Bildirim
Netbook alacağım ama karar veremiyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ben özellikle toshiba veya dell öneririm. -
samsung N150 modeli,ne bak kardeşim..bende var sarjı tam acıkken 4,5 5 saat arası gidio.kısarsan özellikleri 6 saate kadar yolu var:) FM 2008 i birazcık kasmayla oynuyorum rahat rahat emin ol o kasmada hiç umrunda olmaz.hafif ve işini fazlasıyla görecek binetbook..bende 1gb ramlisi vardı 2gb ramlisini öneririm. akakce.com sitesine gir bak fiyatlarına.. -
alacağın netbookta en az N550 işlemci ve 2gb ram olsun. -
ben de 2 model arasında kaldım . samsug n150 mi ( 2gb ramli olanı ) , yoksa asus 1015px mi ? -
dediğim gibi fm oynuyorum ve sarjından cok memnunum tercih sana kalmıs kardes:) -
ben asus aldım gayet memnunum.win7 kasabilir xp de rahat edersin.bende beyaz renk asus netbook var satıyorum acilen asus notebook alcam .garantisi dvm ediyor alıcıysan anlasırız.netbook tertemiz sıfır ayarında.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X