Şimdi Ara

Netbook acilmiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Netbookun uzerinde sert bir cisim dusurdum ve netbook kitlendi. Yeniden baslatayim dedim ama acmaya calisirken Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press any key hatasi veriyor. Biosta 1. Boot device hdd ve pc acilirken dit dit tarzinda sesler geliyor.

• Hdd görmüyor yada işletim sistemini görmüyor.windows kurmayı deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinkcrow7

Hdd görmüyor yada işletim sistemini görmüyor.windows kurmayı deneyin

Windows kuramam cunku netbook yani dvd girisi yok. Garantiye versem ne sonuc cikar. Ne kadar surer yapilmasi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usb den windows kurabilirsin.Ancak bu konularda bilgi sahibi değilsen çok zorlanırsın diye düşünüyorum. eğer teknik servise gönderirsen üzerine bir şey düşürdüğünü yazma. Teknik servis süreleri firmadan firmaya değişir ancak yasal süre 20 gündür.
  • Düzgün bi servisse max. 10 gün sürer.
  • quote:

Usb den windows kurabilirsin.Ancak bu konularda bilgi sahibi değilsen çok zorlanırsın diye düşünüyorum. eğer teknik servise gönderirsen üzerine bir şey düşürdüğünü yazma. Teknik servis süreleri firmadan firmaya değişir ancak yasal süre 20 gündür.

Bana ek bir masraf cikarirlar mi? Uzerine dusen cisim ne zarar vermis olabilir?

• Hdd sarsıntıyla bile bozulabilen bir parça olduğu için muhtemelen mekanik bir arıza sözkonusu. Sen bir cisim düşürdüysen ve bu belli oluyorsa tabikide garanti kapsamı dışında ücretli işlem görecektir.Ancak belli olmuyorsa kendi kendine bozuldu dersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hdd sarsıntıyla bile bozulabilen bir parça olduğu için muhtemelen mekanik bir arıza sözkonusu. Sen bir cisim düşürdüysen ve bu belli oluyorsa tabikide garanti kapsamı dışında ücretli işlem görecektir.Ancak belli olmuyorsa kendi kendine bozuldu dersin

Disardan hic bir goruntu sorunu yok, belli olmuyor. 60-70 cmden plastik bir sey dustu. Disardan belli olmamasina ragmen anlayabilirler mi? Cok sert bir cisim degildi.

• Guncel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.