanıt

İptal yerine 500 veya 200 lük pakete geçirselermiş.

• Arkadaşlar önümüzdeki ay taahütüm bitiyor. Superonline altyapısından telekoma geçmeyi düşünüyorum. Netbone 500 tarifesi mantıklı geldi,kullanan varsa memnuniyet durumu nasıl ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 10UN

Değerli düşünceleriniz için teşekkür ederim, hassasiyetinizi anlayabiliyorum.

Dediğim gibi burada amacımız gün içerisinde bireysel tarafa aldığımız bazı soruların cevaplarını paylaşmak ayrıca karşılıklı etkileşimde olmaktır. Vakit buldukça ben ve diğer birimlerimizden arkadaşlarımızda sorularınıza cevap vermekten mutluluk duyacağız. Hem günün ağır temposundan sonra burada sizlerle bir parça sohbet edebilmek bizlere de iyi geliyor.

İşi birazda eğlenceye vuralım izninizle ;

"ben firma yetkilisiyim" diyerek insanları forumda kandıran veya paralarını alanlar çok oldu geçmişte haliyle bizler de üyeler olarak bu gibi konularda hassasiyet gözetiyoruz. Sizin için demiyorum yanlış anlamayın.

biz son zamanlarda adı hizmet verip para talep etmeyen İSS olarak anılmaya başlandık sanırım, yakında hizmet verip üstüne ödeme yapan İSS olarak da anılmaya başlarsak vay halimize :)

Vakit ayırıpa uzunca fikirlerinizi yazdığınız için tekrar teşekkür ederim size.

Hocam merhaba, birtakım problemler akabinde nakil başvurusu yaptım hicbir şekilde müsteri hizmetlerine ulaşamıyorum bana yardımcı olur musunuz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.