Şimdi Ara

Netbook dokunmatik mouse yeri hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce kendime Asus marka bir netbook aldım. Modelinin adı ise; Asus Eee PC x101ch. Sorunuma gelince, netbook alırken tüm driverleri yüklü şekilde aldım ama hani mouse dokunmatik yeri varya, oraya iki parmağımızla bastırıp aşağı çektiğimizde sayfa aşağı geliyordu. Ben onu ne yaptıysam başaramadım. Bana onun driverini bulabilir misiniz. Şimdiden teşekkür ederim. İyi akşamlar, iyi forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: zukou67

Selamunaleyküm cümleden..
    Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce kendime Asus marka bir netbook aldım. Modelinin adı ise; Asus Eee PC x101ch. Sorunuma gelince, netbook alırken tüm driverleri yüklü şekilde aldım ama hani mouse dokunmatik yeri varya, oraya iki parmağımızla bastırıp aşağı çektiğimizde sayfa aşağı geliyordu. Ben onu ne yaptıysam başaramadım. Bana onun driverini bulabilir misiniz. Şimdiden teşekkür ederim. İyi akşamlar, iyi forumlar...

buyur kardeş...

http://drivers.softpedia.com/downloadTag/Eee+PC+X101CH+TouchPad+Driver

• Teşekkür ederim kardeş. İndiriyorum, inşallah olur.
  • Yüklemeye çalışırken bu hatayı veriyor
     Netbook dokunmatik mouse yeri hakkında?
  • orda iki tane vardı diğerini de denedin mi
  • Sentelic kurarken bu hatayı veriyor, Synaptic kurarken ise Synaptics aygıtı bulunamadı diyor :(
  • valla tavsiye edebileceğim tek şey başka bir siteden hatta markanın bizzat kendi sitesinden sürücüyü yüklemen. ama eski sürücüyü yenisini bulunca kaldır bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve Joystick Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne denediysem olmuyor, acaba öyle bir özellik mi yok
  • Arkadaşlar yok mu bir çözümü bunun ? :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.