Şimdi Ara

Netbook a monitör bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Max çözünürlüğü 1024x600 olan bir netbook a 20'' lik monitör bağlasam görüntü nasıl olur.Çözünürlük artabilir mi?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahlegan -- 6 Temmuz 2011; 21:42:59 >
  • İşletim sistemi Win 7 Starter ise monitör ve netbook ekranından aynı anda görüntü alamazsınız bilginiz olsun.

Win 7 Starter'ın saçma bir sınırlaması.
  • Ben de büyük umutla bağladım ama büyük hayal kırıklığı yaşadım güzel bir görüntü olmuyor. Netbook çözünürlüğü ne ise aynısını monitöre veriyor.
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahlegan -- 6 Temmuz 2011; 21:42:37 >
  • görüntü kalitesi bağlantı türüne göre değişir en iyisi HDMI bağlantısı yanlış hatırlamıyorsam ekran kartının da etkisi çok eğer ekran kartın destekliyorsa monitörün full kapasitesini kullanabilirsin bence netbook bunun için yeterli olmaz
  • Sanırım notebook çözünürlüğü ne ise aynısını monitöre veriyor, öyle hatırlıyorum.
  • 1920x1080 görüntü alabiliyorum, ancak yukarıda ilettiğim gibi aynı anda 2 ekrana da görüntü vermiyor.

Sorun yaşayanlar ekran olarak sadece monitörü seçerlerse o monitörün desteklediği çözünürlüğü alabilirler.

Win 7 Home Premium ve üstü versiyonlarda bu sorun da yok, iki ekran aynı anda ve farklı çözünürlüklerde kullanılabiliyor.
  • evet o ekranın çözünürlüğünü destekler ama ekran kaartında destekliyorsa.Ayrıca eğer birden fazla ekranı aynı anda kullanırsan çözünürlük düşer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.