Şimdi Ara

Netbook 'da Windows7 Kullananlar...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aslında bu konu sadece HP ile sınırlı değil. Mağlum bir çok markanın netbook 'u çıktı. Benim şöyle bir derdim var. HP netbookumda XP kurulu iken 3G sorunu yaşıyordum. Windows7 kurdum, bütün driverlarım sorunsuz çalışıyor. Acaba benden başka netbooklarında Windows7 kullanan arkadaşlar varmı? Varsa görüşleri nedir? Isınma, kasma, boot süreleri gibi bilgiler arıyorum.

Kendi deneyimlerim, alet fazla ısınıyor. XP 'de bu kadar ısınma yoktu. Tabi bunu 2 gün önce yaptığım FW güncelemesinede bağlayabilirim. Boot süresi inanılmaz azaldı XP 'ye göre. Ayrıca kapanış da baya bi hızlı.

Netbook'umun modeli 110C-1010ET

Kolay gelsin..

• FW versiyonu kac acaba?
  • lg x-110 modeli netbooka kurdum, sadece kasma problemi var, baska bir problem gormedim. tum driverleri otomatik tanidi.
  • 0.7 mi, 7.0 'mi öle birşey. Sitesinden yükledim..
  • Samsung nc10'umda sorunsuz olarak windows 7 deneyimini yaşamaktayım,sadece xp'ye göre sanırım batarya ömrü biraz daha az gidiyor benim netbookda...
  • HP Compaq 701ET aldıktan sonra 2 GB cıkardım Ramı win7 ile sahane kullanıyordum ancak tek sıkıntı PİL ile kullanım süresi kısalması olmuştu..
  • dEll Mini 10v Kullanıcısıyım.. Sistemimde Win7 Professional Kurdum.. Xp ye nazaran sistemimde gözle görülür bir artış var. Tüm donanımları tanıdı ve ayrıca updatelerde yeni sürümlerini otomatik yükledi. Sistemde ne ısınma söz konusu nede batarya ömründe azalma.. Bataryam Xp de 5 saat gidiyordu şimdi net 6 bucuk saat gördüm. Özellikle bugün denedim tam tamına 6 bucuk saat net kullandım. 2 adet film izledim ve bu arada download ımı yapıp bluetooth üzerinden de dosya aktarımlarında bulundum.. Win7 den cok memnunum şimdiye kadar hiç bir problemle karışlaşmadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SENHAN abinin yardımı ile hp mini 110c 1010et model mini netbookuma win7 kurdum sanırım benimde sarj sürem 25 dakika kadar düstü yada ben öyle düsünüyorum ... %10 civarındada terformans artısı oldu 2 gb 800 mhz ram takmıstım sorunsuz calısıyor fakat 667mhz göre biraz fazla ısınıyor... 3g sorununa bir cözüm üretemedim.
  • connection manager 3 nasil yukleniyor sorusuna cevap bulan olursa sanırım cozecegiz :)))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.