Şimdi Ara

Netbook 500-700 TL arası öneri.. Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben en az 2 gb ram i olan,işlemciside iyi sayılabilecek ve ekran kartıda paylaşımlı olsa dahi 7-8 yıl önceki oyunları rahat düzeyde açabilecek bir netbook arıyorum. Bu ay içinde alacağım.

Şimdi belki içinizden diyecek çıkabilir netbookta oyunmu oynanır diye :) elimde şu anda yüksek performanslı laptop var.üniversite ile ev arası 2 saat.laptop otobüse göre büyük geliyo :) . otobüste sıkılıyorum..ve film,müzik,internet çok çok sıkılırsamda eski oyunları açabilecek bir netbook istiyorum..Mesala Wolfenstein Enemy Territory gibi hafif oyunlar..

ben 4-5 tane buldum ama bunlar nasıl acaba?

1)http://www.bimeks.com.tr/urun/1321/115663/acer-aohappy-n558qb2b-lu-sdj08-009-.aspx#

2)http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1321&uid=114219#

3)http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-dot-se-r-001tk-nebo-kirmizi-intel-atom-n450-1.66ghz-2048mb--320gb--10.1%281024-x-600%29-cm-bt-w7s/productdetails.aspx?I_ID=48996#divDigerResimler

4) http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-n150-jp01-n150jp-siyah-intel-atom-n450-1.66-ghz-2gb-ddr2-250gb--10.1%281024x600%29-cam-bt-w7s/productdetails.aspx?I_ID=48477#divDigerResimler

Bir sorum daha olacak.Acaba alacağım sistemi win 7 den xp ye geçirsem sorun yaşarmıyım..Sürücü sorunları ortaya çıkarmı ve çıkarsa nasıl giderilir.

önerileriniz nelerdir? yardımcı olursanız çok sevinirim :) Şimdiden Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhadss -- 27 Ocak 2011; 2:56:11 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_45484702/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45484702 konuya göz atarsaniz daha net bilgi sahibi olursunuz
  • bu konuya daha önceden bakmıştım zaten.ama malesef daha net bilgi sahibi olamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhadss -- 28 Ocak 2011; 2:09:25 >
  • 3 nolu linkteki ürünü packard bell ben 15 gün önce aldım oyun oynama fırsatım olmadı ama genel olarak memnunum 6-cell Li-ion batarya mevcut

Xp destegide var W7 sitesinde mevcut driverlar.

oyun konusua gelirsek neticede oyun amaçlı degil netbook ama Quake 3 Vice city Age of Empires II The Conqueros vs gibi fazla sistem istemeyen oyunları acar diye düsünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkan_rx7 -- 28 Ocak 2011; 13:37:20 >
  • Acer N550 işlemcisiyle öne çıkıyor. Bence biraz beklerseniz kampanyayla 550-600 gibi bir fiyata alabilirsiniz..
  • Bende seninle aynı durumdaydım. 5 ay kadar önce Samsung n150plus netbook aldım. 2 gb ram, n450 işlemci var. w7 starter'ı da w7 ultimate yaptım. Mükemmel. Normal bir bilgisayarın performansını bu cihazla yakaladım. 8 saate yakın bir şarj süresi var. Malzemesi çok kaliteli. Kesinlikle pişman olmazsın.

Diğer markalara gelince. İş arkadaşım bendeki netbook'u görüp hp almış. n455 işlemcili. İnan çok pişman oldu. Çünkü malzemesi, kullanım kolaylığı benim netbook'un yanına bile yaklaşamıyor. Hız desen belki yarı yarıya daha yavaş. Bende şak diye açılan yazılımlar, onda çok bekliyor.

Sana tavsiyem şu. Netbook riskli bir ürün. Çoğu model çok yavaş. İnsanı çilden çıkartıyor. Mutlaka teknoloji mağazalarına gidip alacağın netbookları detaylıca kendi elinle test et. Ben böyle yaptım. Samsung n150 plus'tan da inanılmaz mutluyum. Küçük çaplı oyunları da çok rahat oynarsın. Hız konusunda notebook'tan pek fark da hissedemezsin. Ayrıca sistem kurtarma yazılımı da çok iş görüyor. Pc açılırken F4 e basıp konsola giriyorsan. İster pc ni yedekle, istersen geri yükle. Bilgisayar mı çöktü? Hemen gir, 15 dakikada pc eski haline gelsin.

Israrla Samsung'u sana tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tarkan4407

Bende seninle aynı durumdaydım. 5 ay kadar önce Samsung n150plus netbook aldım. 2 gb ram, n450 işlemci var. w7 starter'ı da w7 ultimate yaptım. Mükemmel. Normal bir bilgisayarın performansını bu cihazla yakaladım. 8 saate yakın bir şarj süresi var. Malzemesi çok kaliteli. Kesinlikle pişman olmazsın.

Diğer markalara gelince. İş arkadaşım bendeki netbook'u görüp hp almış. n455 işlemcili. İnan çok pişman oldu. Çünkü malzemesi, kullanım kolaylığı benim netbook'un yanına bile yaklaşamıyor. Hız desen belki yarı yarıya daha yavaş. Bende şak diye açılan yazılımlar, onda çok bekliyor.

Sana tavsiyem şu. Netbook riskli bir ürün. Çoğu model çok yavaş. İnsanı çilden çıkartıyor. Mutlaka teknoloji mağazalarına gidip alacağın netbookları detaylıca kendi elinle test et. Ben böyle yaptım. Samsung n150 plus'tan da inanılmaz mutluyum. Küçük çaplı oyunları da çok rahat oynarsın. Hız konusunda notebook'tan pek fark da hissedemezsin. Ayrıca sistem kurtarma yazılımı da çok iş görüyor. Pc açılırken F4 e basıp konsola giriyorsan. İster pc ni yedekle, istersen geri yükle. Bilgisayar mı çöktü? Hemen gir, 15 dakikada pc eski haline gelsin.

Israrla Samsung'u sana tavsiye ederim.

Samsung N150 Plus'ı ben de kullanıyorum. Performansından memnunum.
    Belki önemsiz ama benim açımdan eksisi Türkçe karakterlere ait tuşların sonradan eklendiği için olsa gerek biraz küçük olması...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNMİŞTİR
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Asus EEEPC 1005PX

bunu gece işlemcisi düşük suanki netbooklarin %70 olan işlemci var

PACKARD BELL NEBO KIRMIZI INTEL ATOM

bunuda gec yukarda netbookla aynı eger pb alıcaksan suna bi bak pb tk003 11,6'

SAMSUNG N150JP

buda yukarıdakilerle aynı

Acer AOHAPPY-N558QB2B sectiklerin içinden bunu tavsiye ederim yeni işlemci var ramlerde iyi 2 gb ddr3

ben asus 1015pem kullanıyorum ve memnunum acerdaki gibi n550 işlemci var ama acer bi güzelce araştır içine sinsin
  • yorumlarınız için teşekkürler :) acer-asus-samsung üzerinde duruyorum. 1 haftaya kadar alacağım :)
    win7 starter den win premiuma servisinden isteyerekmi geçiriyoruz?
  • Acer al , fiyat/performans bakımından iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogulcanxy

yorumlarınız için teşekkürler :) acer-asus-samsung üzerinde duruyorum. 1 haftaya kadar alacağım :)
    win7 starter den win premiuma servisinden isteyerekmi geçiriyoruz?

Ben samsung n150 plus'ı aldıktan sonra forumdan aldığım samsung için ultimate kodunu sisteme girdim. Bilgisayar kapandı açıldı ve ultimate oldu. Üstelik orjinal görünüyor. Microsoft'a girip orjinal yazılım mı testi bile yaptırdım, onu da geçti. Aylardır sorunsuz ultimate kullanıyorum. Tüm görselleri de aktif yaptım. Ne yavaşlama var, ne tıkanma. Starter kadar hızlı çalışıyor.

Zaten starter kullanılacak bir işletim sistemi değil. Masaüstü resmi bile değişmiyor.
  • http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/computer_can_series.do?storeName=computer_store&category=notebooks&a1=See+all&v1=series&a2=Processor&v2=AMD&series_name=dm1z_series&jumpid=in_R329_prodexp/hhoslp/psg/notebooks/All_laptop_&_tablet_PC_series/dm1z_series

•A dual-core AMD Fusion processor E350*** for fast Web surfing and smooth HD video
    •Genuine Windows 7 Home Premium
    •AMD Radeon HD 6310 discrete-class graphics and support for DX11
    •Our CoolSense technology, which adjusts the temperature when the PC is not on a stationary surface
    •An 11.6" diagonal high-definition§§ (720p) display
    •2GB DDR3 system memory (upgradeable to 8GB)
    •A 250GB§ hard drive (upgradeable to 750GB) or a 128GB Solid State drive for lighter weight and better battery life
    •A full-size island-style keyboard
    •An optional external CD/DVD drive for installing software or Blu-ray drive for watching HD movies (this model does not include an internal optical drive)
    •Support for 1080p HD content playback
    •Dolby advanced audio and Altec Lansing speakers for premium sound
    •A 6-cell battery that keeps you running for up to 9.5 hours2
    •ENERGY STAR® qualification

• teşekkürler:) vatan kampanya yapmış tüm ürünler %25 indirimliymiş 5 takside:) hemen şimdi gidiyorum.. yorumlarınız için teşekkürler :) samsung yada acerden alıcam bitane :)
  • LG'lere bi bakın.
  • http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/telefoncihazkampanyalari/3Gdizustubilgisayar

DM1'in Turkcell'de kampanyası var. Cihaz 900 küsüre geliyor 24 ay 1 GB internet paketi ile.
    İşlemci olarak DM1'in işlemcisi mi yoksa N550 mi iyidir?

Bu arada Vatan'daki indirim hikaye gibi. Dün aynı cihazlar daha ucuzdu.
  • acer aspire one D255 aldım :) gayet hızlı.. tasarımıda şık. 550 tl civarına gedi.
    N550 işlemci
    1 gb ddr3
    250 gb hard disk var..
    packard bell alacaktım fakat windows un sistem puanlama testini açınca 3.dakkada sistem kapandı.. öyle oluncada antipati yarattı bende.. bende bunu seçtim :)
  • Asus EEEPC 1015 ped aldık. memnunuz. 2 gb ram çift çekirdek ama sonuçta neetbook:)batarya süper ayrıca
  • Hayırlı olsun. Peki senin pc için windowsun puanlaması nedir?
  • 3.0 gözüküyor :)
  • Çok çok iyi valla. Peki bataryanın dayanma süresi hakkında bir bilgi verebilir miisin? Bir de format atıp kurma ve yedekleme yapma konusunda işini kolaylaştıracak bir yazılımı var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.